Jump to content

προβλημα.....

plou

Recommended Posts

γεια σε ολους εχω ενα λαπτοπ sony vaio το οποιο δεν εχει στο σκληρο recovery κ δεν μπορω να του κανω φορματ. εχω βαλει οτι windows mporeite na fantasteite. τεσπα κ δεν βγαζς ακρη. οταν φορτωνει τα αρχεια στο copying mou leei : setup cannot copy the file π.χ. kodac_dc.icm και αναγκαστηκα παταω παραλειψη του αρχειου. ετσι γινετε σε ολα , κ βγαζει τετοια σφαλματα στα ιδια αρχεια συνεχεια. οποτε αναγκαστηκα δεν βγαζει μετα σε εκεινη την οθονη που μιλαει για τα windows k ta egkatastei. ρε παιδια επειδη πραγματικα ειμαι λιγο πριν την τρελα κ ξερω για το φορουμ σας οτι ειστε οι καλυτεροι δωστε μου μια εξηγηση. τι μπορει να φταει??? :022: :022: ευχαριστω προκαταβολικα.:022: :022: :022: :022:

Αυτο το προβλημα μου το εβγαζε ενας P4 οταν προσπαθουσα να φορτωσω windows επειδη οι μνημες ηταν κλοκαρισμενες,μονον οταν εριξα τις μνημες στην κανονικη ταχυτητα καταφερα να τα φορτωσω.

Εσυ δεν νομιζω να εχεις κλοκαρει το laptop :001: οποτε πηγαινε στο Bios φoρτωσε defaults και ξαναδοκιμασε,αν δεν τα καταφερεις δοκιμασε αλλες μνημες.

stealth

αφου δεν ανοιγει το πσ πως θα το τρεξω??? κ που θα το βρω???

plou added 18 Minutes and 58 Seconds later...

βασικα παιζει να εχεις δικιο γιατι πολλα κοκκινα βγαζει.... κατσε να τελειωσει κ θα σου πω. αν κ δεν ξερω τι να κανω μετα.

αφου δεν ανοιγει το πσ πως θα το τρεξω??? κ που θα το βρω???

plou added 18 Minutes and 58 Seconds later...

βασικα παιζει να εχεις δικιο γιατι πολλα κοκκινα βγαζει.... κατσε να τελειωσει κ θα σου πω. αν κ δεν ξερω τι να κανω μετα.

Koιτα λιγο αυτο:

http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=44593

Τι ενοεις πολλα κοκκινα βγαζει?

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.