EliasKir Ιανουάριος 6, 2009 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Τι κ_λομητρικη ειναι αυτη ρε συ? Μηπως να την στειλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Ιανουάριος 6, 2009 Author #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 ελα ντε! ..κατι πρεπει να στειλω απο τα τρια μαλλον, να ξερω μονο ποιο ...- η μητρικη απο εκει που την πηρα εχει τρια χρονια εγγυηση ... (ευτυχως, να τους ψησω για αλλαγη με καμια asus)- δοκιμη prime95 full ram, στα 1000 αντι για 1066, με 4-4-4-12-23 αντι για 5-5-5-15-38, με Vcore 1.28 & Vdimm 2.40 = σταθεροτατο , και πραγματικο vdimm = 2.10 (κανονικα αυτη η μνημη ανετοτατα βγαζει σταθερα 1066 με 2.1v και 5-5-5-12)- μηπως ειναι το τροφοδοτικο? .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Ιανουάριος 6, 2009 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Ναι, αλλα η μητρικη δεν μοιραζει τα βολτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Ιανουάριος 6, 2009 Author #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 ελα ντε. λεω μηπως, αν η γραμμη απο την οποια δινει στην ram ΔΕΝ εχει αλλα volt να δωσει, τι να δωσει? ειμαι ασχετος απο ρευματα και τροφοδοτικα, δεν αξιωθηκα ακομη να στρωθω να μελετησω :087: Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Ιανουάριος 7, 2009 Author #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Δανειστηκα ενα καινουριο Thermaltake Τoughpower 700 και δεν υπηρξε καμμια αλλαγη .... επισης memtest86 βγηκε καθαρο ....αρα μαλλον παει το board για RMA ? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Ιανουάριος 8, 2009 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 RMA? Ελπιζω να λυθει το θεμα και να εχει η συγκεκριμενη μητρικη προβλημα. Αλλα γιατι εχω μια υποψια οτι ειναι προβλημα γενικα του μοντελου? Αφου εχεις εγγυηση, την αλλαζεις και βλεπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Ιανουάριος 8, 2009 Author #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Δεν πρεπει να ειναι το μοντελο, http://forum.msi.com.tw/index.php?topic=123001.new;topicseen#new, γενικα πρεπει να ειναι καλο μοντελο, μαλλον επεσα σε ιδιαιτερο κομματι νομιζω, ολο ιδιοτροπιες ητανε απο την αρχη, με πατεντες διαφορες το κραταω το συστημα να τρεχει. Δεν θα ελεγα να το διακινδυνεψω για ιδιο ξανα (υπαρχει διαθεσιμοτητα) θα το παλεψω για αντικατασταση με Asus P43 P5QL-E , ιδια τιμη ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Ιανουάριος 8, 2009 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Αν ειναι να δωσεις 90 ευρω για μητρικη, δωσε 10 ευρω παραπανω και παρε την P5Q για να ηρεμησεις. Και με το TT τα προβληματα εμειναν, ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Ιανουάριος 8, 2009 Author #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 α ναι συμφωνω, αν την εχει , επειδη δεν προλαβα να επικοινωνησω ακομα, απλα ειδα διαθεσιμοτητες στο στο site τους και δεν ειδα να εχουνε την Q στον καταλογο. Ναι δεν αλαξε τιποτα με το 700αρι ... Αλλα κανοντας δοκιμες με διαφορα bios καποιο εκατσε με μεγαλυτερη σταθεροτητα παροτι στα νουμερα των βολτ εξακολουθει να ειναι ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ και ακομη χειροτερα, πχ δινει default core volt για stock Q6600 1.300, πιο κατω δεν εχει, ξεκιναει απο 1.300, ενω τα μετρημενα πραγματικα απο speedfan και CPUZ ειναι παλι 1.25-1.26, και παλι τα 1.80-2.10 vdimm ειναι κατι σε 2.03-2.06 .... τουλαχιστον εβγαλε prime95 χωρις errors αυτη τη φορα με τα παλια μου σταθερα ΟC settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Ιανουάριος 8, 2009 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 To vdimm πως το μετρας, με πολυμετρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Ιανουάριος 8, 2009 Author #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Μακαρι, ακομη δεν αξιωθηκα να παρω ενα, ποσα χρονια τωρα το λεω καλα που μου το θυμισες, μηπως παρω αποψε , Μπα, απλα αναφερω τι μου λεει τi τιμες μου λεει το speedfan, και αυτο απλα αναφορικα, για συκγκρισεις δηλαδη τοτ στυλ "πριν" και "μετα", τωρα αν το Bios ή το speedfan ειναι πιο κοντα στα πραγματικα volt, απο οτι ειδα εμπειρικα απο αυτα που συμβαινουν μαλλον και τα δυο ειναι off ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Ιανουάριος 9, 2009 Author #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 επιτελους, με λιγο ανακατεμα ακομη με τα φουρφουρια, φαινεται να εχω πλεον και πιο φυσιολογικες θερμοκρασιες και μαλιστα ιδιαιτερα ησυχα κιολας. Ιdle o ζεστοτερος πυρηνας 40-42 ("CPU" 30-32), και σε prime95 load o ζεστοτερος πυρηνας 60-65 ("CPU" 55). Mε τον Q6600 στα 3 (volt μαλλον 1.25-1.26), μικρο παλιο midi κουτι. Αλλα πολυ πατεντα επεσε ... και αντε φτου κι απο την αρχη με την αλλαγη του board, γιατι μαλλον αυτο δεν ειναι για να μεινει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.