Jump to content

3870 CF vs 4850 vs 4850 CF vs 4870 ??? ΤΕΛΙΚΑ 4870 1GB (updated) :-)

apotsi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τί να πάρω...; Θέλω να αναβαθμιστώ σε κάρτα/-ες γραφικών.

Έχω μιά οθόνη 20.1" με ανάλυση 1680x1050 και θέλω σε αυτή την ανάλυση να παίζω ότι παιχνίδια κυκλοφορούν σήμερα, χωρίς πρόβλημα. Δεν θέλω να μου προτείνετε configuration μη λογικές για την οθόνη μου. Μέχρι εκεί φτάνει, δεν παίρων τώρα άλλη.

Ο λοιπός Η/Υ δεν έχει πρόβλημα, και το board μου υποστηρίζει CF....

Λειτουργικό Windows XP (32bit) και Windows Vista (32bit) - dual boot.

Please help.

Το Crossfire το αφήνεις στην άκρη, κυρίως λόγω αναλύσεων και δεύτερον λόγω κόστους. Ανάλογα με τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις 4850 ή 4870 αν πιστεύεις πως αξίζει την οικονομική διαφορά (που αν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα θεωρώ πως την αξίζει).

Το Crossfire το αφήνεις στην άκρη, κυρίως λόγω αναλύσεων και δεύτερον λόγω κόστους. Ανάλογα με τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις 4850 ή 4870 αν πιστεύεις πως αξίζει την οικονομική διαφορά (που αν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα θεωρώ πως την αξίζει).
Γιατί όχι στο crossfire ? Τί εννοείς λόγω αναλύσεων...; Σορρυ, αλλά δεν σκαμπάζω καθόλου από crossfire.

Προτείνω λίγο υπομονή ... να κυκλοφορήσει η ATI 4850x2

Διαφορετικά

ATI 4870x2

Από μονές κάρτες

Nvidia GTX280 ή ATI 4870

Κι εγω θεωρω πως ειναι too much.

Σε αυτη την αναλυση με μια GTX260 (αλλα και με 3870x2 που δοκιμασα) ηταν ολα μια χαρα.

Και με 4870 θα κανεις την δουλεια σου και ενδεχομενως και με 4850.

HD4870 1GB. Αν θες να παίζεις όσο το δυνατόν πιο απροβλημάτιστα το Crysis σε υψηλή ανάλυση.

Αλλιώς, HD4850 512MB για όλα τα υπόλοιπα με option το CF.

4870x2 για 1680x1050 δεν είναι υπερβολή;

Οπως και ο Τασος την βρισκω μια χαρα,θα μπορεις να παιζεις οτι θελεις σε οτι αναλυση θελεις και αν χρειαστει μας την δανειζεις μια βραδια για μερικα bench:p:p:p:p

stealth

εγω θα ελεγα 4870 ως πιο ολοκληρωμενη λυση.

Τωρα το 1GB με τα 512 δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη 201 με 235 εχουν οι αντιστοιχες Sapphire στο Πλαισιο.

Οποτε αν ειναι μεσα στα ορια σου, καλυτερα 1GB.

Τελικά κατέληξα σε καινούργια τεχνολογίας κάρτα...

Θα πάρω ή την 4870 1GB που έχει στο Πλαίσιο ή αν μου βρούν από τις πωλήσεις μου την 4870x2 2GB σε καλή τιμή χονδρικής.

Θα δείξει. Δεν θα έχω πρόβλημα σε αυτήν την ανάλυση που παίζω με FPS & Racing games... (Crysis Warhead, Far Cry 2, Pure, Grid, CMR Dirt)... Έτσι δεν είναι;

το μονο "δυσκολο" τωρινο παιχνιδι που ξερω, ειναι το Crysis στο full.

ολα τα αλλα τα "εχει" ανετα.

Δες κι εδω 4870 1GΒ

η αναλυση 1650*1080 ειναι η μικροτερη που "καταδεχτηκαν" να κοιταξουν, πρεπει να δεις το πινακακι κατω για τα FPS σε καθε παιχνιδι.

Μονο στο Crysis μετρησαν και 1280*1024 :003:

κι εκει παλι, στα 1650*1080 η Χ2 = απλη με 1GΒ

Η Χ2 ναι ειναι υπερβολη για τα 1650*1080 . Αξιζει μονο αν η τιμη ειναι "κελεπουρι".

Μάλλον εννοείς 1GB ;)

Και εγώ πιστεύω ότι είναι υπερβολή, αλλά αν είναι για 50-75€ παραπάνω, θα την πάρω. Την Δευτέρα θα ξέρω...

apotsi added 4 Minutes and 14 Seconds later...

Πάλι δεν το διόρθωσες... στο hyperlink...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.