Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2008 Το τελευταιο καιρο , προσπαθω να φτιαξω τα id3 tags απο τα ΠΟΛΛΑ mp3 που εχω (θα ανεβασω και πληρες how to σε λιγο καιρο , να θυμηθουμε τα παλια χε,χε,χε).Anyway μεσα σε αυτο το πλαισιο θα ηθελα ενα καλο προγραμμα που να βρισκει αυτοματα τα εξωφυλλα και να τα αποθηκευει στα id3 tags των mp3.Ξερουμε κανενα;YΓ Σε καμμια περιπτωση δεν θελω να μπω στην διαδικασια να σκαναρω τα εξωφυλλα ο ιδιος και να τα βαλω ενα - ενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Οκτώβριος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Θα με ενδιεφερε κι εμενα κατι τετοιο αν και δε νομιζω να φτασω σε σημειο να το κανω ποτε. Με λογαριασμο (χωρις χρεωση) στο itunes νομιζω μπρεις να εχεις επιλογη για τα εξωφυλλα, αλλα θα σου ζητησει πιστωτικη καρτα για να σου δημιουργησει τον λογαριασμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Οκτώβριος 15, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Θα με ενδιεφερε κι εμενα κατι τετοιο αν και δε νομιζω να φτασω σε σημειο να το κανω ποτε.Με λογαριασμο (χωρις χρεωση) στο itunes νομιζω μπρεις να εχεις επιλογη για τα εξωφυλλα, αλλα θα σου ζητησει πιστωτικη καρτα για να σου δημιουργησει τον λογαριασμο. To εχω αυτο φιλτατε Τακη , αλλα το itunes ΔΕΝ αποθηκευει το εξωφυλλο στο id3 tag του mp3, αλλα αποθηκευει το εξωφυλλο του σε ενα φακελλο και απλα το δειχνει οταν παιζει το τραγουδι Αυτο που ζητω ειναι ενα προγραμμα που να αποθηκευει στο id3 tag των mp3 τα εξωφυλλα , ωστε να μην ειμαι πχ δεσμιος του itunes ή του καθε itunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Οκτώβριος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Γι' αυτο λεω αν βρεις κατι τετοιο, το θελουμε ολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Οκτώβριος 15, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Σε τι λειτουργικό μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Οκτώβριος 15, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Σε τι λειτουργικό μιλάμε;Σε linux/win φιλτατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.