Jump to content

9950 BLACK EDITION

Georgz1442169219

Recommended Posts

Νομιζω ειναι θεμα ροης.. Την ψύκτρα την αγορασα για καλυτερα αποτελεσματα οχι χειροτερα!!! :012:

Εχθες κοιταξα την ψύκτρα και εχει μπει κομπλε,

αλλα ρε γμτ τα fans ειναι στις 2000 rpm δε μπορει να μην κανουν δουλεια...

Τα SilenX Case Fan Ixtrema Pro 80mm 14db θα ειναι οκ???

Η να δω το ενδεχομενο για αλλη ψύκτρα?

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply
Με τι μετράς τις θερμοκρασίες?

Επίσης η tx2 καλή είναι αλλά δεν είναι top

Με το Core Temp 0.99.4 (Tο AMD OverDrive το εκανα setup αλλα δε παιζει, εχω Σvista παιζει ρολο?)

Ι know πως δεν ειναι top, αλλα την αλλαξα μονο και μονο γτ η παλια εκανε θορυβο..

Καλυτερα να παρεις καποιον 12αρη. Π.χ της Noctua ή της Xigmatek ή της silenx.

Στο κουτι μου μπενουν μονο 8αρηδες :( Αρα πρεπει να βρω τους καλυτερους

8αρηδες (και δε μιλαω για Delta = σκουπες!!!)

Λοιπον...το τοπιο καθαριζει σιγα σιγα.... κατι δε παει καθολου καλα και δε ξερω τι. :( [ATTACH]24616[/ATTACH]

Δώσε screenshot από cpuz.

Τα ρεύματα εδώ διαβάζονται τελειώς λάθος.

Στο πρωτο μου screenshot μου ειχε βγαλει και καποιο error στο aod (δεν εχω ιδεα τι ειναι), και εκτος απο το core VID 1.300 V σto cpu-z δεν μου βγαζει αλλα ρευματα... :120:

Στο AOD το λάθος είναι στις calculations, άρα έχεις κάποιο πρόβλημα με τις μνήμες. Κατά τα αλλα, η θερμοκρασίες είναι πολύ άσχημες. Η θερμοκρασία του δωματίου σου είναι σε ποια επίπεδα? Σχετικά με voltages, στο AOD κανε την expert mode enabled για να σου δείξει τα καλούδια με το voltages και αλλα πολλά.

Στο AOD το λάθος είναι στις calculations, άρα έχεις κάποιο πρόβλημα με τις μνήμες. Κατά τα αλλα, η θερμοκρασίες είναι πολύ άσχημες. Η θερμοκρασία του δωματίου σου είναι σε ποια επίπεδα? Σχετικά με voltages, στο AOD κανε την expert mode enabled για να σου δείξει τα καλούδια με το voltages και αλλα πολλά.

Στην Ram εκανα MemTest εως 300% (2 giga εχω εβαλα για τεστ τα 1024)

και ειχα 0 errors..

Στο δωματιο εχω 15-25c...

Οταν λες "οι θερμοκρασίες είναι πολύ άσχημες"? Για τα TMPIN0 και TMPIN1 (και τι ειναι αυτα) ??? Το λεω γτ ο cpu ειναι στους 43-45c..

Οταν λες "οι θερμοκρασίες είναι πολύ άσχημες"? Για τα TMPIN0 και TMPIN1 (και τι ειναι αυτα) ??? Το λεω γτ ο cpu ειναι στους 43-45c..

Τα TMPIN0 + TMPIN1 είναι για τα διαφορα chipsets πoυ έχει η μητρική. Αυτό που έχει σημασία είναι η θερμοκρασία του πυρήνα. Στο idle πρέπει να είναι γύρω στους 35°. Σχετικά με τα ρεύματα πάρε screenshot από το AOD για να δούμε.

Το εβαλα σε advanced mode και εκανα screenshot...

System Inforamtion - Basic

post-8310-1442175457,095_thumb.jpg

Status Monitor - Cpu Status

post-8310-1442175457,198_thumb.jpg

Status Monitor - Gpu Status

post-8310-1442175457,2916_thumb.jpg

Status Monitor - Board Status

post-8310-1442175457,386_thumb.jpg

Performance Control - ClockVoltage

post-8310-1442175457,4852_thumb.jpg

Performance Control - Memory

post-8310-1442175457,5897_thumb.jpg

Tα φωτα σας!!!

Λοιπόν πρόσεξα τα εξής περίεργα στο BOARD STATUS.

Στο ΤΜΡΙΝ1 είμαι στο 38-40 και εσύ στο 52.

Στο ΤΜΡΙΝ2 είμαι στο 30 και εσύ στο 50.

Στο ΤΜΡΙΝ3 είμαστε κοντά.

CPU Vcore δεν έχεις καθόλου, άρα κάτι τρέχει.

Στο VIN4 είσαι στο 4,86 και εγώ στο 10.11, άρα λάθος ένδειξη και στα ρεύματα.

Μου κάνει για προβληματική μητρική ή τροφοδοτικό.

Λοιπόν πρόσεξα τα εξής περίεργα στο BOARD STATUS.

Στο ΤΜΡΙΝ1 είμαι στο 38-40 και εσύ στο 52.

Στο ΤΜΡΙΝ2 είμαι στο 30 και εσύ στο 50.

Στο ΤΜΡΙΝ3 είμαστε κοντά.

CPU Vcore δεν έχεις καθόλου, άρα κάτι τρέχει.

Στο VIN4 είσαι στο 4,86 και εγώ στο 10.11, άρα λάθος ένδειξη και στα ρεύματα.

Μου κάνει για προβληματική μητρική ή τροφοδοτικό.

Με ποιον τρόπο μπορώ να μετρήσω σωστά τις τάσεις? Αν η 12αρα μου βγάζει 4.86 με πια δικαιολογία θα πάω πίσω το PSU (από την στιγμή που δεν έχω restarts) ??

Η mobο αν είναι να φταίει θα φταίει για της temp η μπορεί και για τα ρεύματα ?

Και πώς την τσεκάρω??

Με ποιον τρόπο μπορώ να μετρήσω σωστά τις τάσεις? Αν η 12αρα μου βγάζει 4.86 με πια δικαιολογία θα πάω πίσω το PSU (από την στιγμή που δεν έχω restarts) ??

Η mobο αν είναι να φταίει θα φταίει για της temp η μπορεί και για τα ρεύματα ?

Και πώς την τσεκάρω??

Αν η 12αρα έβγαζε 4,86 δεν νομίζω να έτρεχε καν το σύστημα.

Πάντως για να είσαι σίγουρος, θα κάνεις αυτό που λες.

Θα πάρεις ένα πολύμετρο και θα διαβάσεις τον παρακάτω οδηγό για το πώς μετράμε τις τάσεις.

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?p=321715&highlight=%F0%EF%EB%FD%EC%E5%F4%F1%EF#post321715

ΠΟΤΕ δεν πιστεύουμε πρόγραμμα αναφοράς θερμοκρασιών ή ρευμάτων, αν δεν το έχουμε πρώτα τσεκάρει με φυσικούς τρόπους.

12άρα κάτω από τα 11,5 κάνει κουλαμάρες , αδύνατον να μην είχαν αναφερθεί.

Μην πιστεύεις θερμοκρασίες, βάλε χέρι στη χειρότερη...

Στο κάτω κάτω της γραφής , αν το πισί σου παίζει σε μετροπρογράμματα και βαριά παιχνίδια, γιατί ακριβώς αγχώνεσαι?

Η ροή στο κουτί σου πώς είναι?

Αν η 12αρα έβγαζε 4,86 δεν νομίζω να έτρεχε καν το σύστημα.

Πάντως για να είσαι σίγουρος, θα κάνεις αυτό που λες.

Θα πάρεις ένα πολύμετρο και θα διαβάσεις τον παρακάτω οδηγό για το πώς μετράμε τις τάσεις.

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?p=321715&highlight=%F0%EF%EB%FD%EC%E5%F4%F1%EF#post321715

Ίσως θα έπρεπε να το γράψω καλυτέρα σε κάποιο thread για psu...

Οκ θα το τσεκάρω και με ένα πολυμετρο...

SpeedFun και Cpu ID την 12αρα την δείχνουν 4.86 v

Everest και Pc Probe την 12αρα την δείχνουν 12.22v και 12.16 αντίστοιχα

παραθετω photo :

post-8310-1442175461,0217_thumb.jpg

ΠΟΤΕ δεν πιστεύουμε πρόγραμμα αναφοράς θερμοκρασιών ή ρευμάτων, αν δεν το έχουμε πρώτα τσεκάρει με φυσικούς τρόπους.

12άρα κάτω από τα 11,5 κάνει κουλαμάρες , αδύνατον να μην είχαν αναφερθεί.

Μην πιστεύεις θερμοκρασίες, βάλε χέρι στη χειρότερη...

Στο κάτω κάτω της γραφής , αν το πισί σου παίζει σε μετροπρογράμματα και βαριά παιχνίδια, γιατί ακριβώς αγχώνεσαι?

Η ροή στο κουτί σου πώς είναι?

"Κουλαμάρες" έχω όταν παίζω γερά games για αρκετή ώρα (όπως το Crysis και το Far Cry 2) μετά από λίγο και σε άσχετο χρόνο παγώνουν τα πάντα και καμία φορά βαρεί και restarts.

Ο cpu δε δείχνει να μην παίρνει καλό ρεύμα, αλλά αν δε μπορεί να πάρει η κάρτα γραφικών όσο ρεύμα χρειάζεται τότε μπορεί να φταίει η τάση.

Και σαν παιδί ρωτώ! Η 12αρα είναι αυτή που ευθύνεται για το ποσό ρεύμα παίρνει η gpu ??? Γτ αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε σίγουρα έχω prob με το psu...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.