Jump to content

H Καλύτερη ατάκα ή σκηνή Ελληνικής ταινίας....

Snips

Recommended Posts

ο βεγγος ειναι με διαφορα ο κορυφαιος σε ατακες-γκακς!

απο θου-βου, οπου ο τουρτοπολεμος μαινεται στο ζαχαροπλαστειο :

μπαινει ενας κακομοιρης στο ζαχαροπλαστειο που γινεται της π**τανας, και γινεται ο ακολουθος διαλογος

-θου-βου : εσεις τι θελετε;

-κακομοιρης : μια τουρτα για το σπιτι

-θου-βου : για το σπιτι? δεν πειραζει, θα την φατε εδω μαζι μας!

και η τουρτα ιπταται προς τον κακομοιρη!

και απο το περιφημο "εμεις οι βλαχοι οπως λαχει", οταν η πραξη γινεται σε βουκολικο σκηνικο, με ποταμια, πλατανια και ιστοριες "πωπω μεχρι και τυρι πηζεις εδωπερα"

απο την ιδια ταινια που ανεφεραν τα παιδια,τοτε που το επαιζε φωτογραφος και λεει σε ενα μοντελο(το οποιο αρχισε να βγαζει τα ρουχα για την φωτογραφηση με την γνωστη της ανεση)

Αυτη: Το πουλακι δεν θα το δω?(αναφερομενη στο φλας)

Βεγγος:Ετσι οπως παμε θα το δεις και το πουλακι!!!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ακομα γελαω....

απο καποια ταινια που παιζει ο βογλης (μου διαφευγει τωρα) , κυνηγώντας την τουριστρια "..στασου μύγδαλα, στάσου.."

Eγω θα ελεγα οτι ο μπακαλογατος με το Χατζηχρηστο ειναι η καλυτερη ολων. Ολη η ταινια ειναι μια ατακα !! :worship:

Αρχική απάντηση από unstoppable

Μου αρεσει που εγινε και update των κανονων

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12363

Για αυτό είπα αυτό που είπα πριν γιατί Πορνό χωρίς @@@@@@δεν γίνεται.

Αλλά δεν νομίζω να θίγεται κανείς διότι ότι αναφέρεται πρόκειται για λόγια τρίτων....

Αρχική απάντηση από papatsonis

απο καποια ταινια που παιζει ο βογλης (μου διαφευγει τωρα) , κυνηγώντας την τουριστρια "..στασου μύγδαλα, στάσου.."

Kοριτσια στον ηλιο νομιζω λεγεται .... .κλασικη η σκηνη που αναφερεις

Η ταινια με τον Μαυρογυαλούρο για μενα ειναι η καλυτερη ολων με πολλες καλες σκηνες αλλα και φοβερο νόημα Νομιζω οτι πρεπει να την προβαλουν συνεχως( ειδικα αν προβαλόταν στο καφενείο της βουλής θα εκανε αισθηση )μπας και ξυπνήσουν μερικοί

Αρχική απάντηση από Snips

Για αυτό είπα αυτό που είπα πριν γιατί Πορνό χωρίς @@@@@@δεν γίνεται.

Αλλά δεν νομίζω να θίγεται κανείς διότι ότι αναφέρεται πρόκειται για λόγια τρίτων....

Ε τότε δεν χρειάζεται να γράφεται ρε παιδια για πορνό , το thread αναφέρεται σε ατάκες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. (jimk LordOfRings κτλ)

Μερικές ακόμα ?

Βουγιουκλάκη - η σωφερίνα: Απλούστατο !!

Χατζηχρήστος - ο ηλίας του 16ου:

Δε με ξέρεις δε σε ξέρω, υποφέρεις και υποφέρω

Βουτσάς - Ο γόης : Καααατίνα.... σαλαμάκι

Κωνσταντάρας - Ο φαφλατάς: ... και τι θα γίνει αν ξανακάνεις (μπάνιο) δηλαδή ?? θα μπείς ?? βαμβακερός είσαι ??

Βουτσάς - Κορίτσια για φίλημα: Εχω και κότερο, πάμε βόλτα ??

Ηλιόπουλος - Φωνάζει ο κλέφτης: Ο κλέψας του κλέψαντα τον κλέψανε του κλεψάμενου ω παλιοκλέψαντες και παλιοκλεφταραίιιιιιοοοοι

Λάσκος - Η κυρά μας η μαμή: ... και πρόσεξε γιατι εγώ δεν ξεματιάζω εεεετσι αλλά έτσι (και κάνει να βγάλει το μάτι της Βασιλέιάδου)... τσόκαρο !!

Αυλωνίτης - Ο Κλέαρχος Η Μαρίνα και ο κοντός: .... να σου δώσω μία ρε να γίνεις λεκές !!

Φωτόπουλος - η ωραία των Αθηνών: Ε ! εγώ αυτή θα τη χτίσω !!

Σταυρίδης - Τα κίτρινα γάντια:

...ρε συ... ο Παλαιων πατρών γερμανός είναι αυτός???

(Απ..) όχι Έλληνας είναι

Παπαγιαννόπουλος - Για ποιόν χτυπά η Κουδούνα:

(απευθυνόμενος στην κουδούνα)..... Φτού σου αφιλότιμη !!

Προύσαλης - Μια ιταλίδα απο την κυψέλη:

1. μια κυρία τσιριμπίμ τσιριμπόμ

2. .....φέρε τον έλεγχο να σου βάλω άριστα....

Καρέζη - δεσποινίς διευθυντής : ..... γυρίιιισατέεεε ?????

φωτόπουλος - Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλο: (απευθυνόμενος στον Αυλωνίτη:)

...μαέστρό ...

έλα ?

το 8 κούπα ....

έ τί έγινε ??

έγινε μπαλαντέρ και πάει όπου θέλει ...

και.

(η τσιγγάνα):

πολλά λεφτά βλέπω να παίρνεις εσύ

(φωτόπουλος): ναι έ ???

(η τσιγγάνα): ναι ναι νά το 8 κούπα δε λέπεις ?? αυτό είναι λεφτά

(φωτόπουλος): λοιπόν ?

(η τσιγγάνα): ε.... ασήμωσε πρώτα...

(φωτόπουλος): νά πάρε το 8 κούπα και δώς μου τα ρέστα...

Λάσκος - Χτυποκάρδια στο θρανίο: Προσέξτε καλά γιατι θα πέσει χαστούκι αεριοθούμενο !!

Κωνσταντάρας - Υπ'αρχει και φιλότιμο: οι πολιτικοί πρέπει να επισκέπτωνται που και που την περιφέρεια τους. Γιατί ξεχνάνε. και όταν έρθουν εκλογές υπάρχει κίνδυνος η περιφέρειά σου να σε γράψει στην περιφέρειά της !

Λάσκος - η κυρά μας η μαμή: Εγώ κοπέλα μου δουλεύω για το ΙΚΑ. και ΙΚΑ σημαίνει Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, όχι Ιδρυμα Κλεψιγαμικών Ανωμαλιών

Χατζηχρήστος - Ο κύριος πτέραρχος: .....Πάλι δίφραγκο!!!!

Σχετικά με το βασιλιά του γέλιου του ελληνικού κινηματογράφου τον Θανάση Βέγγο... :worship: :worship: όπως έχει ποστάρει και ο unseen... που μπορούμε να βρούμε videακια από αποσπάσματα από τοις ταινίες του... :D

Please...:cry: :cry: αν ξέρει κανένας... :happy:

στο e-view.gr είχε πάρει το μάτι μου παλιά κάποια...

Αρχική απάντηση από Battosai

Τι το κάναμε δω...Αμέρικαν μπάρ!!! :Ρ

Δε το λες καλά: Εεεεπ! Δεν θα μου το κάνετε αμέρικαν μπάρ εδώ μέσα!

Kωσταντάρας στο μανάβη(Ο Σπαγγοραμμένος):

-Πολύ ακριβά τα έχεις τα καρπούζια!!!

-Πάρε πεπόνια που είναι φτηνά.

-Και τα κάρβουνα φτηνά είναι.Να πάω να πάρω κάρβουνα δηλαδή?Φύγε από εδώ ρε αλήτη!

Κορυφαία Ατάκα- Συνειδητοποίηση- Αξίωμα...

Στην ταινία η αγαπη ειναι ελέφαντας :

"Υπάρχουν δυο φάσεις αξιολόγησης της γυναίκας...μια πριν "τελειώσεις" κ μία μετά!!" :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.