Jump to content

Raw file system

giorgos1712

Recommended Posts

Guys αντιμετωπιζω ενα προβλημα τελευταια και δεν ξερω τι να κανω..pls help me..Το προβλημα αφορα εναν απο τους δυο HDD του PC μου...Πριν 2 ημερες εκανα format στο PC και μολις τελειωσα την εγκατασταση των WIN XP SP2, προσπαθησα να κανω format στον δευτερο σκληρο μου δισκο για να μπορεσω να τον χρησιμοποιησω,τον οποιο εχω χωρισει σε δυο partitions....ελα ομωσ που δεν με αφηνει..προσπαθησα και μεσα DOS-PROMPT και μου λεει οτι εχω RAW FILE SYSTEM...δεν με νοιαζει τι ειναι αυτο...με νοιαζει το τι κανω τωρα..

σημ: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ..μου εχει ξανασυμβει στον ιδιο σκληρο αλλα μετα απο 1 νεο format και επανεγκατασταση των XP εφτιαξε ...

pls pls pls help me avoid formatting and reinstalling win xp again...

tnx

Δεξι κλικ στο Υπολογιστης μου->Διαχειριση μετα δεν θυμαμαι. Εχω χρονια να χρησιμοποιησω Ελληνικα Windows αλλα δεν νομιζω να ειναι δυσκολο προχωρησεις απο κει και περα.

Δεν γίνεται να το αλλάξω έτσι, γιατί δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στα win xp..ή δεν την βρίσκω εγώ...Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως

giorgos1712 added 4 Minutes and 19 Seconds later...

τελικά κάτι βρήκα αλλα δυστηχώς είμαι στην δουλειά....νεότερα το βράδι..σε χιλιοευχαριστώ πάντως..:) :109: ελπίζω μόνο να δουλέψει...

Δεν γίνεται να το αλλάξω έτσι, γιατί δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στα win xp..ή δεν την βρίσκω εγώ...

Γινεται,δεξι κλικ στο Υπολογιστης μου>Διαχειριση>Διαχειριση Υπολογιστη>Διαχειριση Δισκων>δεξι κλικ στον δισκο που θελεις>Διαμορφωση.

stealth added 1 Minutes and 0 Seconds later...

Ααα...μαλλον το βρηκες:001:

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.