Jump to content

Πρόβλημα με Gigabyte m/b

raziel1416003174

Recommended Posts

Καλημέρα λαμπίτες.Μόλις πήρα ένα kingston usb key και μόλις το καρφώνω σε οποιαδήποτε usb θύρα αυτή δουλεύει σαν 1.1 κι όχι 2.0.Ολοι οι οδηγοί είναι οι τελευταίοι και στο bios είναι κανονικά ενεργοποιημένες.Βάζω αλλο κλειδί,τα ίδια.Ενώ στη διαχείρηση συσκευών μου δείχνει ότι είναι 2.0 αυτές επιμένουν να δουλεύουν σε 1.1.Ο γούγλης και το site της gigabyte δεν βοήθησαν καθόλου.Η μητρική είναι η GA-7VA ΚΤ 400 (το rev δεν το γνωρίζω).RMA δεν παίζει.

’ν γνωρίζει κάποιος το πρόβλημα ας μου δώσει τα φώτα του γιατί θα την κάνω φρίσμπι.

:mad: :mad: :mad:

Το SP1 προσφέρει πλήρη USB 2.0 HiSpeed υποστήριξη. Όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...

Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τον εξωτερικό HDD. Έχω το SP1 και πήγα στο Windows Update και έκανα τα εξής βήματα:

1) Επέλεξα Προσαρμοσμένη Εγκατάσταση

2) Πήγα στην αριστερή στήλη της σελίδας και επέλεξα την κατηγορία "Εγκατάσταση προαιρετικών ενημερώμένων εκδόσεων λογισμικού" και κατέβασα κάποιο update που ήταν σχετικό με USB. Ψάξε τα updates ένα-ένα και πιστεύω θα το βρεις.

Καλή επιτυχία!

Υ.Γ.: Δεν σου φταίει σε τίποτα η καρτούλα να την κάνεις φρίσμπι!:D

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 14:57]

Το SP1 προσφέρει πλήρη USB 2.0 HiSpeed υποστήριξη. Όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...

Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τον εξωτερικό HDD. Έχω το SP1 και πήγα στο Windows Update και έκανα τα εξής βήματα:

1) Επέλεξα Προσαρμοσμένη Εγκατάσταση

2) Πήγα στην αριστερή στήλη της σελίδας και επέλεξα την κατηγορία "Εγκατάσταση προαιρετικών ενημερώμένων εκδόσεων λογισμικού" και κατέβασα κάποιο update που ήταν σχετικό με USB. Ψάξε τα updates ένα-ένα και πιστεύω θα το βρεις.

Καλή επιτυχία!

Υ.Γ.: Δεν σου φταίει σε τίποτα η καρτούλα να την κάνεις φρίσμπι!:D

Σ'ευχαριστώ πολύ ,θα το δοκιμάσω.Όσο αφορά την κάρτα φταίει γιατί κάνει κι άλλα κουλά αλλά

δεν είναι του παρόντος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.