Linos801442169065 Νοέμβριος 5, 2008 #42 Νοέμβριος 5, 2008 Kαι πως αποδεικνυεται αυτο?Δεν αποδεικνυεται.Ειναι θεωρημα.Σαν το πυθαγορειο ενα πραγμα...:046:
takis 7 Νοέμβριος 5, 2008 #43 Νοέμβριος 5, 2008 Δεν αποδεικνυεται.Ειναι θεωρημα.Σαν το πυθαγορειο ενα πραγμα...:046:Φερνουμε τη καθετο απο το chipset στην DVI..τωρα εχουμε ενα νεο τριγωνο και μια νεα καρτα..χαχαχααχχαχα:033: :033: :033:
cast128dreams Νοέμβριος 6, 2008 #44 Νοέμβριος 6, 2008 Φερνουμε τη καθετο απο το chipset στην DVI..τωρα εχουμε ενα νεο τριγωνο και μια νεα καρτα..χαχαχααχχαχα:033: :033: :033:Αριστα 10 με τονο!!!
takis 7 Νοέμβριος 6, 2008 #45 Νοέμβριος 6, 2008 Οπου να ναι..θα σκασει και ο dellman..:033: :033: :033: :046: :046: :046:
Guest Νοέμβριος 6, 2008 #46 Νοέμβριος 6, 2008 Πάντως και τα ωμά νουμερα συμφωνούν με το θεώρημα των Τακών (ή τάκων? )
takis 7 Νοέμβριος 6, 2008 #47 Νοέμβριος 6, 2008 Πάντως και τα ωμά νουμερα συμφωνούν με το θεώρημα των Τακών(ή τάκων? ) Περιμενε τωρα..γιατι καπου τωρα θα "ερωτηθεις"..σε ποιο ακριβως σημειο το λεει αυτο που ισχυριζεσαι..:033: :033: :033: :046: :046:
asker Νοέμβριος 6, 2008 #49 Νοέμβριος 6, 2008 Το να λετε καποιοι οτι ειναι ενα θεωρημα ή δεδομενο διοτι ειναι το τελευταιο μοντελο, μαλλον σαν ανεκδοτο ακουγεται. Και ασφαλως θα ειστε κατοχοι Αti:046: Και σιγoυρα δεν εχετε agp. Πάντως και τα ωμά νουμερα συμφωνούν με το θεώρημα των Τακών(ή τάκων? ) Το link αυτο δε βγαινει. Σχετικα με το image, πρεπει να σου πω για πολλοστη φορα οτι η καρτα για την οποια μιλαω ειναι εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519543 (Memory clock στα 1.3GHz και clock rate στα 440ΜΗz). Αυτη που δειχνεις τη πουλουσε το Πλαισιο 50€ φτηνοτερα και υποθετω οτι θα ακουγεται σα μπρικι. Σημειωσε ομως οτι ειναι λογικο να εχει η 3850 μεγαλυτερα clocks απ τη στιγμη που η μνημη της ειναι 512 και οχι 256. Απο κει και περα τα νουμερα ειναι δεδομενα και στανταρ αλλα δεν ειναι το παν, σημασια εχει τι γινεται στη πραξη. Περιμενε τωρα..γιατι καπου τωρα θα "ερωτηθεις"..σε ποιο ακριβως σημειο το λεει αυτο που ισχυριζεσαι..:033: :033: :033: :046: :046: Παντα ετοιμος για νεα καραγκιοζιλικια ε....:046:
Guest Νοέμβριος 6, 2008 #50 Νοέμβριος 6, 2008 Ετσι για την ιστορία, έχω 8800GTS 512. Σημειωσε ομως οτι ειναι λογικο να εχει η 3850 μεγαλυτερα clocks απ τη στιγμη που η μνημη της ειναι 512 και οχι 256. Απο κει και περα τα νουμερα ειναι δεδομενα και στανταρ αλλα δεν ειναι το παν, σημασια εχει τι γινεται στη πραξη. Αυτό εξήγησέ του μου σε παρακαλώ γιατί οσο και να προπαθώ δε μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδή στην πράξη τι ? είναι καλύτερη σε gaming η 7800 απ την 3850? Και αμα θες να έχεις HDR&AA? Τι? No go then? Γι αυτό και μόνο είχε φάει σουτ η 7900GT μου. Κοιταξε και αυτά τα νούμερα. Υ.Γ. Το λινκ ανοιγει και παραανοιγει.
JimmyFox Νοέμβριος 6, 2008 #51 Νοέμβριος 6, 2008 Kαλα, για να το λες αυτο προφανως εισαι οπαδος/κατοχος της Ati. Kαι οι οπαδοι/κατοχοι των Nvidia θα πουν οτι το IQ της Ati ειναι για τα μπαζα. Εγω δεν μενω σε τετοιες διαμαχες, θελω μόνο να κανω τη δουλεια μου. Για να το λέω σημαίνει οτι προφανώς... ισχύει. Είναι γεγονός οτι η ποιότητα εικόνας της σειράς 7 ήταν κατώτερο της ΑΤΙ. Δε νομιζω να το αμφισβητεί κανείς σοβαρός άνθρωπος που έχει ψαχτεί στοιχειωδώς.Επίσης, έχω παίξει και με 7800GS και φυσικά με ΑΤΙ 38χχ. Απλά, δεν υπάρχει σύγκριση. Καμμία διαμάχη, απλά αναγνωρίζω το προφανές.
dellman Νοέμβριος 6, 2008 #52 Νοέμβριος 6, 2008 ΚΑι σου έχω ξανατονίσει ότι έχεις μια Oc Κάρτα δεν λέει κάτι. Αυτό που λέει ο jimmy Που φυσικά έχω παίξει και εγώ ισχύει.Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης απλά και όμορφα.Στην εποχή της ήταν καλή τώρα είναι πίσω c' est la vie
cast128dreams Νοέμβριος 6, 2008 #53 Νοέμβριος 6, 2008 Σημειωσε ομως οτι ειναι λογικο να εχει η 3850 μεγαλυτερα clocks απ τη στιγμη που η μνημη της ειναι 512 και οχι 256.Tοινκκκ!!! Αφου το λες και μονος σου..Μην το κουραζουμε αλλο αμα θες επιδοσεις σε Αgp βαζεις 3850...εαν δεν μπορεις να την βρεις εστω μια 1950 προ.
asker Νοέμβριος 6, 2008 #54 Νοέμβριος 6, 2008 Αυτό εξήγησέ του μου σε παρακαλώ γιατί οσο και να προπαθώ δε μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδή στην πράξη τι ? είναι καλύτερη σε gaming η 7800 απ την 3850? Και αμα θες να έχεις HDR&AA? Τι? No go then? Γι αυτό και μόνο είχε φάει σουτ η 7900GT μου. Η 7900GT δεν ειναι agp. Παιζοντας το Far Cry ειχα και ΗDR & ΑΑ... Το οτι μια καρτα εχει μνημη 512 δε σημαινει οτι ειναι απαραιτητα καλύτερη σε gaming απο μια με 256. Υ.Γ. Το λινκ ανοιγει και παραανοιγει. Mια στιγμη να το διασαφηνισουμε αυτο γιατι διακρινω μια ανειλικρινεια... Εννοεις οτι ανοιγε και παρανοιγε και χτες που το εβαλες, ή οτι τωρα ανοιγει? Για να το λέω σημαίνει οτι προφανώς... ισχύει. Είναι γεγονός οτι η ποιότητα εικόνας της σειράς 7 ήταν κατώτερο της ΑΤΙ. Δε νομιζω να το αμφισβητεί κανείς σοβαρός άνθρωπος που έχει ψαχτεί στοιχειωδώς.Επίσης, έχω παίξει και με 7800GS και φυσικά με ΑΤΙ 38χχ. Απλά, δεν υπάρχει σύγκριση. Καμμία διαμάχη, απλά αναγνωρίζω το προφανές. Οριστε?? "για να το λες εσυ σημαινει οτι προφανως ισχυει"?? Δηλαδη οτι λες εσυ ειναι εξ ορισμου αυθεντια και εξυπακουεται οτι ισχυει? Το οτι η ποιοτητα εικονας της σειρας 7 ηταν κατωτερο της ΑΤΙ ειναι προφανες οτι το λενε οι της ΑΤΙ... Κανεις απ τους της Nvidia δεν θα το πει. Αυτο ειναι που δεν θα αμφισβητησει ο "σοβαρος ανθρωπος που εχει ψαχτει στοιχειωδως". Οτι δηλαδη ο καθεις εκφραζεται αναλογα με τα συμφεροντα του. Eξαλλου κατι που ειναι προφανες σε εσενα για οποιοδηποτε λογο, μπορει σε καποιον αλλόν να ειναι θολό. H διαμαχη μεταξυ Nvidia και Ati κραταει απο τοτε που ιδρυθηκαν. ΚΑι σου έχω ξανατονίσει ότι έχεις μια Oc Κάρτα δεν λέει κάτι. Αυτό που λέει ο jimmy Που φυσικά έχω παίξει και εγώ ισχύει. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης απλά και όμορφα. Στην εποχή της ήταν καλή τώρα είναι πίσω c' est la vie Το λαθος που κανεις ειναι οτι θεωρεις apriori και de facto οτι μια καρτα που βγηκε τελευταια ειναι και η καλυτερη της σειρας. Να σου πω λοιπον οτι εχουν βγει πολυ καλυτερες καρτες απ τη 3850 στο παρελθον, οπως αυτη εδω η GAINWARD BLISS 7800GS+ 512ΜΒ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512542 ή η 7800 GT/GTX. Tι να κλ@σει τωρα η πτωχη 3850 μπροστα σε 20 ή 24 pipelines?...:046: Για το θεμα του Oc σου εξηγησα αναλυτικα τις διαφορες: Memory clock απο 1.2 στα 1.3GHz και clock rate απο 375 στα 440ΜΗz Αυτα... "απλα και ομορφα" οπως ειπες (ή "σεμνα και ταπεινα" οπως λεει ο καραγκιοζης). Μην το κουραζουμε αλλο αμα θες επιδοσεις σε Αgp βαζεις 3850...εαν δεν μπορεις να την βρεις εστω μια 1950 προ. Το αλλο με το Τοτο το ξερεις? Η 1950pro δεν εχει καμμια σχεση με τη καρτα μου.
Linos801442169065 Νοέμβριος 6, 2008 #55 Νοέμβριος 6, 2008 Γουσταρω αναλυσεις. Ετσι πρεπει να κινουνται ολα τα thread. Οχι με ξερες απαντησεις. Θελουμε απαντησεις και αναλυσεις "μεχρι το κοκκαλο":046: Αν ανοιγουν τα link, ποτε ανοιγουν και αν οι σελιδες που κρυβουν διαθετουν ψηφιακα πιστοποιητικα:098: , σε ποιο στρατοπεδο vga ανηκουμε κλπ κλπ. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεετσι γινεται δουλιτσα...:044: Ο ερημος ο djgps που ανοιξε το thread να εχει καταληξει ή τα πηρε και μας γειωσε?:033:
dellman Νοέμβριος 6, 2008 #56 Νοέμβριος 6, 2008 Η 7900GT δεν ειναι agp.Παιζοντας το Far Cry ειχα και ΗDR & ΑΑ... Το οτι μια καρτα εχει μνημη 512 δε σημαινει οτι ειναι απαραιτητα καλύτερη σε gaming απο μια με 256. Mια στιγμη να το διασαφηνισουμε αυτο γιατι διακρινω μια ανειλικρινεια... Εννοεις οτι ανοιγε και παρανοιγε και χτες που το εβαλες, ή οτι τωρα ανοιγει? Οριστε?? "για να το λες εσυ σημαινει οτι προφανως ισχυει"?? Δηλαδη οτι λες εσυ ειναι εξ ορισμου αυθεντια και εξυπακουεται οτι ισχυει? Το οτι η ποιοτητα εικονας της σειρας 7 ηταν κατωτερο της ΑΤΙ ειναι προφανες οτι το λενε οι της ΑΤΙ... Κανεις απ τους της Nvidia δεν θα το πει. Αυτο ειναι που δεν θα αμφισβητησει ο "σοβαρος ανθρωπος που εχει ψαχτει στοιχειωδως". Οτι δηλαδη ο καθεις εκφραζεται αναλογα με τα συμφεροντα του. Eξαλλου κατι που ειναι προφανες σε εσενα για οποιοδηποτε λογο, μπορει σε καποιον αλλόν να ειναι θολό. H διαμαχη μεταξυ Nvidia και Ati κραταει απο τοτε που ιδρυθηκαν. Το λαθος που κανεις ειναι οτι θεωρεις apriori και de facto οτι μια καρτα που βγηκε τελευταια ειναι και η καλυτερη της σειρας. Να σου πω λοιπον οτι εχουν βγει πολυ καλυτερες καρτες απ τη 3850 στο παρελθον, οπως αυτη εδω η GAINWARD BLISS 7800GS+ 512ΜΒ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512542 ή η 7800 GT/GTX. Tι να κλ@σει τωρα η πτωχη 3850 μπροστα σε 20 ή 24 pipelines?...:046: Για το θεμα του Oc σου εξηγησα αναλυτικα τις διαφορες: Memory clock απο 1.2 στα 1.3GHz και clock rate απο 375 στα 440ΜΗz Αυτα... "απλα και ομορφα" οπως ειπες (ή "σεμνα και ταπεινα" οπως λεει ο καραγκιοζης). Το αλλο με το Τοτο το ξερεις? Η 1950pro δεν εχει καμμια σχεση με τη καρτα μου. Και τι να μας λένε τα 20-24 Pipelines Δες τα benches
yanni Νοέμβριος 6, 2008 #57 Νοέμβριος 6, 2008 Γουσταρω αναλυσεις. Sorry αλλά εγώ δεν βλέπω αναλύσεις. Βλέπω παραπληροφόρηση. Η σύγκριση 7800GS - ούτε καν GT ούτε καν με τον νεώτερο πυρήνα που είχαν η 7900, λες και έχει σημασία αλλά τέλος πάντων - με την HD3850 είναι απλά ανέκδοτο και το παρόν thread εκεί θα έπρεπε να βρίσκεται, στα ανέκδοτα.
Linos801442169065 Νοέμβριος 6, 2008 #58 Νοέμβριος 6, 2008 Sorry αλλά εγώ δεν βλέπω αναλύσεις. Βλέπω παραπληροφόρηση. Η σύγκριση 7800GS - ούτε καν GT ούτε καν με τον νεώτερο πυρήνα που είχαν η 7900, λες και έχει σημασία αλλά τέλος πάντων - με την HD3850 είναι απλά ανέκδοτο και το παρόν thread εκεί θα έπρεπε να βρίσκεται, στα ανέκδοτα. Μαλλον δεν επιασες το μαυρο χιουμορ μου...αν και θα επρεπε απο το τελευταιο σχολιο μου προς τον ανθρωπο που ανοιξε το thread....
yanni Νοέμβριος 6, 2008 #59 Νοέμβριος 6, 2008 Δεν το πρόσεξα προφανώς. Λάθος μου. Πάντως έχει πλάκα να προσπαθούν να σε πείσουν ότι το φεγγάρι είναι ποιο μεγάλο από τον Ήλιο. Βλέπεις μέτρησαν την διάμετρο και των δύο με χάρακα υψωμένο προς τον ουρανό και έβγαλαν ατράνταχτα στοιχεία.
cast128dreams Νοέμβριος 6, 2008 #60 Νοέμβριος 6, 2008 Το οτι μια καρτα εχει μνημη 512 δε σημαινει οτι ειναι απαραιτητα καλύτερη σε gaming απο μια με 256.Λολλλλ ουδεν σχολιο....Η 7900GT δεν ειναι agp.Παιζοντας το Far Cry ειχα και ΗDR & ΑΑ...MMM τωρα μαλιστα πολυ βαρη παιχνιδι φερνεις εως παραδειγμα.Για βαλε πανω στο μηχανημα σου crysis warhead, crysis,cod 4.....Kαι μετα ξαναποσταρε.Το αλλο με το Τοτο το ξερεις?Η 1950pro δεν εχει καμμια σχεση με τη καρτα μου.Oχι να σου πω εγω ενα με την 7900?Κοιτα στις μερες μας φιλε Golden ape δεν υπαρχει περιπτωση να συγκριθει μια παλιοτερη καρτα με μια "σχετικα" καινουργια.Η τεχνολογια περναει τοσο γρυγορα.Οσο και να εισαι ικανοποιοημενος με την 7900(και καλα κανεις,μαγκια σου) δεν μπορεις να πεισεις κανεναν για το εαν ειναι καλητερη απο την 3850.Στις μερες μας οπου τα παιχνιδια ζητανε καρτα γραφικων 1 γιγα ουτε για αστειο δεν θα βαλεις 256μβ εαν εισαι σοβαρος gamer...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.