tim569 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2008 Παιδια για σας.Εχω προβλημα και δεν μπορω να ανοιξω στον EXPLORER ιστοσελιδεςπου γινεται παραπομπη με χερακι ,φωτογραφιες και γενικα οτι επιπροσθετη εργασια προσπαθω να κανω.Οι ρυθμισεις απο Εργαλεια -Ιδιοτητες κλπ ειναι ολες ok.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει.Eυχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis Οκτώβριος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Ειχες πειραξει τιποτα απο τα εργαλεια????? Αυτο το κανει και με τον Mozilla Firefox...????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 22, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Ναι δοκιμασε με κάποιον άλλο broswer. Ποιά έκδοση έχεις αλήθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim569 Οκτώβριος 22, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Εχω τον 6 .Κατι εχω πειραξει αλλα εχω κανει επαναφορα προεπιλογων οποτεσιγουρα δεν πρεπει να ειναι απο εκει το προβλημα.Το αλλο σπαστικο που γινεται ενω κανω κανονικα εγκατασταση τον Adobe και παω πχ νανοιξω τοYou Tube βλεπω το βιντεο μονο μια φορα και μετα αν παω να το ξαναδω μου λεει οτι δεν εχετε εγκατεστημενη την τελευταια εκδοση κλπ .Μπορει τοAdobe να δημιουργει το προβλημα?Ιδου η απορια. Φχαριστω παντως παιδιατο ψαχνω αν εχετε καμμια ιδεα ριχτε την επι ταπητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim569 Οκτώβριος 22, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 Τελικα παιδια οντως ο Adobe player πρεπει να φταει.Κατεβασα τον Moggila και ενω κανω εγκατασταση τον adobe οταν μου τον ζηταει σε επιπροσθετες εργασιες μετα αμα τον χρειαστει καποια αλλη σελιδα ζηταει παλι να γιν εγκατασταση ενω τον εχω βαλει πριν λιγο.Γιατι γινεται αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Οκτώβριος 22, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 εχει κανει το πισι ολα τα updates? αν ειναι μονο στον ΙΕ 6..απλα..περνα στον 7 κανονικα θα σου ερθει μεσω update ..και βλεπεις..Αλλιως καποιος αλλος browser... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis Οκτώβριος 22, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 ΡΕ παιδια ΙΕ 7 και Μοzilla 3.0.3 τιποτα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tim569 Οκτώβριος 22, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2008 κατεβασα mogilla κατεβασα goggila kinkkong τα ιδια.Την ξερω τη λυση παιδιαφορματακι κιαγιος ο θεος.Τακη -Παστελιδη thanke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.