Jump to content

Επιλογη κουτιου

DaLooney

Recommended Posts

Πες μου εσυ την προταση σου χωρις ανησυχιες...Το μονο σιγουρο ειναι οτι δινω τουλαχιστον οσο κανουν τα δυο παραπανω

Οι πιο πολλοι αυτο εχουν ειναι τελειο σου λεω, οσοι ασχολουνται καλα με υπολογιστες παιρνουν αυτο το κουτι επειδη υπαρχει χωρος για το ψυγειο την αντλια και γενικα ειναι το μεγαλυτερο κουτι που κυκλοφορει αυτη την στιγμη, αν οχι το μεγαλυτερο ενα απο τα μεγαλυτερα

Επειδή δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση που είπα (περιμένω την CPU), είπα να βάλω και ένα κουτί. Αυτό εδώ είναι καλό!?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650689

Το Armor ειναι σταθερη αξια αλλα σε αυτη την τιμη το NZXT Tempest μου φαινεται καλυτερο και ειναι και αρκετα μεγαλο για Midi.

Οσον αφορα το αρχικο θεμα, μπορει να εχω το Antec και να ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα αν ηταν να αγορασω κουτι μαλλον θα πηγαινα για το HAF.

Το Armor ειναι σταθερη αξια αλλα σε αυτη την τιμη το NZXT Tempest μου φαινεται καλυτερο και ειναι και αρκετα μεγαλο για Midi.

Το κουτί αυτό όμως δεν έχει για e-sata, που έχει το Armor και υποστηρίζει η μητρική που έχω παραγγείλει. Επίσης μου αρέσει στο Armor το εξής:

διαθέτει 3 ενσωματωμένους αθόρυβους ανεμιστήρες
, που δεν το είδα στο ΝΖΧΤ, ούτε στο site. Πρόσθεσε επίσης και αυτό το review που διάβασα....

Πήρα τηλέφωνο στο e-shop και Σάββατο πρωί θα πάω να το πάρω :098:

Με μπερδεψατε τωρα

Μην μπερδευεσαι , ειναι κλασσικη περιπτωση spamming:033:

Το κουτί αυτό όμως δεν έχει για e-sata, που έχει το Armor και υποστηρίζει η μητρική που έχω παραγγείλει. Επίσης μου αρέσει στο Armor το εξής: , που δεν το είδα στο ΝΖΧΤ, ούτε στο site. Πρόσθεσε επίσης και αυτό το review που διάβασα....

Πήρα τηλέφωνο στο e-shop και Σάββατο πρωί θα πάω να το πάρω :098:

Αναλογως με το τι ζητας. Προφανως, αν σε ενδιαφερει e-sata και θορυβος, εκανες την πιο σωστη επιλογη. Αν σε ενδιεφερε το airflow θα κοιτουσες αλλου (οχι οτι το Armor υστερει...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.