Crypton-R- Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2008 Εχω 4 σκληρούς, εναν IDE με τα Windows (250GB), κι τρείς SATAII (500GB,500GB,750GB). Ο SATA που αγόρασα πριν λίγες μέρες (ο ένας απο με τα 500GB) άρχιζε και μου έκανε κόλπα στα XP. Μου έβγαζε ενα μήνυμα και έγγραφε 'Η καθυστερημένη εγγραφή απέτυχε, κι απο κάτω κάτι μπούρδες μαζί με το E:/Mift$', και μόλις εμφάνιζε το μήνυμα αργούσε το PC και ο σκληρός. Μετά λέω τα κωλόxp θα φταίνε, ας βάλω τα Vista. Βάζω τα Vista λοιπόν και μπαίνω μέσα στον E:/, βλέπω κανονικά αρχεία και φακέλους αλλά όταν πατήσω κάπου κολλάει και μου βγάζει μήνυμα 'Η θέση δεν είναι διαθέσιμη' 'Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο Ε:/(όνομα φακέου), Δεν ήταν δυνατή η εκτέλεση της αίτησης εξαιτίας ενός σφάλματος σε συσκευή Ι/Ο'. Μπορώ να κάνω κάτι για να το φτιάξω? Γιατι είναι σχεδόν full ο σκληρός κι άντε ξανακατέβαζε..
Greek Οκτώβριος 14, 2008 #2 Οκτώβριος 14, 2008 Κοίτα καλώδιο σατα ή οδηγους μητρικής. Για κάποιο καλό η επικοινωνία δεν γινεται σωστά με το δίσκο και βγάζει delayed write failed.....
Crypton-R- Οκτώβριος 14, 2008 Author #3 Οκτώβριος 14, 2008 Πάντως στην ίδια θέση, με τα ίδια καλώδια είχα έναν SATAII 320GB και έπαιζε κανονικά. Επίσης ο 500άρης που έβαλα είναι ίδιος με τον άλλο που έχω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.