Jump to content



HDD LED


Georgz1442169219

Recommended Posts

Δεν μου δουλέυει το HDD LED... Το έχω συνδέσει σίγουρα σωστα (και με βαση manual) και εκανα και δοκιμή να του αλαξω πολικότιτα μπας και φταίει αυτό αλλα τπτ... ή απο τη μια το βάζω ή απο την άλλη δεν ανάβει.... Πώς μπορώ να τσεκάρω αν κάικε το ledaki ή αν φταίει η mobo???

Link to comment
Share on other sites

Στη μητρική θα κάνεις αυτό που είπα. Δεν παίζει ρόλο αν το case σου έχει power led ή όχι. Απλά κάρφωσε το hdd led στη θέση του power led πάνω στη μητρική. Αν δεις ότι ανάβει συνέχεια τότε κάτι άλλο παίζει. Αν δεν ανάβει πάλι καθόλου άλλαξε το led.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν προσπάθησα να βάλω το hdd led στην θέση του pwr led αλλα δεν γίνετε για τον εξής λόγο... το hdd led στο mobo μου (Asus M3A78-T) μπένει σε 2 καρφιτσούλες, ενώ το pwr led μπένει νε μέν και αυτό σε 2 αλλα εχουν ενα κενό μεταξί τους... Έτσι έπρεπε να συνδέσω το hdd led ή στο + του pwr led ή στο -...... Πραγμα που έκανα αλλα και πάλι τπτ...

Link to comment
Share on other sites

εννοεί ότι πρέπει να βγάλεις από το μαύρο πλαστικό (βύσμα) με ένα καρφιτσακι η ένα μικρο κατσαβίδι το μεταλλικο αντίκρισμα του που συνδέετε με την σειρά του στην μητρική και να του αλαξεις θέση για να συνδεθεί δίπλα δίπλα.

αν νομίζεις οτι δεν μπορείς να το κάνεις απλά πάρε δυο κομματια καλώδιο με μονό σύρμα μέσα τους και βάλε τα στο βύσμα και απο κει με την σειρά τους συνέδεσε τα όπου χρειαζετε πάνω στην μητρική.

αν και παλι σου φενετε δύσκολο το ολο θέμα πηγενε το σε κάποιον τεχνικό να το κοιτάξει

Link to comment
Share on other sites

Βασικά όταν δεις το φυσάκι θα δεις ότι από την μια πλευρά έχει κάτι εγκοπές και φαίνεται το μεταλικό έλασμα. Αυτλη είναι η σφάλεια που κρατάει το πινακι μέσα στο πλαστικό. Μέ μια καρφίτσα ,όπως είπαν παραπάνω , πάτα την και ταυτόχρονα τράβα το καλώδιο από το πλασικό στο συγκεκριμενο πιν. Αυτό θα ξεκουμπώσει και θα βγει έξω. Ετσι θα μπορέσεις να το βάλεις στο μεσαίο οπου και θα κουμπώσει μια χαρά και θα μπορείς να το δοκιμασεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.