crio Σεπτέμβριος 4, 2009 #201 Σεπτέμβριος 4, 2009 Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι έξω απο τα σύνορα της μικρής μας χώρας παίζει διαφορετική νοοτροπία τόσο απο τους o/cers αλλά κυρίως απο τις Εταιρίες.Πείτε μου μια ελληνική εταιρία/μαγαζί που να έχει sponsorάρει τόσο όσο στο εξωτερικό.O Αndre έχει ολόκληρη Asus απο πίσω του ,ο vince EVGA.Και οι περισσότεροι εκεί μέσα παίζουνε με HW sponsored.Και δεν είναι μόνο θέμα cpu.Όταν έχει τσαμπέ μνήμες-psu-μobo τότε έχεις το περιθώριο να πάρει 2-3-4 cpu και να δοκιμάσεις.Εμείς εδω δν έχουμε τπτ.Εδώ ο Γιώργος(hipro) για να πάρει κάτι sponsored έπρεπε να του κάτσει τρελός ο 975.Γενικότερα έχει καταντήσει κουραστικό το θέμα με τις κινήσεις των Vince/Αndre.Καλά τα WR και οι πρωτιές αλλά αυτό που προέχει είναι να το ευχαριστιέσαι.Anyway,εμείς παρ'όλα αυτά τους τσακίζουμε όποτε θέλουμε.Είμαστε πολλοί.Αναφέρω απλάstelarasmortisboygprhellasaristidistasosgiorgos thbillpeppaszafiropodread77junior21και πολλοί ακόμα που έχουνε κάνει πάυση πυρός το τελευταίο δίμηνο.Αν οι μισοί μόνο αρχίσουν πάλι να χτυπάνε θα γίνει χαμός.Αυτό τους πειράζει,ότι αν και είμαστε μόνοι μας και χωρίς τις πλάτες άλλων είμαστε τόσο ψηλά.Πιστεύω ή θέλω να πιστεύω ότι τώρα που χειμωνιάζει θα δείξουμε πάλι πως γίνεται η δουλειά.Όσο για το ADW μέσα να μαζευτούμε και να κάνουμε δυνατά πράγματα.(Εγώ είμαι 10000% μέσα και με HW και με ln2 dewar και σύνεργα)
george_o/c1442169203 Σεπτέμβριος 4, 2009 #202 Σεπτέμβριος 4, 2009 Μην ξεχνάς ότι θα είμαι και εγώ Αθήνα στο ADW... BTW, pure ownage η PURE, 4 άτομα στο top 10...
viper1442169065 Σεπτέμβριος 4, 2009 #203 Σεπτέμβριος 4, 2009 Ξεσκονίστε τα κάνιστρά σας, γιατί θα παίξουν πολλάαααααααα λίτρα στο ADW!!:045::045::045::045:
mariosalice Σεπτέμβριος 4, 2009 #204 Σεπτέμβριος 4, 2009 Η πρόταση μου είναι να δοκιμαστεί και να χρησιμοποιηθεί το υγρό fluorinert, όπου θα βυθίσουμε τη μητρική για να αποφύγουμε την υγροποίηση.http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=479684&postcount=43Θα είναι εντυπωσιακό το overclocking με αυτό τον τρόπο, πρωτότυπο στην Ελλάδα, θα τραβήξει το ενδιαφέρον και επιπλέον θα είναι πολύ πιο εύκολος και γρήγορος ο υπερχρονισμός, αφού δεν θα χάσουμε καθόλου χρόνο για μόνωση.
tsang Σεπτέμβριος 4, 2009 Author #205 Σεπτέμβριος 4, 2009 -50? αν δουλευης cpu και καρτα με αζωτο τι θα παθενη το υγρο οταν βγενη απο τις προδιαγραφες του?
junior-21- Σεπτέμβριος 4, 2009 #206 Σεπτέμβριος 4, 2009 crio & george O/C τα είπαν όλα. Πραγματικά, απορώ (θετικά!) με το μεράκι μερικών μελών της HOT όταν η μάχη είναι με άνισους όρους. Εδω στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ούτε χορηγίες, ούτε HWare που έχουν άλλες ομάδες. Και πραγματικά, όταν παίζεις με άζωτα, ρισκάρεις HWare 2-4 βασικών μισθών. Πως να συνεχίσουμε? Με τι κουράγιο? Ο hipro τραβάει το μεγαλύτερο κουπί, όμως μέσα στο 2009 εγκατέλειψαν gpr, stelaras & giorgos th. και η ομάδα αποδυναμώθηκε! πριν 2 χρόνια στο hwbot με νεράκι έπαιρνες για πλάκα ποντάκια, τώρα παίρνεις ψίχουλα. Πρέπει να οργανωθούμε για να έρθει η ΗΟΤ εκεί που της αξίζει.
giorgos th.1442169073 Σεπτέμβριος 4, 2009 #207 Σεπτέμβριος 4, 2009 Παντα με ανισους ορους ηταν η ολη διαδικασια για μας Ανεστη...δεν εχει αλλαξει κατι σ`αυτο...
varachio Σεπτέμβριος 4, 2009 #208 Σεπτέμβριος 4, 2009 Παιδιά, αν και εγώ καινούργιος στο άθλημα και τους περισσότερους απο εσας δεν τους γνωρίζω, βλέπω το πράγμα αλλιώς...Becharω γιατί μου αρέσει... δεν με πολυνοιάζει που η HOT είναι δεύτερη στον κόσμο... δεν θα με νοιάξει αν πέσει και τέταρτη... ασφαλώς και θα ήθελα όλες οι ελληνικές ομάδες να ενωθούν αλλά δεν το θεωρώ εφικτό... Ασφαλώς και θα ήθελα να είμαστε πρώτοι αλλά και πάλι είναι αυτό το ζητούμενο? Benchaρουμε απο πάθος και μεράκι δίνοντας και το τελευταίο ευρώ που περισσεύει αν περισσεύει κόβοντας τσιγάρα-καφέδες αλλά δεν έχουμε καμία εταιρεία απο πίσω μας να μας πιέζει για σκόρ. Αν κάποιοι το βλέπουν σαν επάγγελμα καλώς κάνουν και αναπόφευκτα θα γίνει... Εγώ bencharω και ελπίζω να συνεχίσω να στέκομαι οικονομικά καλά ώστε να συνεχίσω να Bencharω όπως κάνω τα τελευταία 2 χρόνια... Καμία ομάδα δεν χτίζεται σε μια βραδιά, χρειάζονται άτομα και πέρασμα γνώσης απο τους παλιότερους στους νεότερους... είμαστε μια χαρά, ας μην μας παίρνει απο κάτω... είναι δύσκολες εποχές για τους περισσότερους... Συνεργασία, υπομονή, και γνώση χρειάζεται και ασφαλώς ελεύθερος χρόνος... Έχω στην διάθεσή μου πολύ hardware και δεν δίστασα ποτέ να το δανείσω σε κάποιον... TASOS & TONY μπορούν να το επιβεβαιώσουν... Χαρηκα πραγματικά που ο tsan προχθές μου είπε να μου δανείσει μια μητρική παρ'όλο που δεν γνωριζόμαστε καν! αν που και πού συναντιόμαστε και ενώνουμε το hardware μας τότε θα συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή...
billpeppas1442169085 Σεπτέμβριος 4, 2009 #209 Σεπτέμβριος 4, 2009 Για το Adweek θα πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον 2-3 συναντήσεις ακόμα να κανονίσουμε λεπτομερειακά τα πάντα.
TASOS Σεπτέμβριος 4, 2009 #210 Σεπτέμβριος 4, 2009 @varachioΕχεις απόλυτο δίκιο.Συμφωνώ μαζί σου σε όλα.... και όντως η καλύτερη ιδέα να είναι τα o/c meetings.
giorgos th.1442169073 Σεπτέμβριος 4, 2009 #211 Σεπτέμβριος 4, 2009 Για το Adweek θα πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον 2-3 συναντήσεις ακόμα να κανονίσουμε λεπτομερειακά τα πάντα.τι να κανουμε ρε χαμενε....αφου δεν ερχεσαι ποτε....:073:
dread771442169261 Σεπτέμβριος 4, 2009 #212 Σεπτέμβριος 4, 2009 Παιδιά, αν και εγώ καινούργιος στο άθλημα και τους περισσότερους απο εσας δεν τους γνωρίζω, βλέπω το πράγμα αλλιώς...Becharω γιατί μου αρέσει... δεν με πολυνοιάζει που η HOT είναι δεύτερη στον κόσμο... δεν θα με νοιάξει αν πέσει και τέταρτη... ασφαλώς και θα ήθελα όλες οι ελληνικές ομάδες να ενωθούν αλλά δεν το θεωρώ εφικτό... Ασφαλώς και θα ήθελα να είμαστε πρώτοι αλλά και πάλι είναι αυτό το ζητούμενο? Benchaρουμε απο πάθος και μεράκι δίνοντας και το τελευταίο ευρώ που περισσεύει αν περισσεύει κόβοντας τσιγάρα-καφέδες αλλά δεν έχουμε καμία εταιρεία απο πίσω μας να μας πιέζει για σκόρ. Αν κάποιοι το βλέπουν σαν επάγγελμα καλώς κάνουν και αναπόφευκτα θα γίνει... Εγώ bencharω και ελπίζω να συνεχίσω να στέκομαι οικονομικά καλά ώστε να συνεχίσω να Bencharω όπως κάνω τα τελευταία 2 χρόνια... Καμία ομάδα δεν χτίζεται σε μια βραδιά, χρειάζονται άτομα και πέρασμα γνώσης απο τους παλιότερους στους νεότερους... είμαστε μια χαρά, ας μην μας παίρνει απο κάτω... είναι δύσκολες εποχές για τους περισσότερους... Συνεργασία, υπομονή, και γνώση χρειάζεται και ασφαλώς ελεύθερος χρόνος... Έχω στην διάθεσή μου πολύ hardware και δεν δίστασα ποτέ να το δανείσω σε κάποιον... TASOS & TONY μπορούν να το επιβεβαιώσουν... Χαρηκα πραγματικά που ο tsan προχθές μου είπε να μου δανείσει μια μητρική παρ'όλο που δεν γνωριζόμαστε καν! αν που και πού συναντιόμαστε και ενώνουμε το hardware μας τότε θα συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή...Συμφωνώ και επαυξάνω. Προσωπικά η ομάδα δεν μου λέει πολλά. Αυτό που εκτιμώ και σέβομαι είναι άτομα που την αποτελούν και με τους οποίους έχω γίνει φίλος. Από εκεί και πέρα η ΗΟΤ δεν μου πληρώνει ούτε το hw ούτε το άζωτο για να ασχοληθώ περισσότερο από ότι πραγματικά μπορώ. Ακόμα και να μου τα πλήρωνε όμως δεν θα το δεχόμουν γιατί δεν γουστάρω να γίνω δέσμιος κανενός. Κάνω το χόμπυ μου και γουστάρω να γεμίζω έτσι τον ελεύθερο χρόνο μου. Η ΗΟΤ ήταν πρώτη και σίγουρα θα ανέβει ξανά στην πρώτη θέση, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αγχωνόμαστε για αυτό. Τουλάχιστον, εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω, με τα δικά μου δεδομένα και το δικό μου σκεπτικό.Ειδικά από τη στιγμή που βλέπω πως εδώ και ένα χρόνο το παιχνίδι αρχίζει και χάνεται, από χόμπυ και ευχαρίστηση έχει γίνει ένα παγκόσμιο ξεκατίνιασμα. Οπότε συνεχίζω να παίζω για την πλάκα μου, με τα φιλαράκια μου, χωρίς άγχος και όποτε μπορώ. Αύριο-μεθαύριο μπορεί να μου κάτσει ο σούπερ-ντούπερ επεξεργαστής και να αρχίσω να παίζω με τις ώρες, αλλά δεν θα υποκριθώ ότι το κάνω για την ΗΟΤ, θα το κάνω για τη πάρτη μου και απλά οι πόντοι μου θα προσμετρηθούν σε αυτούς της ΗΟΤ.Έτσι έχουν τα πράγματα για μένα και λέω και εδώ την γνώμη μου γιατί είχα με σχετική συζήτηση με τον φίλο rastaviper σε άλλο φόρουμ.
stealth1442169213 Σεπτέμβριος 4, 2009 #213 Σεπτέμβριος 4, 2009 Oπως ειπε και ο varachio οτι κανουμε το κανουμε γιατι ειναι το παθος μας και μας αρεσει, δεν ειναι ευκολο να το κυνηγας συνεχεια γιατι σε τσακιζει οικονομικα και μετα χανεται η πλακα.Παντως απο οτι εχω καταλαβει το βασικο ειναι να εχεις τον εξοπλισμο για την ψυξη, μετα μπορει να ανανεωνει το hardware οσο συχνα μπορει ο καθενας, εχω να ανεβασω σκορ απο περυσι τα Χριστουγεννα, οτι ειχε να δωσει το hardware με αερα το εδωσε, αν δεν ηταν παλιο και πολυ δεν θα ειχε μεινει ποντος μεχρι τωρα.Εσεις που εισαστε κοντα εχετε την δυνατοτητα να κανετε περισσοτερα πραγματα και να βοηθατε ο ενας τον αλλον, μπορει το hardware sharing σε επεξεργαστες και καρτες γραφικων να απαγορευται αλλα κανενας δεν μπορει να σας πει τιποτα αν δωσει ο ενας στον αλλον, μητρικη, μνημες η τα LN2 pot.Υπαρχει τροπος να βοηθησουμε την ομαδα και να μειωσουμε το κοστος .stealth
mariosalice Σεπτέμβριος 4, 2009 #214 Σεπτέμβριος 4, 2009 -50? αν δουλευης cpu και καρτα με αζωτο τι θα παθενη το υγρο οταν βγενη απο τις προδιαγραφες του?Τίποτα δεν παθαίνει. Απλά γίνεται σαν ζελέ. Αλλά γιατί να βγει από τις προδιαγραφές του? Του έριχναν πάνω του το υγρό άζωτο και ζελέδιασε μετά από αρκετή ώρα. Πώς θα γίνει ζελέ όταν έχουμε όλη τη μητρική μέσα στο υγρό αυτό? Ακόμα και σε επαφή με το κάνιστρο δεν θα μπορεί να ζελεδιάσει.Χώρια που είναι και δοκιμασμένο στην Ολυμπιάδα στο Πεκίνο.
ThorLite Σεπτέμβριος 4, 2009 #216 Σεπτέμβριος 4, 2009 Overclock κανω εκανα και θα κανω για μια περιοδο επεσα στην παγιδα και χαλασα παρα πολλα λεφτα σε CPU μητρικες κτλ.Τωρα πλεον βγαζω το Commando του ριχνω το phase δανειζομαι κανενα CPU και διασκεδαζω μια δυο φορες το μηνα χαλαρα πραγματα.
TASOS Σεπτέμβριος 22, 2009 #217 Σεπτέμβριος 22, 2009 Οι " καθαροί " ... από τους 20 αρχικούς ... έφτασαν αισίως τους 31 !!!
zafiropo Σεπτέμβριος 22, 2009 #220 Σεπτέμβριος 22, 2009 Οι " καθαροί " ... από τους 20 αρχικούς ... έφτασαν αισίως τους 31 !!!Αμα τραβηξεις απο 31 καιγεσαι :073:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.