squid Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2008 Exω πολυ καιρο να ασχοληθω, και οι drivers που εχω στην 8800GT μου ειναι οι 169.21 και ηθελα να μαθω αν η nvidia εχει διορθωσει μηπως το θεμα του αυτοματου ελεγχου του OC (να ανεβαζει clocks στις D3D/OGL εφαρμογες ας πουμε) και της ταχυτητας (ntune?) του fan (αναλογα με την θερμοκρασια) που δεν δουλευε μεχρι τους 169.21 τουλαχιστο που εχω περασμενους.
Reptile64 Οκτώβριος 17, 2008 #2 Οκτώβριος 17, 2008 Το ntune νομιζω πως προοριζεται μονο για nforce τσιπακια, κατεβασε το rivatuner και θα εισαι ΟΚ, οι πιο προσφατοι drivers ειναι οι 178.24 http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
squid Οκτώβριος 17, 2008 Author #3 Οκτώβριος 17, 2008 το ntune ειναι η εξελιξη του coolbits, ειναι για drivers nvidia GPU οχι για τα nvidia chipset. To riva tuner θελω να το αποφυγω γιατι εχει περιπλοκο προγραμματισμο και θελω να εχω οσο το δυνατον λιγοτερα πραγματα / services φορτωμενα στη μνημη. Αφου οι drivers της nvidia φορτωνουν ετσι και αλλιως και το Interface (με το ntune περασμενο) ειναι απλο αμεσο και κατανοητο και εχει (στη θεωρια. απλα δεν δουλευει) οτι χρειαζομαι θα θελα να αποφυγω το riva.
Reptile64 Οκτώβριος 17, 2008 #4 Οκτώβριος 17, 2008 Και εγω με τη μητρικη και την καρτα γραφικων που εχω δεν μου κανει δουλεια το ntune οποτε πηγα στο EVGA precision, ειναι ο'τι καλυτερο εχω δοκιμασει απ'ολα αυτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.