plou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2008 γεια σε ολους εχω ενα λαπτοπ sony vaio το οποιο δεν εχει στο σκληρο recovery κ δεν μπορω να του κανω φορματ. εχω βαλει οτι windows mporeite na fantasteite. τεσπα κ δεν βγαζς ακρη. οταν φορτωνει τα αρχεια στο copying mou leei : setup cannot copy the file π.χ. kodac_dc.icm και αναγκαστηκα παταω παραλειψη του αρχειου. ετσι γινετε σε ολα , κ βγαζει τετοια σφαλματα στα ιδια αρχεια συνεχεια. οποτε αναγκαστηκα δεν βγαζει μετα σε εκεινη την οθονη που μιλαει για τα windows k ta egkatastei. ρε παιδια επειδη πραγματικα ειμαι λιγο πριν την τρελα κ ξερω για το φορουμ σας οτι ειστε οι καλυτεροι δωστε μου μια εξηγηση. τι μπορει να φταει??? :022: :022: ευχαριστω προκαταβολικα.:022: :022: :022: :022: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Οκτώβριος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Αυτο το προβλημα μου το εβγαζε ενας P4 οταν προσπαθουσα να φορτωσω windows επειδη οι μνημες ηταν κλοκαρισμενες,μονον οταν εριξα τις μνημες στην κανονικη ταχυτητα καταφερα να τα φορτωσω.Εσυ δεν νομιζω να εχεις κλοκαρει το laptop :001: οποτε πηγαινε στο Bios φoρτωσε defaults και ξαναδοκιμασε,αν δεν τα καταφερεις δοκιμασε αλλες μνημες.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
plou Οκτώβριος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 λολ που να τις βρω τις μνημες??? εχω κανει default 4 φορες. τεσπα επειδη τωρα πρεπει να παω για δουλεια θα συνεχισω το βραδυ. αν εχει κανεις καμια ιδεα ας μου πει. ευχαριστω πολυ stealth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Οκτώβριος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Τρεξε ενα memtest86+ απο CD να δεις αν βγαζουν λαθη.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
plou Οκτώβριος 11, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 αφου δεν ανοιγει το πσ πως θα το τρεξω??? κ που θα το βρω???plou added 18 Minutes and 58 Seconds later...βασικα παιζει να εχεις δικιο γιατι πολλα κοκκινα βγαζει.... κατσε να τελειωσει κ θα σου πω. αν κ δεν ξερω τι να κανω μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Οκτώβριος 11, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 αφου δεν ανοιγει το πσ πως θα το τρεξω??? κ που θα το βρω???plou added 18 Minutes and 58 Seconds later...βασικα παιζει να εχεις δικιο γιατι πολλα κοκκινα βγαζει.... κατσε να τελειωσει κ θα σου πω. αν κ δεν ξερω τι να κανω μετα.Koιτα λιγο αυτο:http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=44593Τι ενοεις πολλα κοκκινα βγαζει?stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
plou Οκτώβριος 11, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 φιλε με το προγραμμα αυτο νομιζω οτι λυθηκε το προβλημα μου. σε ευχαριστω πολυ. αν ειναι τπτ θα επικοινωνησω παλι. κ παλι ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.