Lovermanah Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 πηρα ενα wb για καρτα γραφικων, αυτο περιηχε μεσα κατι ρακορ τα οποια ηταν μεγαλυτερα απο το λαστιχο μου, προς το παρον εκαψα το λαστιχο και τα εχω βαλει, εχει μπει σχεδον το μισο λαστιχο πανω στο ρακορ, δεν μπαινει αλλο...Να τον εχω ανοιχτο τον υπολογιστη ετσι μεχρι να ξαναπαω να παρω ρακορακια η υπαρχει περιπτωση απο την πιεση να πεταχτουν και να γινει χαμος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Οκτώβριος 23, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Θα ελεγα να βιαστεις να παρεις ρακορ.Προσωρινα (η και μονιμα, εφοσον ειναι η καλυτερη λυση αν ξερεις να τα βαλεις σωστα) χρησιμοποιησε δεματικα τα οποια θα σφιξεις καλα.Διαφορετικα δε σε βλεπω καλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Οκτώβριος 24, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 φίλε μου αν χρησιμοποιείς 1/2 λάστιχο λογικά πρέπει να μπει. λίγο (σάλιο) και αρκετή υπομονή,το ότι το ζέστανες δεν βοηθάει και πολυ μια που απο προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω οτι αυτα τα λάστιχα ζεσταμένα λυγίζουν εύκολα και αυτό δεν βοηθάει στο να τα σπρωξεις καλά,ετσι με απαλό σπρώξιμο χωρίς το μπλοκ να βρίσκετε τοποθετημένο στην κάρτα ολα γινοντε.δεν μπορείς να φανταστείς τι θαύματα πετυχαίνεις με την υπομονή, το σάλιο και το σπρώξιμο. :047: Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Οκτώβριος 24, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 Καμιά φωτογραφεία έχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis221442169179 Οκτώβριος 24, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 λίγη βαζελίνη θα σε βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Οκτώβριος 24, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2008 ρε παιδια δεν θελω να *****(τα αστερακια μεταφραζονται με πολλες εννοιες ) μια υδροψυξη ειπα να φτιαξω... :033: δεν χρησιμοποιω 1/2 εχω 3/8 και το ρακορ ειναι για 1/2 για αυτο εχω προβλημα... θα παω παντως αποψε να παρω κανονικα ρακορακια οποτε κανενα προβληματακι :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.