DaLooney Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 Ειμαι μεταξυ του Αντεκ 120 και του Coolermaster HAF 932Εχω δει reviews και απο τα δυο... το Συστημα θα εχει υδροψυξη..τι λετε?
DaLooney Οκτώβριος 23, 2008 Author #3 Οκτώβριος 23, 2008 Πες μου εσυ την προταση σου χωρις ανησυχιες...Το μονο σιγουρο ειναι οτι δινω τουλαχιστον οσο κανουν τα δυο παραπανω
pastelidis Οκτώβριος 23, 2008 #4 Οκτώβριος 23, 2008 Coolermaster και συγκεκριμενα Cosmos-S δεν υπαρχει καλυτερο κουτι για νερο
DaLooney Οκτώβριος 23, 2008 Author #5 Οκτώβριος 23, 2008 Ωραιο φαινεται... Εχει καποιο μελος απο δω περα το εν λογο κουτι να το δουμε εν δραση?
pastelidis Οκτώβριος 23, 2008 #6 Οκτώβριος 23, 2008 Οι πιο πολλοι αυτο εχουν ειναι τελειο σου λεω, οσοι ασχολουνται καλα με υπολογιστες παιρνουν αυτο το κουτι επειδη υπαρχει χωρος για το ψυγειο την αντλια και γενικα ειναι το μεγαλυτερο κουτι που κυκλοφορει αυτη την στιγμη, αν οχι το μεγαλυτερο ενα απο τα μεγαλυτερα
maddoctor Οκτώβριος 23, 2008 #7 Οκτώβριος 23, 2008 Επειδή δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση που είπα (περιμένω την CPU), είπα να βάλω και ένα κουτί. Αυτό εδώ είναι καλό!?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650689
MadCatMk21442169156 Οκτώβριος 23, 2008 #8 Οκτώβριος 23, 2008 Επειδή δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση που είπα (περιμένω την CPU), είπα να βάλω και ένα κουτί. Αυτό εδώ είναι καλό!?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650689To Armor είναι μ@μ1στ3ρό._
EliasKir Οκτώβριος 23, 2008 #9 Οκτώβριος 23, 2008 Επειδή δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση που είπα (περιμένω την CPU), είπα να βάλω και ένα κουτί. Αυτό εδώ είναι καλό!?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650689Το Armor ειναι σταθερη αξια αλλα σε αυτη την τιμη το NZXT Tempest μου φαινεται καλυτερο και ειναι και αρκετα μεγαλο για Midi.Οσον αφορα το αρχικο θεμα, μπορει να εχω το Antec και να ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα αν ηταν να αγορασω κουτι μαλλον θα πηγαινα για το HAF.
maddoctor Οκτώβριος 23, 2008 #10 Οκτώβριος 23, 2008 Το Armor ειναι σταθερη αξια αλλα σε αυτη την τιμη το NZXT Tempest μου φαινεται καλυτερο και ειναι και αρκετα μεγαλο για Midi.Το κουτί αυτό όμως δεν έχει για e-sata, που έχει το Armor και υποστηρίζει η μητρική που έχω παραγγείλει. Επίσης μου αρέσει στο Armor το εξής: διαθέτει 3 ενσωματωμένους αθόρυβους ανεμιστήρες , που δεν το είδα στο ΝΖΧΤ, ούτε στο site. Πρόσθεσε επίσης και αυτό το review που διάβασα....Πήρα τηλέφωνο στο e-shop και Σάββατο πρωί θα πάω να το πάρω :098:
EliasKir Οκτώβριος 24, 2008 #12 Οκτώβριος 24, 2008 Με μπερδεψατε τωραΜην μπερδευεσαι , ειναι κλασσικη περιπτωση spamming:033: Το κουτί αυτό όμως δεν έχει για e-sata, που έχει το Armor και υποστηρίζει η μητρική που έχω παραγγείλει. Επίσης μου αρέσει στο Armor το εξής: , που δεν το είδα στο ΝΖΧΤ, ούτε στο site. Πρόσθεσε επίσης και αυτό το review που διάβασα....Πήρα τηλέφωνο στο e-shop και Σάββατο πρωί θα πάω να το πάρω :098:Αναλογως με το τι ζητας. Προφανως, αν σε ενδιαφερει e-sata και θορυβος, εκανες την πιο σωστη επιλογη. Αν σε ενδιεφερε το airflow θα κοιτουσες αλλου (οχι οτι το Armor υστερει...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.