Jump to content

Το Πλαίσιο σταμάτησε να φέρνει επεξεργαστές AMD?

junior-21-

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Το πρόσεξα και γω σήμερα κι άρχισα να φωνάζω

ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ

Δε πειράζει όμως, το e-shop έφερε πάλι τους 9950.. και έχει και καταστήματα που τους έχουν πιο φθηνά.

Αυτοι θα χασουν.

Μπα

Ενα μεγαλο ποσοστο εχει Ιντελ(μην πω ολοι), περιμενει να παρει Ιντελ(βλ.Ι7)

οπωτε τι πουλαει? Ιντελ.

Τωρα οσοι θελουν να παρουν Amd ε εχει μερικα μαγαζια που

εχουν.Αν και ακομα εχουν μητρικες θελω να πιστευω οτι θα φερουν.

Ειδωμεν..

Μπα δεν νομιζω να χασουν γιατι θα περνουν 30% πιο κατω τους Ιντελ!!!

Αν θεωρει αυτους που εχουν AMD ασημαντη μειονοτητα τοτε κανει λαθος και θα το πληρωσει.

Η αγορα ειναι περιεργη και εχει δικους της νομους.

stealth

Μήπως ξεπούλησε και γι'αυτό δεν έχει άλλους?

Μάλλον, γιατί ήθελα να αγοράσω τον 9950be πριν από μερικές ημέρες και μου είπαν ότι θα έπρεπε να περιμένω περίπου δύο εβδομάδες για τη νέα παραλαβή...

Σκέφτεται κάποιος: τώρα που θα διασπάσει τις λειτουργίες της η AMD και θα φτιάχνει η νέα εταιρεία (αυτή μαζί με τους Άραβες) τους επεξεργαστές, ποιος ξέρει τι επεξεργαστές θα βγάλει! Ας πάρω τώρα να είμαι σίγουρος, μη βγουν μετά τίποτα πατάτες...!!!

Γι'αυτό θα ξεπούλησαν! :033:

Έσπειραν τον πανικό! :098:

Επειδή και εγώ περιμένω από τον Amd 9950, μήπως ξεπούλησε και περιμένει νέους(από αλλού το παίρνω που φέρνει μόνο amd). Και με ενημέρωσαν ότι μόνο στην cpu αργούμε τόσο καιρό.....

Φίλος που πήρε τηλ. και ρώτησε για 9950be πριν λίγες ημέρες του είπαν πως δεν θα ξαναφέρουν AMD επεξεργαστές!!!

Εμένα τουλάχιστον με χάνουν από πελάτη! Μιλάμε για τρελό προμοτάρισμα των intel! Να είναι καλά το e-shop!

Να είπαν πως δεν θα ξαναφέρουν AMD γιατί δεν έχουν ζήτηση! Από την άλλη μέχρι πριν λίγες ημέρες που έφτιαχνα άνα σύστημα με 9950be μου είχαν πει πως θα καθυστερήσουν τον επεξεργααστή γιατί έχει εξαντληθεί λόγο αυξημένης ζήτησης!!! LOL....:074:

Πάντος είναι απαράδεκτοι και σε άλλους τομείς ! Αλλο ένα παιδί που πηρε σύστημα με phenom 9950 140watt από πλαίσιο του έβαλαν μητρική μια msi κ9α2 cf-f που δεν έπαιρνε 9950 140watt επειδή δεν είχαν άλλη μόνο και μόνο για να πουλήσουν! Τωρα δεν δέχονται αλλαγή..... Τι να πω.....Πάνω απ` όλα το κέρδος!!!!!

Ασχετο...παρατήρισα μια αυξηση τιμων απο 149 ο 9950 στο e-shop πριν 2 βδομαδες τωρα εχει 169.

Το ίδιο είδα και εγώ σε αρκετά μαγαζιά. Ακόμα και το πλαίσιο πριν τους βγάλει

απο τη σελίδα είχε κάνει αύξηση στη τιμή περίπου 20 ευρώ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.