Seeker Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 Μπορεί να λεω και βλακεία, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν μπορούμε κάπως να ρίξουμε τις στροφές ενός δίσκου (ακόμα και σε βάρος των επιδόσεων). Για παράδειγμα έναν δίσκο 7200rpm να τον πάμε στις 5400rpm για να μειώσουμε τον θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 και να μπορεσεις να το κανεις......δεν 8α διαβαζει σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Με δοκιμές δεν ξέρεις τι γίνετε Πέρα απο την πλάκα αν δεν φοβάσε τα αρχεια σου τράβα δώσε λιγότερα Volt στην 12v Πχ 7v ... παπαριές λέω αλλά δοκίμασε δεν χάνεις τπτ... μόνο τα αρχεία σου αλλά αν έχεις backup ποιος νιάζετε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Φεβρουάριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Καλύτερα βάλε το δίσκο σε κανένα ειδικό κουτί, εκεί δεν θα ακούγεται καθόλου, έχει 1-2 τέτοια η checkmate και το hac αν θυμάμαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Δεν έχω ακούσει να γίνεται κάτι τέτοιο...Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι αυτή που λέει και ο SirGeorge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 μην δωσεις λιγοτερη ταση στον δισκο σου, no way Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Φεβρουάριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Να το κάνεις γίνεται, να το κάνεις και να συνεχίσει ο σκληρός να δουλεύει δεν γινεται.Αυτό γιατί η ακίδα του αιωρείται στο στρώμα αέρα που δημιουργούν τα platters όταν γυρνάνε. Αν χαλάσεις το στρώμα αέρα, χαλάει και ο δίσκος. Έχω χαλάσει 2, πίστεψέ με, ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge Καλύτερα βάλε το δίσκο σε κανένα ειδικό κουτί, εκεί δεν θα ακούγεται καθόλου, έχει 1-2 τέτοια η checkmate και το hac αν θυμάμαι καλά Εξωτερικα κουτια εννοεις??Τεσπα, εσωτερικα/εξωτερικα....καμια φωτο υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Φεβρουάριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Κάπου είχα δει ένα ειδικό πράγμα, σαν ταπετσαρία, το οποίο το βάζεις στο κουτί του pc για να μειώσεις το θόρυβο. Τώρα αν κρατάει και θερμοκρασία μεσα δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από SSJ5 Κάπου είχα δει ένα ειδικό πράγμα, σαν ταπετσαρία, το οποίο το βάζεις στο κουτί του pc για να μειώσεις το θόρυβο. Τώρα αν κρατάει και θερμοκρασία μεσα δεν ξερω. Μηπως σαν αυτα της Akasa, ή πισσοχαρτο κλπ??Μονωτικα υλικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Φεβρουάριος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Για δες εδω:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=617EDIT:Η σελιδα δεν δουλευει δοκιμασε εδω:http://www.hitachigst.com/hdd/support/download.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.