mikelos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2008 Το pc της υπογραφης το εφτιαξα τωρα.Χωρισα τον σκληρο σε 2 τομους και περασα στο ενα XP και στο αλλο VISTA.Στην αρχη δουλευε αλλα 1 στις 3 δεν ξεκιναγε η εβγαζε μπλε οθονη.Στο m/b φορω 4 dimm των 512, χωρις o/c και η καρτα γραφικων ειναι καινουργια (και η παλια τα ιδια κανει)Οταν το ανοιγω 1 στις 10 πριν την επιλογη λειτουργικου βγαζει το παρακατω μυνημα.A disk read error occurred και ζητα reset.Αν περασει απο εκει οταν επιλεγω οποιοδηποτε λειτουργικο κολλα στην μπαρα φορτωσεις τον windows.(η μπαρα παει περα-δωθε) και ο σκληρος δουλευει συνεχεια.Δοκιμασα τα παντα,εβαλα 2 dimm απο τα 4.εβαλα αλλη καρτα γραφικων.εβγαλα οτι ειχα σε pci.Αλλαξα pci-e την καρτα αλλα παλι τα ιδια.Για να φορτωσει τα win πρεπει να μου βγαλει την πιστη.Τι λετε..... bios εχω το τελευταιο.Ευχαριστω
Onslaught Οκτώβριος 20, 2008 #2 Οκτώβριος 20, 2008 Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις format και να περάσεις τα vista.Κανε αν θες και το memory test που έχουν τα vista.Αν είναι όλα οκ , βάζεις και τα xp.
mikelos Οκτώβριος 20, 2008 Author #3 Οκτώβριος 20, 2008 Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις format και να περάσεις τα vista.Κανε αν θες και το memory test που έχουν τα vista.Αν είναι όλα οκ , βάζεις και τα xp.Εγω περασα πρωτα Xp και μετα τα vista.Aλλα αφου ειναι σε διαφορετικα partitions πως γινεται να εχουν προβλημα και τα δυο λειτουργικα
stred Οκτώβριος 20, 2008 #4 Οκτώβριος 20, 2008 δε δοκιμάζεις να δώσεις λίγο παραπάνω ρευμα στις μνήμες? πόσο τις έχεις να τρέχουν? με τι ρεύματα?
mikelos Οκτώβριος 20, 2008 Author #5 Οκτώβριος 20, 2008 δε δοκιμάζεις να δώσεις λίγο παραπάνω ρευμα στις μνήμες? πόσο τις έχεις να τρέχουν? με τι ρεύματα?default ειναι ολα.Ουτε o/c δεν εχω κανει.Μοιπως φταινε τα δυο λειτουργικα?Vista ultimate-Xp pro sp2 Πρωτα εβαλα τα xp
stealth1442169213 Οκτώβριος 20, 2008 #6 Οκτώβριος 20, 2008 Μοιπως φταινε τα δυο λειτουργικα?Vista ultimate-Xp pro sp2 Πρωτα εβαλα τα xpΜια χαρα τα εβαλες δεν φταινε τα λειτουργικα.Και στα δυο σου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα?Καπου αλλου πρεπει να ειναι το προβλημα,βαλε το ρευμα και τα timings για τις μνημες manually και αν συνεχισει το προβλημα δωσε τους λιγο ρευμα ακομη οπως σου ειπε ο stred.stealth
Greek Οκτώβριος 21, 2008 #7 Οκτώβριος 21, 2008 Αν έχεις 4 dim μάλλον κάτι παίζει με τις μνήμες οπότε ασε ένα ζευγάρι κάθε φορά και δοκιμασε να δεις αν εχεις διαφορα...
backgroundman Οκτώβριος 21, 2008 #8 Οκτώβριος 21, 2008 Για να δεις αν φταίνε οι μνήμες τρέξε ένα memtest86+ απο ένα cd.Βάλε manual τα timmings και τη τάση που λένε οι μνήμες (στα ταμπελάκια τους).Είναι και τα 4 dimm ίδια ?
mikelos Οκτώβριος 21, 2008 Author #9 Οκτώβριος 21, 2008 Εβαλα μια μνημη να δω αν φταινε αυτες αλλα τιποτα.Τελικα φταιει το mobo.Αφου δοκιμασα τα παντα...........Ας ειναι καλα στο stock house του πλαισιου.Πριν 17 μερες το πηρα,να δω αν θα μου το αλλαξουν με αλλο.Παντος ακομα δεν καταλαβαινω γιατι τα εκανε αυτα
stred Οκτώβριος 21, 2008 #10 Οκτώβριος 21, 2008 Εβαλα μια μνημη να δω αν φταινε αυτες αλλα τιποτα.Τελικα φταιει το mobo.Αφου δοκιμασα τα παντα...........Ας ειναι καλα στο stock house του πλαισιου.Πριν 17 μερες το πηρα,να δω αν θα μου το αλλαξουν με αλλο.Παντος ακομα δεν καταλαβαινω γιατι τα εκανε αυταέδωσες παραπάνω ρευμα στις μνήμες και μέχρι πόσο?
mikelos Οκτώβριος 22, 2008 Author #11 Οκτώβριος 22, 2008 έδωσες παραπάνω ρευμα στις μνήμες και μέχρι πόσο?Καθολου δεν εδωσα.Ολα ηταν normal
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.