nikiforos_ouranos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2008 Παιδιά, γεια χαρά. Θέλω να αγοράσω μια κάρτα τηλεόρασης, η οποία να "κουμπώνει" σε υποδοχή pci-e και να έχει τις παρακάτω δυνατότητες:-λήψη κ α ι ψηφιακού σήματος-δυνατότητα προγραμματισμένης εγγραφής tv και radio (κ α ι ενώ βλέπω άλλο πρόγραμμα)-τηλεχειρισμός-teletext-ακινητοποίηση εικόνας-PIP-ψηφιακή ευκρίνεια-δυνατότητα να παίζει και με κλειστό το pcΖητάω πολλά; A, και με τιμή γύρω στο 60άρι!Ευχαριστώ!ΥΓ Επειδή πρόκειται να την κάνω δώρο στο γιο μου -για του Αγ. Δημητρίου-παρακαλώ για την, όσο γίνεται, σύντομη ανταπόκρισή σας! Ευχαριστώ και πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Οκτώβριος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 Πολύ δύσκολα εώς ακατόρθωτα αυτά που ζητάς δεκαοχτάχρονε με γιό στην εφηβεία Διπλό tuner και να παίζει και με κλειστό το PC; Ειδικά το τελευταίο δεν γίνεται με καμία κάρτα από όσο ξέρω. Και με 60 ευρώ; Κοίτα στα 200 ευρώ καλύτερα κάποιο DVD recorder με σκληρό δίσκο που κάνει όλα όσα θες, αλλά στοιχίζει κάπως ακριβά σε σχέση με αυτά που δίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.