Jump to content

Kingston HyperX KHX8500D2K2/2G

Georgz1442169219

Recommended Posts

Αγόρασα πρίν κανα μήνα τις Kingston HyperX KHX8500D2K2/2G και με μια ρυθμιση στο bios τις έκανα να "τρέχουν" στα 1066Mhz (απο 400 που ήταν default) ολα μια χαρα.... Αγόρασα λοιπόν εχθες ακόμα ενα setaki ΟΛΟΙΔΙΟ, τις βαζω επάνο, μου τις "βλέπει" κανονικά αλλα δε μπορουν να πανε με τπτ στα 1066!!!!! Μονο οταν εχω επάνω ενα σετ (dld mono 2g) πανε 1066... Όταν τις έχω επανω όλες μαζι πανε μονο μεχρι 800Mhz..... :022: :022: :022:

Update bios???????

H MoBo μου ειναι η Asus M3A78-T, ολοκαίνουρια και αυτή... πως είναι δυνατόν να θέλει update bios απο τωρα???????

Είναι γνωστό προβληματάκι. Επειδή είναι οverclocked από τον κατασκευαστή στα 1066, λειτουργούν έτσι μόνο όσο είναι ένα stick σε κάθε channel. Τώρα εσύ που έβαλες δύο stick σε κάθε channel, δηλαδή γέμισες όλες τις υποδοχές, αυτόματα τα γυρίζει όλα σε 800. Μόνος τρόπος είναι να τις ξαναπάς στα 1066 με overclock. (αυτά από σύστημα με phenom, αν υπάρχει διαφορά στους intel ας με διορθώσει κάποιος)

Ισχύει αυτό, αλλά από την στιγμή που γεμίζεις και τα 4 slot, ξεχνάς το πολύ OC! Τρέχεις με 800 και ανεβάζεις το fsb από 200 σε 230 για να μην χάσεις σε ταχύτητα(αν και 1066 με 800 δεν είναι τόσο τρομερές οι διαφορές, μόνο σε CAD προγράμματα φαίνεται).

Gmt!!!! Παντα απο την μερα που βγήκαν οι μνημες στα 1066, ήθελα να εχω και τα 4 slot γεμάτα και να τρέχουν στα 1066!!!!! Flasara και το bios με new εκδοση αλλα τπτ... Ρε παιδιά δεν είναι κάπος κουλό??? Δλδ πρέπει να έχω αναγκαστικά επάνο μόνο τα 2g για να έχω 1066??? Και κατι ακόμα... ολο αυτο οφείλεται στις μνημες μου??? στο mobo μου??? η γενικά στο AM2+???

ΥΓ : pokemon640 Τι εννοείς CAD προγράμματα??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.