stealth1442169213 Οκτώβριος 23, 2009 #221 Οκτώβριος 23, 2009 Πως βλεπεις ποσους και ποιους members εχουν?Στο member ranking εχει μονο 20.stealth
TASOS Οκτώβριος 23, 2009 #222 Οκτώβριος 23, 2009 Ναί σε όλες τις ομάδες τους πρώτους 20 εμφανίζει.Αλλά άμα πατήσεις το προφίλ κάποιου μέλους ... εκεί γράφει ranking No τάδε από xxx μέλη.
zafiropo Οκτώβριος 23, 2009 #223 Οκτώβριος 23, 2009 πηγαινε αριστερα στο quick search και στα teams γραψε pure
stealth1442169213 Οκτώβριος 23, 2009 #224 Οκτώβριος 23, 2009 Κοιταζα λιγο την ομαδα μας...εχουμε 514 ενεργα μελη και απο αυτους μονο οι 193 εχουν δωσει εστω και 0.1 ποντους, οι υπολοιποι 321 ειναι στο μηδεν.Ο μονος τροπος που βλεπω εγω για να περασουμε την PURE ειναι να μαζεψουμε πολλους hardware points και με καποιον τροπο να ενεργοποιησουμε παλι οσους περισσοτερους μπορουμε απο αυτους τους 321.Επισης χρειαζομαστε νεα μελη, νεα παιδια που να εχουν ορεξη και που πρεπει να τα μαθουμε να κανουν overclocking και να benchαρουν.Εδω ισως χρειαζεται ενα κινητρο, κατι σαν εναν διαγωνισμο με συγκεκριμενο αριθμο benchmarks (π.χ. 3DM01, SuperPi32M, Aquamark) και διαφορετικες κατηγοριες (lowend, middle, highend) για μια περιοδο 4-6 μηνων με συμβολικα επαθλα για καθε κατηγορια.Mε αφορμη το διαγωνισμο τα παιδια θα μπορουν να ρωτανε και να μαθαινουν.Μια ιδεα ριχνω, καποιος μπορει να την βελτιωσει η να εχει καποια καλυτερη.Εσεις τι λετε?I am all ears.:045:stealth
viper1442169065 Οκτώβριος 23, 2009 #225 Οκτώβριος 23, 2009 Καλή πρόταση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι υλοποιήσιμη.Ποιος θα διαθέσει εξοπλισμό και δώρα για κάτι τέτοιο?Και πλέον έχουν ζορίσει τα πράγματα.Πώς να πας να ποστάρεις στο HWBOT όταν πλέον και οι υδροψύξεις θεωρούνται σχεδόν ξεπερασμένες?Ή περιμένεις να πάνε να βγάλουν αποτέλεσμα με αέρα?
stealth1442169213 Οκτώβριος 23, 2009 #226 Οκτώβριος 23, 2009 Ποιος θα διαθέσει εξοπλισμό και δώρα για κάτι τέτοιο?Και πλέον έχουν ζορίσει τα πράγματα.Πώς να πας να ποστάρεις στο HWBOT όταν πλέον και οι υδροψύξεις θεωρούνται σχεδόν ξεπερασμένες?Ή περιμένεις να πάνε να βγάλουν αποτέλεσμα με αέρα?Δεν λεω οτι καποιος θα διαθεσει εξοπλισμο, οτι εχει ο καθενας benchαρει.Πολλοι ακομα χρησημοποιουν παλιο hardware και εκει δεν ειναι πολυ δυσκολο να παρεις βαθμους ακομα και με αερα.Επισης πολλοι εχουν παλιο hardware (ΡΙΙ, ΡΙΙΙ, Ρ4) που καθεται στις αποθηκες χωρις να κανει τιποτα.Oσο για τα συστηματα καινουργιας τεχνολογιας απο οτι βλεπω με εναν Core i7 920 ακομα και με αερα μαζευεις μερικα ποντακια.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν benchαρουν 100 ατομα και παρουν 10 ποντους ο καθενας μαζευεις 1000 ποντους απο το πουθενα.Για τα δωρα...μερικα συμβολικα δωρακια πιστευω οτι μπορουν να βρεθουν.stealth
sofos1990 Οκτώβριος 23, 2009 #227 Οκτώβριος 23, 2009 Θέλετε δώρο;;; Το πιο καλό για εμένα είναι να πάρετε να τα κλειδιά των benchmarks.....50$ έχουν και όποιος κερδίσει τα παίρνει!!!! Το καλύτερο δώρο για όποιον ξεκινήσει τώρα!!!!
stealth1442169213 Οκτώβριος 23, 2009 #228 Οκτώβριος 23, 2009 Ενταξει...ας ξεχασουμε ολα τα υπολοιπα και ας το κανουμε για την πλακα μας, για την καψουρα μας και οσοι πιστοι προσελθετε.Το φορουμ εχει 11000 members, 100-150 απο αυτους δεν θα δοκιμασουν να benchαρουν? Ας υποθεσουμε λοιπον οτι δεν παιρνει κανενας ουτε εναν ποντο.Ομως πεντε-δεκα απο αυτους δεν θα κολλησουν το..."μικροβιο"?Αυτο ειναι μεγαλο κερδος. Οσο για δωρα...no problem, στον πρωτο καθε κατηγοριας θα κανω δωρο μια μνημη...SDRAM PC100 32MB που εχω πολλες, αξιας...ε..χμμ...ανεκτιμητης συλλεκτικης αξιας.:p:p stealth
billpeppas1442169085 Οκτώβριος 23, 2009 #229 Οκτώβριος 23, 2009 Τα δώρα δεν είναι το θέμα, το θέμα είναι να ΜΗΝ το κάνουνε για τα δώρα.Καλό είναι το δώρο σαν δέλεαρ, αλλά δυστυχώς στην εποχή μας ο περισσότερος κόσμος κάνει ότι κάνει μόνο για τα δώρα ή κάποιου είδους κέρδος.Επί το πλείστον θα σταματούσανε μετά τον διαγωνισμό ή άντε 3 μήνες αργότερα.Οι λόγοι διάφοροι.Είτε χάνουνε την "χαρά", το "παραθυράκι του να βγάλουν κέρδος από αυτή την φάση" είτε δεν έχουνε π.χ. τα χρήματα για να παίξουνε.Δώρα σαν αυτό που πρότεινε ο Σοφοκλής ( sofos1990 ) τα κανονίζουμε εύκολα ( π.χ. δώρο διάφορα license keys για τα benchmarks της FutureMark τα κανονίζω στο δευτερόλεπτο με ένα e-mail ).
sofos1990 Οκτώβριος 23, 2009 #230 Οκτώβριος 23, 2009 Δώρα σαν αυτό που πρότεινε ο Σοφοκλής ( sofos1990 ) τα κανονίζουμε εύκολα ( π.χ. δώρο διάφορα license keys για τα benchmarks της FutureMark τα κανονίζω στο δευτερόλεπτο με ένα e-mail ). Και ακόμα δεν μου έχεις στείλει όλα τα κλειδιά;;;:081::081::081: αααα και που είσαι τα professional έτσι;;;:050::050::050: Πλάκα, πλάκα είανι ωραίο δωράκι!!! Ας αρχίσει κάτι τέτοιο, μέσα είμαι εγώ!!! 3 κάτρες έχω να benchάρω!!!
αντωνης 55 Οκτώβριος 23, 2009 #231 Οκτώβριος 23, 2009 Και ακόμα δεν μου έχεις στείλει όλα τα κλειδιά;;;:081::081::081:αααα και που είσαι τα professional έτσι;;;:050::050::050: Πλάκα, πλάκα είανι ωραίο δωράκι!!! Ας αρχίσει κάτι τέτοιο, μέσα είμαι εγώ!!! 3 κάτρες έχω να benchάρω!!! δωσε και καμια σε μενα να βοηθησω και λιγο:005:
stealth1442169213 Οκτώβριος 23, 2009 #232 Οκτώβριος 23, 2009 Μα γι'αυτο ακριβως μιλησα απο την αρχη για συμβολικα δωρα και γι'αυτο ειπα οτι θα τους κανω δωρο μια SDRAM.Εγω παιζω και θα παιζω γιατι ετσι μ'αρεσει, γιατι αυτο ειναι το hobby μου, η αρρωστια μου αν θελεις.Θα παιζω ειτε η ομαδα ειναι πρωτη, ειτε δευτερη, ειτε τελευταια.Απλα κατι κοιταζα σημερα το πρωι στο bot και μου την εδωσε, γι'αυτο και τα εγραψα ολα αυτα.Ειπα λοιπον οτι αυτοι της PURE ειναι 31 ατομα, αν εμεις benchαρουμε 531 αποκλειεται να μην τους περασουμε, αυτο ηταν ολο.Πιθανον να μην ειναι δυνατον να γινει αυτο που προτεινα για διαφορους λογους, εσεις εχετε μεγαλυτερη εμπειρια και ξερετε καλυτερα τι μπορει να γινει και τι οχι.stealth
p_under1442169276 Οκτώβριος 23, 2009 #233 Οκτώβριος 23, 2009 παρακολουθοντας λιγο το τοπικ , νομιζω οτι υπαρχουν παρα πολυ με ορεξη να βοηθησουν κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα , αλλα το θεμα ειναι επι το πλειστον το καταλληλο hardware . γτ οπως ειπωθηκε με αερα κ με νερο τις περισσοτερες περιπτωσεις δεν νομιζω να μαζευτουν ποντοι .
stealth1442169213 Οκτώβριος 23, 2009 #234 Οκτώβριος 23, 2009 παρακολουθοντας λιγο το τοπικ , νομιζω οτι υπαρχουν παρα πολυ με ορεξη να βοηθησουν κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα , αλλα το θεμα ειναι επι το πλειστον το καταλληλο hardware . γτ οπως ειπωθηκε με αερα κ με νερο τις περισσοτερες περιπτωσεις δεν νομιζω να μαζευτουν ποντοι . Εγω πως νομιζεις οτι μαζεψα τους ποντους που εχω?Ολα τα bench με αερα ειναι, με μια Zalman CNPS 7500.Oρεξη και μερακι να εχεις και ολα γινονται. stealth
p_under1442169276 Οκτώβριος 23, 2009 #235 Οκτώβριος 23, 2009 οκ . αλλα το θεμα ειναι οτι χρειαζονται πολλες πληροφοριες για να μαθει κ ο λαος να bencharei . ορεξη απο αρκετους πιστευω πως υπαρχει αρκετη γνωση δεν υπαρχει . να πω μια γνωμη , ας φτιαχτει ενα νεο τοπικ για νοομπς στο bench σαν κ εμενα κ καποιοι που ξερουν περισσοτερα να προσφερουν λιγη γνωση, δεν ζηταω τα παντα στο πιατο,απλα μια καθοδηγηση . κ ετσι μπορει να βοηθηθει αρκετα η ελλαδα.
stealth1442169213 Οκτώβριος 23, 2009 #236 Οκτώβριος 23, 2009 Υπαρχουν πολλα threads για overclocking/benchmarking, αυτο που χρειαζεσαι ειναι να φτιαξεις εσυ ενα δικο σου thread στην σχετικη κατηγορια οπου θα ποσταρεις τι hardware εχεις και να αρχισεις να ρωτας πως, τι, που και γιατι μεχρι να μας σπασεις τα νευρα:045:, αν δεν καταλαβαινεις κατι θα ξαναρωτας οσες φορες χρειαστει μεχρι να το καταλαβεις (εγω τουλαχιστον αυτο εκανα και ακομη το κανω). Εμεις θα προσπαθησουμε να σου εξηγησουμε τι πρεπει να κανεις και να σου δωσουμε να διαβασεις οτι ειναι σχετικο με το αντικειμενο. Ολα στο χερι σας ειναι, οπως ειπα και πριν αν εχει καποιος ορεξη και θεληση να κανει κατι, θα το καταφερει. stealth
p_under1442169276 Οκτώβριος 23, 2009 #237 Οκτώβριος 23, 2009 εχω κανει overclock το δικο μου συτημα αλλα να bencharo σωστα κ αν γινεται να μαζεψω κανεναν ποντο δεν ξερω
αντωνης 55 Οκτώβριος 23, 2009 #238 Οκτώβριος 23, 2009 Υπαρχουν πολλα threads για overclocking/benchmarking, αυτο που χρειαζεσαι ειναι να φτιαξεις εσυ ενα δικο σου thread στην σχετικη κατηγορια οπου θα ποσταρεις τι hardware εχεις και να αρχισεις να ρωτας πως, τι, που και γιατι μεχρι να μας σπασεις τα νευρα:045:, αν δεν καταλαβαινεις κατι θα ξαναρωτας οσες φορες χρειαστει μεχρι να το καταλαβεις (εγω τουλαχιστον αυτο εκανα και ακομη το κανω).Εμεις θα προσπαθησουμε να σου εξηγησουμε τι πρεπει να κανεις και να σου δωσουμε να διαβασεις οτι ειναι σχετικο με το αντικειμενο. Ολα στο χερι σας ειναι, οπως ειπα και πριν αν εχει καποιος ορεξη και θεληση να κανει κατι, θα το καταφερει. stealth σωστος !και εμεις ρωτήσαμε μαθαμε όπως και ολοι ,τιποτα δεν ερχετε ουρανοκατέβατο!λέτε να γενηθηκαμε overclockers:005: απλα stealth εσυ ειχες υπομονη και μάζευες π.χ 1,2,3 πόντους με αερα ξερω εγω και μπράβο σου ,αλλα κάποιοι βλεπουνε στο bot που εχουνε παιξει με άζωτο και περνούνε κατι 50ρες πόντους και λενε ουυυυυυυ που να τον πιάσω αυτον!το θεμα ειναι να μαζευτούνε ποντοι σιγα σιγα 1,2,3 π.χ όπως μπορεί ο καθενας και με οτι μπορει και εμεις όπως και ολα τα παιδια εδω ήμαστε για να μοιραστούμε της γνώσης μας! ελπιζω να εγινα κατανοητος και ολα οσο ειπα ειναι καλοπροαίρετα για οσους ενδιαφέρονται για την H.O.T:p καλο βράδυ παιδες!
stealth1442169213 Οκτώβριος 24, 2009 #239 Οκτώβριος 24, 2009 εχω κανει overclock το δικο μου συτημα αλλα να bencharo σωστα κ αν γινεται να μαζεψω κανεναν ποντο δεν ξερω Δυο φορες δοκιμασα να γραψω, μια χθες βραδυ και μια σημερα το πρωι, και τις δυο φορες κοπηκε το ρευμα σαν κατι να μην θελει να σου απαντησω, αν τριτωσει... Ξεκινησε απο 2D benchmarks (SuperPi 1M και 32Μ, PiFast, wPrime 32M και 1024Μ, PC Mark 05). Τρεξε τα benchmarks και μετα πηγαινε στο http://hwbot.org/ στην αντιστοιχη κατηγορια και δες τι ψαρια πιανεις, αν εισαι μεσα στους ποντους η αν εισαι κοντα και θεωρεις οτι μπορεις να τους φτασεις. Για οτι προβλημα εχεις σχετικο με τα benches γραψε εδω: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=38568 Eπισης τσεκαρισε οτι το συστημα σου εχει νορμαλ θερμοκρασιες οταν τρεχεις τα benchmarks. stealth
p_under1442169276 Οκτώβριος 24, 2009 #240 Οκτώβριος 24, 2009 οκ απο δευτερα-τριτη που ερχεται η gpu θα του πιο το αιμα . thanks again man .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.