Jump to content

Αναβαθμιση επεξεργαστη;;;

anle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας ,εαν αξιζει η αναβαθμιση επεξεργαστη στην ASUS M3A78-EMH HDMI που τωρα δουλευει με τον Athlon X2 BE-2350.

Να παρω κανενα PHENOM η καποιον ATHLON στα 95W;;;Επισης αυτες οι μνημες που εχω τωρα (4x1G TEAMGROUP ELITE 800Mhz) θα ταιριαξουν;;;

Στα specs της μητρικης γραφει AM2+ και λεει οτι υποστηριζει Phenom,πιο κατω ομως με αστερακι εχει "Support CPU up to 95W".

AMD Socket AM2+ / AM2 Processors

AMD Phenom™ / Athlon64 FX / Athlon64 X2/Athlon64 / Sempron processors

AMD Cool 'n' Quiet™ Technology

AMD64 architecture enables simultaneous 32-bit and 64-bit computing

AMD Live!™ Ready

*Support CPU up to 95W

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2064&l1=3&l2=149&l3=639&l4=0

Δεν ξερω ποιος Phenom ειναι 95W αλλα καλλιτερα τετραπυρηνο παρα διπυρηνο.

Με τις μνημες δεν θα εχεις προβλημα.

stealth

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας ,εαν αξιζει η αναβαθμιση επεξεργαστη στην ASUS M3A78-EMH HDMI που τωρα δουλευει με τον Athlon X2 BE-2350.

Να παρω κανενα PHENOM η καποιον ATHLON στα 95W;;;Επισης αυτες οι μνημες που εχω τωρα (4x1G TEAMGROUP ELITE 800Mhz) θα ταιριαξουν;;;

Αυτή την ερώτηση μπορείς να την απαντήσεις μόνον εσύ. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τις απαιτήσεις σου ή τις ανάγκες σου. Έχε πάντως υπόψην ότι ο επεξεργαστής σου λογικά μπορεί να ανέβει με overclocking από τα 2.1GHz που είναι τώρα, πιθανόν σχετικά εύκολα μέχρι τα 3GHz (αφού είναι low voltage G1 stepping).

Καθόλου τυχαίως! μπορείς να το δεις και εδώ

http://techreport.com/articles.x/12616/14

(και σε αυτή την μητρική κιόλας..... θα πρέπει να είναι πολύ "banana" να μην πλησιάσει έστω τα 3GHz)

Αυτή την ερώτηση μπορείς να την απαντήσεις μόνον εσύ. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τις απαιτήσεις σου ή τις ανάγκες σου. Έχε πάντως υπόψην ότι ο επεξεργαστής σου λογικά μπορεί να ανέβει με overclocking από τα 2.1GHz που είναι τώρα, πιθανόν σχετικά εύκολα μέχρι τα 3GHz (αφού είναι low voltage G1 stepping).

Καθόλου τυχαίως! μπορείς να το δεις και εδώ

http://techreport.com/articles.x/12616/14

(και σε αυτή την μητρική κιόλας..... θα πρέπει να είναι πολύ "banana" να μην πλησιάσει έστω τα 3GHz)

Κοιτα μεχρι στιγμης επαιζε η μητρικη με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων και αυτον τον επεξεργαστη, μονο για καμια ταινια και για ιντερνετ..Τωρα μου ανοιξε η ορεξη για παιχνιδια και για αυτο σκεφτομαι την αλλαγη με καποιον δυνατοτερο επεξεργαστη και την αγορα μιας καρτας γραφικων(πιθανον μια ATI 4850),απο χρηματα δεν ξερω παντως δεν εχω σκοπο για ''τσιγκουνιες'',τωρα τα υπολοιπα κοματια:20'' οθονη,500 γιγα σκληρος,625 βατ τροφοδοτικο,DVDRW και οι μνημες που προανεφερα.....τι λες λοιπον αξιζει;;

Πάρε την 4850 ή ακόμα και μια 4870 αφού λες ότι δεν θα κάνεις τσιγκουνιές και κάνε overclock τον 2350 στα 2,8GHz και πάνω - υπό την προϋπόθεση ότι και η cpu δεν θα φρενάρει ποιο κάτω.

Αν τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν απλά δεν τραβάνε - που με 48Χ0 αμφιβάλλω - τότε μόνο μπες στην λογική της αναβάθμισης της cpu σε quad Phenom έχοντας υπόψην και τον περιορισμό της μητρικής σου όσον αφορά τα watt της cpu.

Εγώ προσωπικά αν έβαζα Phenom πάνω σε αυτή τη μητρική, αυτός θα ήταν 45nm Deneb που λογικά θα τους δούμε με το νέο έτος στα ράφια των μαγαζιών. Και χαμηλότερη κατανάλωση θα έχει και καλύτερες επιδόσεις από τους σημερινούς Phenom στα ίδια MHz.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.