Jump to content

Ίσως είναι αδύνατο αλλά...

Seeker

Recommended Posts

Μπορεί να λεω και βλακεία, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν μπορούμε κάπως να ρίξουμε τις στροφές ενός δίσκου (ακόμα και σε βάρος των επιδόσεων). Για παράδειγμα έναν δίσκο 7200rpm να τον πάμε στις 5400rpm για να μειώσουμε τον θόρυβο.

Με δοκιμές δεν ξέρεις τι γίνετε :p Πέρα απο την πλάκα αν δεν φοβάσε τα αρχεια σου τράβα δώσε λιγότερα Volt στην 12v :p Πχ 7v ... παπαριές λέω αλλά δοκίμασε δεν χάνεις τπτ... μόνο τα αρχεία σου αλλά αν έχεις backup ποιος νιάζετε.....

Να το κάνεις γίνεται, να το κάνεις και να συνεχίσει ο σκληρός να δουλεύει δεν γινεται.

Αυτό γιατί η ακίδα του αιωρείται στο στρώμα αέρα που δημιουργούν τα platters όταν γυρνάνε. Αν χαλάσεις το στρώμα αέρα, χαλάει και ο δίσκος.

Έχω χαλάσει 2, πίστεψέ με, ξέρω.

Αρχική απάντηση από SirGeorge

Καλύτερα βάλε το δίσκο σε κανένα ειδικό κουτί, εκεί δεν θα ακούγεται καθόλου, έχει 1-2 τέτοια η checkmate και το hac αν θυμάμαι καλά

Εξωτερικα κουτια εννοεις??

Τεσπα, εσωτερικα/εξωτερικα....καμια φωτο υπαρχει?

Κάπου είχα δει ένα ειδικό πράγμα, σαν ταπετσαρία, το οποίο το βάζεις στο κουτί του pc για να μειώσεις το θόρυβο. Τώρα αν κρατάει και θερμοκρασία μεσα δεν ξερω.

Αρχική απάντηση από SSJ5

Κάπου είχα δει ένα ειδικό πράγμα, σαν ταπετσαρία, το οποίο το βάζεις στο κουτί του pc για να μειώσεις το θόρυβο. Τώρα αν κρατάει και θερμοκρασία μεσα δεν ξερω.

Μηπως σαν αυτα της Akasa, ή πισσοχαρτο κλπ??Μονωτικα υλικα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.