Jump to content

πρόβλημα με σταθερότητα - boot

stavpal

Recommended Posts

εδώ και μερικές μέρες μου βγάζει ο pc κάθε τόσο στο boot "the system has failed to boot several times. bios setup will begin in xx seconds" αλλά συνεχίζει κανονικά και δεν μπαίνει στο bios. Σήμερα άνοιξα το pc και μου πέταξε μετά από 5 min στα windows κάτι σαν nvidia sentinel..."has lowered power consumption because there is not enough power available" ή κάτι παρόμοιο....

Τριπλοτσέκαρα τα φισάκια αλλά είναι βαλμένα κανονικά....εξάλλου δεν τα έχω πειράξει εδώ και μήνες.

Σημ: είχα κάνει oc τον p4 3.0 στα 3.2 αλλά φαίνεται ούτε αυτό το αντέχει....

θέμα τροφοδοτικού δεν υφίσταται γιατί έχει άφθονα watt και είναι καλό

Επίσης μου βγάζει ένα error κάθε τόσο για το "xcontrolcom" κάτι για memory error (κλασικά) ακόμα και χωρίς o/c. Αυτό είναι πρόγραμμα της siemens για το τηλέφωνο που έχω συνδεδεμένο.

Τι στο καλό συμβαίνει με το pc μου?

Δοκίμασε άλλες μνήμες... το πρόβλημα είναι στο hardware. (λογικα) Παρόμοιο πρόβλημα στην εκκίνηση είχα συναντήσει και εγώ, μέχρι που κατέληξα σε προβληματική μνήμη. Τα προγράμματα ελέγχου υλικού δεν ειναι 100% αξιοπιστα.

στο μήνυμα που σου βγάζει υποτίθεται οτι γυρίζει τις ρυθμίσεις στο bios (σε default).

ναι όμως γιατί μου βγάζει αυτό το μύνημα για την κάρτα γραφικών? Δεύτερη φορά σήμερα μου το βγάζει. Άλλη φορά δεν το είχε βγάλει όσο o/c και να έκανα. To μύνημα το πετάει έτσι στον αέρα ασχέτως πόσην ώρα είναι ανοικτός ο PC, ΣΤΟ IDLE. Στην extra γραμμή από το τροφοδοτικό έχω συνδεδεμένη κάρτα γραφικών + ανεμιστηράκι. Όταν έπαιζα παιχνίδια δεν μου το έκανε (πριν μέρες). Εξάλλου νομίζω το τροφοδοτικό φτάνει και περισσεύει. Τάσεις τσέκαρα με το πολύμετρο. Η +5 είναι 5.15 και η +12 12.26

Τι στο ΅@$#^%^&%Ρ# συμβαίνει?

post-423-1442175322,46_thumb.png

κανείς ρε παιδιά? Να προσθέσω ότι άμα το αφήσω στο login screen για κάποια ώρα όταν μπουτάρει πολλές φορές πετάει error για το svchost ότι προσπάθησε να γράψει σε invalid memory address ή κάτι τέτοιο..

λέτε να είναι η μνήμη?

Γιατί είναι 45€ τα 2*1GB...

ρε παιδιά τι memtest έχω κάνει τι 3dmark, orthos έχω τρέξει για min 20 ώρες τίποτα. Όλα συμβαίνουν out of the blue. Την μια μέρα μπορεί να μην κάνει τίποτα, την άλλη να με ταράξει. Dims δεν αλλάζω γιατί είναι σχετικά παλιός ο pc δεν αξίζει τώρα αφού έτσι όπως είναι την δουλειά μου την κάνω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.