Jump to content

Δεν εχω ηχο στα ακουστικα

virago400

Recommended Posts

Σε laptop TurboX, ενω εχω πολυ καλο ηχο στα ηχεια του,δεν εχω στα ακουστικα.Με το προηγουμενο λειτουργικο XP, ειχα ηχο.Περασα τα Vista 64bit, και απο τοτε, στα ακουστικα,μουγκα.Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?.Εψαξα τα παντα,ολες τις ρυθμισεις,μηπως εχει καποια περιεργη ρυθμιση, αλλα δεν βρηκα κατι που να σχετιζται με το προβλημα,Ας βοηθησει καποιος γνωστης. Ευχαριστω.

Οταν βαζεις τα ακουστικά κόβεται ο ήχος στα ηχεία? Αν όχι τότε εκει πρόβλημα η υποδοχη.. Αν κοβεται τσεκάρισε τα ακουστικα αν ακούγονται αλλου αλλιώς πάλι προβληματική υποδοχή....

Δε φαντάζομαι να ειναι usb έτσι?

Ειναι πρόβλημα στα Turbo Χ??? Παρόμοιο φαινόμενο εχω συναντήσει και με αλλο Turbo X ..Δοκίμασε τον VLC media player ..πρεπει να εχει ρυθμίσεις για την ενίσχυση του ήχου

MUL added 2 Minutes and 10 Seconds later...

Aν δεν σε βοηθήσει αυτό και δεν σου πεί κάποιος εδωμέσα μια λύση που θα σε βοηθήσει (άμεσα εννοώ) τοτε πληκτρολόγησε "Boost sound volume" στο google μπας και δεις καμια ιδέα..

η καρτα ηχου ειναι ενεργοποιημενη?

Βεβαια, αφου εχω ηχο στα ηχεια, και μαλστα πολυ καλο.

diamond23 added 2 Minutes and 33 Seconds later...

Ειναι πρόβλημα στα Turbo Χ??? Παρόμοιο φαινόμενο εχω συναντήσει και με αλλο Turbo X ..Δοκίμασε τον VLC media player ..πρεπει να εχει ρυθμίσεις για την ενίσχυση του ήχου

MUL added 2 Minutes and 10 Seconds later...

Aν δεν σε βοηθήσει αυτό και δεν σου πεί κάποιος εδωμέσα μια λύση που θα σε βοηθήσει (άμεσα εννοώ) τοτε πληκτρολόγησε "Boost sound volume" στο google μπας και δεις καμια ιδέα..

Δεν νομιζω να ειναι θεμα ενισχυσης,δεν ακουγεται αχνα,στα ακουστικα.Ευχαριστω για το "Boost sound volume",θα το κοιταξω.

Τα βασικά "klik" ακούγονται ??

μαλλον ειναι θέμα drivers ..επειδή αλλαξες σε 64bit θα πρέπει να βρείς και τους ανάλογους drivers για την κάρτα ήχου ωστε να ενεργοποιηθεί και το line out (γνώμη μου ειναι οτι μαλλον αυτο φταιει)

Τα βασικά "klik" ακούγονται ??

μαλλον ειναι θέμα drivers ..επειδή αλλαξες σε 64bit θα πρέπει να βρείς και τους ανάλογους drivers για την κάρτα ήχου ωστε να ενεργοποιηθεί και το line out (γνώμη μου ειναι οτι μαλλον αυτο φταιει)

Απο τα ακουστικα δεν ακουγεται κιχ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.