asker Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2008 Τελευταια και ξαφνικα το wireless/optical ms ποντικι μου αρχισε να χανει λαδια, δηλαδη ο κερσορας κινουνταν με δυσκολια και ζορι. Αλλαξα τις μπαταριες για καθε ενδεχομενο και το πατακι επισης. Χωρις να δω βελτιωση.Στο control panel/mouse μου εβγαζε το μυνημα oτι η ασυρματη συνδεση ειναι πολυ αδυνατη και να... συνδεσω ενα wireless ms mouse.Σκεφτηκα μηπως τα επαιξε το ρανταρ, μετα απο 5 χρονια που το εχω.Το εβγαλα απ την ps2 θυρα(που ειναι με ανταπτορα) και το εβαλα σε μια usb αλλα δεν ειχα κερσορα... Μετα το ξαναεβαλα στην ps2 και τωρα, ευτυχως, φαινεται να δουλευει κανονικα.Αναρωτιεμαι λοιπον, προς τι αυτη η ανωμαλια που συνεβη και αν προκειται να ξανασυμβει:017:
MadCatMk21442169156 Οκτώβριος 16, 2008 #2 Οκτώβριος 16, 2008 Τελευταια και ξαφνικα το wireless/optical ms ποντικι μου αρχισε να χανει λαδια, δηλαδη ο κερσορας κινουνταν με δυσκολια και ζορι. Αλλαξα τις μπαταριες για καθε ενδεχομενο και το πατακι επισης. Χωρις να δω βελτιωση.Στο control panel/mouse μου εβγαζε το μυνημα oτι η ασυρματη συνδεση ειναι πολυ αδυνατη και να... συνδεσω ενα wireless ms mouse.Σκεφτηκα μηπως τα επαιξε το ρανταρ, μετα απο 5 χρονια που το εχω.Το εβγαλα απ την ps2 θυρα(που ειναι με ανταπτορα) και το εβαλα σε μια usb αλλα δεν ειχα κερσορα... Μετα το ξαναεβαλα στην ps2 και τωρα, ευτυχως, φαινεται να δουλευει κανονικα.Αναρωτιεμαι λοιπον, προς τι αυτη η ανωμαλια που συνεβη και αν προκειται να ξανασυμβει:017:1) Υπολογιστές είναι, ό,τι θέλουν κάνουν.2) Με μαθηματική ακρίβεια.. κανείς δε γνωρίζει.
ultraex2005 Οκτώβριος 22, 2008 #3 Οκτώβριος 22, 2008 2 ασυρματα αλλαξα ολα την δικια σου καταληξη ειχανπεθαινουν αρκετα γρηγορα τουλαχιστον τα δικα μουγια αυτο επεστρεψα στο παλιο μου καλο και ζωντανο optical
Greek Οκτώβριος 22, 2008 #4 Οκτώβριος 22, 2008 Δοκίμασε να πάρεις ένα σπραυ αέρα και να καθαρίσεις την σκόνη από το mouse εσωτερικά. Πιθανότατα έχει πιάσει σκόνη και έχει επικαλύψει τον πομπό και δίνει χαμηλό σήμα. Το ίδιο να κάνεις και από την μεριά που ειναι ο αντάπτορας που πάει στο pc...
asker Οκτώβριος 25, 2008 Author #5 Οκτώβριος 25, 2008 Και πως θα φυσηξω στο εσωτερικο? Το μονο ανοιγμα που εχει το ποντικι ειναι αυτο των μπαταριων. Φυσηξα απο κει αλλα χωρις αποτελεσμα, εξακολουθω να εχω προβλημα, ο ελεγχος του κερσορα γινεται πολυ ζορικος, κατα διαστηματα. Το ρανταρ δεν ανοιγει απο καπου(ανταπτορας, οπως το λες)συνεπως δεν μπορω να το φυσηξω εσωτερικα.2 ασυρματα αλλαξα ολα την δικια σου καταληξη ειχανπεθαινουν αρκετα γρηγορα τουλαχιστον τα δικα μουγια αυτο επεστρεψα στο παλιο μου καλο και ζωντανο opticalMα και το δικο μου ειναι οptical (το ειπα ηδη).Πόσο το εννοεις το "αρκετα γρηγορα"? Οπως επισης ειπα, 5 χρονια το εχω και ως τωρα αψογο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.