Alexisferos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2008 Στο παλιό καλό σύστημα που έχω και μετά από 5 χρόνια λειτουργιάς η καλή μικρή μου hydor l20 αποφάσισε να τραβαει αέρα από το o-ring όσο και αν την μοντάρω. Πλέον δεν ξέρω από πού και γιατί τραβαει αέρα, άσε που χάνει και νερό. Δεν πειράζει πολύ έζησε.Έτσι και εγώ σαν φτωχό παιδί και φανατικός της home made και φτηνής υδροψυξης αποφάσισα να πάρω την DD-CPX1 που είναι μικρή και με βολεύει στην αντικατάσταση της λ20Εκτός το ότι δεν υπάρχουν πολλά reviews στο νετ η ίσως και κανένα υπάρχει κάποιος από εσάς που να μου δώσει κάποια πληροφορία για αυτή την μικρή αντλία.Όλο το wc setup λογικά δουλεύει τέλεια με μικρες αντλιες. Να φανταστείτε η λ20 ήταν και πολύ δυνατή γιατί αρκετές φορές δημιουργούσε στροβιλισμό και φυσαλίδες μέσα στο τανκ.Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε είναι καλοδεχούμενο αρκεί να μην ξεπερνά τα 50€ και να δέχεται ½ λάστιχα.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Οκτώβριος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Αφού είσαι ευχαριστημένος από τις hydor γιατί δεν κοιτάς προς L30 που είναι στα 1200l/h?Πολύ πιο δυνατή από αυτή που προτείνεις και στα 30€ αν θυμάμαι καλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Οκτώβριος 24, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 γιατι βαρεθηκα τις hydor και το o-ring τους. ειναι τοσο ευθραστες που καθε φορα που πηγενα το pc σε λαν παρτυ την κοιταγα μην εχει κουνηθει τπτ και μεινουμε χωρις νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.