Jump to content

Η Η.Ο.Τ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

tsang

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Επειδή προφανώς έχω χάσει επεισόδια .... πώς κάλυψαν τη διαφορά των 1000++ πόντων ?

Με ποιά άτομα και ποιά σκόρ ?

Νομιζω οτι εβαλαν καινουρια μελη στην ομαδα . Επειδη εγινε οταν ειμασταν Πεκινο , δεν κοιταξα για λεπτομερειες.

Ναι έβαλαν και κάποιους Δανούς μου φαίνεται ή κάτι τέτοιο...

Αν ερχόντουσαν και οι outofspecs αλλά και οι άλλες Ελληνικές ομάδες μαζί, κάτι θα γινόταν....

Αν ερχόντουσαν και οι outofspecs αλλά και οι άλλες Ελληνικές ομάδες μαζί, κάτι θα γινόταν....

Μακάρι man:D

Ναι έβαλαν και κάποιους Δανούς μου φαίνεται ή κάτι τέτοιο...

Μα επιμονή κι αυτή να παίζουμε όλοι μόνοι μας ...

Αλλού ενώνονται και ξένες χώρες μεταξύ τους κι εμείς το χαβά μας.

Πάντως όλο και δυσκολεύουν τα πράγματα στον υπερχρονισμό.

Είναι ιδέα μου ότι λιγοστεύουν και όσοι ασχολούνται?

Η οικονομική κρίση θα φταίει. Χώρια που κάθε προιόν βγαίνει πλέον σε τρεις εκδόσεις.

Φθηνά για τον πολύ κόσμο, ακριβά για τους λίγους και πανάκριβα για τα κορόιδα. Επιδόσεις σε υπερχρονισμό πιάνουν τα πανάκριβα κομμάτια.

Και περυσι τετοια εποχη στην δευτερη θεση ειμασταν, το καλοκαιρι με τοση ζεστη ειναι δυσκολα τα πραγματα για overclocking.

Στο περυσινο Athens Digital Week τους ειχαμε περασει και μειναμε για ενα χρονο σχεδον στην κορυφη, ασε που για να μας περασουν επρεπε να μαζευτουν στην ιδια ομαδα μερικοι απο του καλυτερους overclockers.

Αν το οργανωσουμε σωστα και μαζευτουν ολοι στο φετινο Athens Digital Week μπορουμε να τους ξαναπερασουμε.

stealth

Top scores σε live event με βαβούρα κλπ σπάνια βγαίνουν stealth.

Το θέμα είναι να εννωθούνε οι ομάδες και να benchάρουνε αρκετοί που απέχουνε ( δυστυχώς δεν είναι εύκολο ή εφικτό για όλους )

Top scores σε live event με βαβούρα κλπ σπάνια βγαίνουν stealth.

Το θέμα είναι να εννωθούνε οι ομάδες και να benchάρουνε αρκετοί που απέχουνε ( δυστυχώς δεν είναι εύκολο ή εφικτό για όλους )

Μακαρι να εννωθουν, ολοι ξερουμε οτι ο καθενας μονος του δεν μπορει να κανει πολλα για πολυ καιρο (και αυτα που εχει καταφερει η H.O.T. πολλα ειναι), λιγο (?) ψησιμο στους καταλληλους ανθρωπους χρειαζεται για να εννωθουν οι ομαδες ;), μετα την εχουμε χαλαρα την PURE. :033:

Δεν εννοουσα οτι θα μαζευτουμε ολοι στο event και θα benchαρουμε, ισως ειναι μια καλη ευκαιρια να benchαρουμε ολοι οτι εχουμε την συγκεκριμενη περιοδο, ενω και αυτοι που απεχουν, αν βρεθει o εξοπλισμος (δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει το event), μπορουν να λαβουν μερος και να δωσουν το κατι τις τους.:045:

stealth

Δέν είναι όλα τόσο απλά.

Τώρα θα πώ το παράπονο μου ....

Εδώ δέν υπάρχει άτομο να μου σετάρει - επιδιορθώσει το Cascade :086:

Αυτός που το έφτιαξε ... δέν μπορεί λόγω στρατού ... και στον ελεύθερο του χρόνο μας έγραψε στα ... παλιά του τα παπούτσια.

Πέρασε όλο το καλοκαίρι που είχα ελεύθερο χρόνο και δέν ακούμπησα πληκτρολόγιο.

Θα περάσει τώρα και ο Σεπτέμβρης ... και άντε γειά αυτή η χρονιά ... του χρόνου το Πάσχα μετά.

αμαρτια ρε φιλε.λυπαμαι για τετοια πραγματα τοσο απλα και μικρα,οποτε αφου δεν γινονται αυτα μην εχουμε απαιτησεις για παραπανω,αυτα τα πραγματα θελουνε να υπαρχει ενωση και κατανόηση..:confused:

.η το κανεις η δεν το κανεις με ολες της συνέπειες, εκτος κάποιον εξερεσεων που δικαιολογούνται απόλυτα(ελπίζω να εγινα κατανοητός)

Υπαρχει και αλλη λυση για να τους περασουμε. :115:

Να ψησει ο hipro τους shamino και kinc να μπουν στην ομαδα. :D

Να λεμε και καμια μα***ια να περναει η ωρα..

stealth

Να σας πω εγώ πως μας πέρασαν, που την παρακολουθούσα καθημερινά και μιλούσα και με δυο μέλη της στο msn. Η διαφορά ήταν περίπου 1000 πόντοι... Με μία ξαφνική κίνηση παίρνουν μέσα σε λίγες ώρες knopflerbruce, road-runner και TinTin@OCQQ ... Όλοι αυτοί μαζί άξιζαν 1050 πόντους περίπου. Έκανε ένα γερό push και ο Jody με τον Brian, οπότε εν ριπή άνοιξαν την διαφορά κατά 1400 πόντους. Tώρα βέβαια την ρίξαμε στους 1270 αλλά και πάλι είναι τεράστια. Άλλος ένας που μας έκανε περίπου μια βδομάδα πριν τρομερή ζημιά ήταν ο aditya που έφυγε από την Team India εκεί μαζί με τον Harshal και πήγε ξαφνικά στην PURE (738 Hardware Points !!!). Πιστεύω ότι σύντομα αναμένεται να πάει και ο Goddy μαζί τους... Ειδικά μετά από αυτό που μαθεύτηκε για το sponsorship του από τον Vince με αντάλλαγμα... ας μην το πω καλύτερα :(

Προτείνω επανένωση των Ελληνικών ομάδων (το ήθελα από παλιά, αλλά ξέρω ότι η γνώμη μου δεν μετράει και τόσο πολύ, θεωρούμαι καινούριος αφού ανακατεύτηκα μόλις δυόμισι χρόνια πριν) και καλό push. Μόνο έτσι παιδιά, δεν γίνεται αλλιώς. Ο Vince βάλθηκε να καταστρέψει το παιχνίδι για όλους μας με αυτό που κάνει - μοιάζει σαν να μην έχει ουσία πλέον το όλο θέμα. Σαν να βγει να πει ο Γορίλλας, θα μοιράσω κάνιστρα σε όλους τζάμπα, ελάτε στην HOT να τα σπάσουμε όλα... :(

Έχει όμως αλλάξει τόσο πολύ το overclocking πια, που δεν θέλω να κατηγορήσω τον ίδιο για την επιλογή που έκανε να φτιάξει μια τέτοια ομάδα... Σαν να μην έχει πλάκα πια μου φαίνεται, λες και έχει χαθεί ο λόγος/το πάθος/η χαρά της δημιουργίας για τα οποία γινόταν παλιότερα :(

//EDIT: Από ότι μου είπε ένας από την PURE, o Vince δεν σχεδιάζει να φέρει πολλά άτομα ακόμα. Δεν θέλει να βγουν πολύ παραπάνω από 20 άτομα, οπότε άντε να φέρει άλλους 2-3... Το θέμα είναι ότι ο Andre έχει ήδη ξεκινήσει να test-άρει πολύ hardware (όχι μόνο Core i5, μιλάμε για Core i3... Φανταστείτε ότι έναν Xeon Core i3 τον έχει ήδη φτάσει στα 5.8GHz benchable), για αυτό και είπα παραπάνω ότι δεν αρκεί μόνο μία ένωση, αλλά και ένα γερό push από πολλά μέλη που το έχουν αφήσει πλέον λιγάκι. Γιατί μετά το binning που κάνει τώρα αυτό το @@, θα αρχίσει να τους πουλάει στην ομάδα του ώστε όλοι να έχουν καλά chips.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.