Chaleas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2008 Καλημερα σας.Η αδερφη μου εχει εναν Η/Υ στον οποιο εκανα αναβαθμιση πριν κανα 3-4 μηνες.Αλλα απο τοτε εχει δειαρκως προβληματα. Μια της κολαει, μια της βγαζει μπλε οθονη, μια δεν ανοιγει και την αλλη δεν κλεινει.ΦΟρματ εκανα αρκετες φορες ελπιζοντας οτι θα διορθωθει το προβλημα.Προχθες μου ειπε οτι εκανε κατι πολλη περιεργο. Ακουστηκε ενας ηχος μεσα απο το κουτι σαν να ξεφυσαει κατι (αγανακτησε μαλλον) και μετα η μιση οθονη εγινε κοκκινη. Το εκανε 2 φορες σε ανυποψιαστο χρονο. Αυτα που αλλαξα στην αναβαθμιση ηταν: CPU, Mobo με ενσωματομενη VGA, RAM, HDD.Εχω μερικες υποψιες οτι φτενε οι RAM. Κατεβασα memtest αλλα λεει οτι δεν κανει τεστ για μνημες πανω απο 1,5GB(Εχει 2x1GB) Πως μπορω να δω τι φτεει?Μπορω να κανω καπως καποιο hardware test για να δω ποιο μου βγαζει το προβλημα? Με αγχοσαι αυτη η κοκκινη οθονη.Ευχαριστω πολλη
sakattack1442169065 Οκτώβριος 26, 2008 #2 Οκτώβριος 26, 2008 βαλε μια - μια τις μνημες και τεσταρε ετσι. (μπορεις να της το αφησεις και να δουλεψει ετσι πχ μια βδομαδα με τη μια μνημη και μια με την αλλη, να δεις αν θα το κανει)μετα, αν δεν ειναι οι μνημες, δοκιμασε να βαλεις μια ξεχωριστη καρτα γραφικων.
stavpal Οκτώβριος 26, 2008 #3 Οκτώβριος 26, 2008 εγώ έχω το memtest "από dos" (hiren's boot cd) και τα ελέγχει κανονικά τα 2gb ram
Chaleas Οκτώβριος 26, 2008 Author #4 Οκτώβριος 26, 2008 Το περιεργο ειναι οτι για 2-3 εβδομαδες δεν μπορουσε να ανοιξει το pc χωρις αυτο να κολησει.Και μετα απο το περασμα αυτου του διαστηματος δουλεψε μια χαρα για αλλες 2-3 εβδομαδες και μετα παλι τα ιδια.Θα με χαζεψει.Ευχαριστω πολλη sakattackchaleas added 6 Minutes and 39 Seconds later...symbian που το βρισκω αυτο που λες και πως το εκτελω? Να το δοκιμασω κι εγω. Κιαν εχουν προβλημα οι μνημες μου τι θα μου βγαλει?chaleas added 7 Minutes and 4 Seconds later...Οταν εμφανιζετε η μπλε οθονη λεει οτι καποιο προγραμμα που εβαλες δεν ειναι συμβατο και να το σβισεις.Υπαρχει τροπος να δω πιο απο ολα ειναι αυτο?
EliasKir Οκτώβριος 26, 2008 #6 Οκτώβριος 26, 2008 http://www.memtest.org/#downisoΚατεβαζεις το iso, κανεις ενα cd και bootαρεις απο εκει. Μεσα απο windows δεν μπορει να δει ολη τη μνημη γιατι δεσμευει και το λειτουργικο. Ψαξε και για κανα ιο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.