Herc Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2008 θελω να κανω δωρο στην συζηγο μου 2 πανεμορφα passport http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1159178&catalog=20&category=69980759 για την αρχειοθετηση και φυλαξη των απειρων φωτογραφιων που εχει και τραβαει.Ο λογος ειναι οτι μου εχει γεμισει τους δισκους του pc με φωτογραφιες και δεν θελω με τιποτα πανω απο 2 στο κουτι μου. 1)Θεωρητικα χωρις να μπουν καθολου σε τροφοδοσια, μεχρι ποσο κρατανε τα δεδομενα τους, 6μηνες, 1 χρονο, 2-3, 50 χρονια. 2)Υπαρχει κατι αναλογο σε μεγεθος, χωρις τροφοδοτικο;
schumifer Οκτώβριος 11, 2008 #2 Οκτώβριος 11, 2008 Αυτά που κοιτάς είναι δυομισάρηδες δίσκοι φορητού. Οπότε μία usb σύνδεση χρειάζεσαι μόνο για να παίζουν. Τώρα για το πόσο αντέχουν τα δεδομένα μέσα τους....Δε βλέπω γιατί να σε φοβίζει αυτό. Μαγνητικοί δίσκοι είναι
tristeno1416003162 Οκτώβριος 11, 2008 #3 Οκτώβριος 11, 2008 θελω να κανω δωρο στην συζηγο μου 2 πανεμορφα passport Γιατί 2?
Herc Οκτώβριος 11, 2008 Author #4 Οκτώβριος 11, 2008 Αυτά που κοιτάς είναι δυομισάρηδες δίσκοι φορητού. Οπότε μία usb σύνδεση χρειάζεσαι μόνο για να παίζουν. Τώρα για το πόσο αντέχουν τα δεδομένα μέσα τους....Δε βλέπω γιατί να σε φοβίζει αυτό. Μαγνητικοί δίσκοι είναιΓια επιτραπεζιο υπολογιστη προοριζονται, αλλα τους θελω οσο πιο μικρους σε μεγεθος γινεται.Εχω τρελα με το μεγεθος, ολα προσπαθω να τα παιρνω τα μικροτερα δυνατα, αλλα να ειναι λειτουργικα. Τωρα, ας πουμε οτι γεμιζουμε ενα δισκο με φωτο, και τον πεταμε σε ενα ντουλαπι και τον παιρνουμε μετα απο 5 χρονια, σαν το παλιο αλμπουμ τις γιαγιας.Θα ειναι εγγυημενα τα αρχεια;Γιατί 2?Προφανως γιατι, ο ενας θα γεμισει σχετικα γρηγορα, εαν αδειασω τους δισκους του επιτραπεζιου και μεταφερω και τα αρκετα DVD με φωτο.Ετσι και αλλιως η θεση τους θα ειναι διπλα απο τα αλμπουμ και θα ανασυρονται και θα συνδεονται για προβολη.Θα ειναι δηλαδη ψηφιακα αλμπουμ
tristeno1416003162 Οκτώβριος 11, 2008 #5 Οκτώβριος 11, 2008 Προφανως γιατι, ο ενας θα γεμισει σχετικα γρηγορα, εαν αδειασω τους δισκους του επιτραπεζιου και μεταφερω και τα αρκετα DVD με φωτο.Ετσι και αλλιως η θεση τους θα ειναι διπλα απο τα αλμπουμ και θα ανασυρονται και θα συνδεονται για προβολη.Θα ειναι δηλαδη ψηφιακα αλμπουμΓιατί υπάρχουν ήδη 500ρηδες.Επίσης υπάρχουν NAS με 2.5ρηδες που ΔΕΝ θα χρειάζεται να τα συνδέεις από εδώ και από εκεί για να βλέπεις τις φωτογραφίες ή τα video. Οι απλοί εξωτερικοί 2.5ρηδες δεν είναι για την δουλειά που θέλεις.
aris21 Οκτώβριος 26, 2008 #6 Οκτώβριος 26, 2008 αλλα τους θελω οσο πιο μικρους σε μεγεθος γινεται.Εχω τρελα με το μεγεθοςέλπιζω οχι σε ολα τα πραγματα που εχεισς?:046: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1183850&Manufacturer=Transcend&category=69980759&catalog=20θα προτειμουσα αυτο,εχω transcend και ειναι αξιοπιστα και μετα απο πολυ βιαιη χρηση
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.