Jump to content

manolis & 'Aρης Arcade Pc

manolis1442169134

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η ιδέα του Αρη για να απολαμβάνει τα ΜΑΜΕ του.

29092008747.jpg

29092008748.jpg

29092008750.jpg

Αποτελείται απο2 χειριστήρια οπου μπήκαν με κολλητήρι επεκτάσεις για να μπορούν να κάτσουν πάνω στο κουτί

Ενα Ρ4 που....καθόταν και έκανε αραχνοσυλλογή.

Μια TFT για να μπορεί να μεταφέρεται ευκολότερα και να πιάνει λιγότερο τόπο...(Ναι, ξερω καλλιά crt)

Αυτά ηταν την προηγουμενη βδομάδα. Τώρα βάφτηκε και ψιλοτελειώνει.

Περισσότερες φωτογραφίες και σχόλια αύριο το μεσημεράκι :)

Την γνώμη σας!

Άψογο! με CRT οθόνη δεν θα είχε τόσες διαφορές όσο αφορά την πλάτη γιατί ήδη πιάνει πίσω χώρο, από την άλλη είναι και το βάρος.

Υ.Γ. Να μπει και θυρίδα με χαρτονομίσματα για όσους θέλουν να παίζουν πολλές ώρες.:p

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Μπράβο παιδιά.

....πω πω αυτοί οι λεβιέδες ήταν όλα τα λεφτά για games τύπου pacman. Δεν παίζεται pacman χωρίς αυτούς.

Μένει να φορτώσετε και το game στην οθόνη - αν και νομίζω το όνομα Arcade είναι ποιο ορθό έναντι του Pacman PC.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Μπράβο παιδιά.

....πω πω αυτοί οι λεβιέδες ήταν όλα τα λεφτά για games τύπου pacman. Δεν παίζεται pacman χωρίς αυτούς.

Μένει να φορτώσετε και το game στην οθόνη - αν και νομίζω το όνομα Arcade είναι ποιο ορθό έναντι του Pacman PC.

:)

Δικιο εχεις. το φτιάχνω.

Έχω άλλη μια ιδέα αλλά δεν θα σας αρέσει. Θέλει μοντάρισμα από την αρχή.

Η οθόνη θα έπρεπε να είναι γυρισμένη κατά 90 μοίρες για να ταιριάζει με παιχνίδια τύπου Pacman.

Προτείνω να βρείτε κάποιο άλλο game για την παρουσίαση. Κάποιο πολύ παλιό που να μην δημιουργεί προβλήματα με copyrights, που να χρησιμοποιεί φυσιολογικά την εικόνα όπως είναι τώρα και ταυτόχρονα να είναι και γνωστό.

π.χ. ένα από τα παλιά αγαπημένα μου arcades π.χ. ήταν το choplifter

αν και υπάρχουν πολύ ποιο γνωστά games της εποχής εκείνης

( δεν πιστεύω να πάτε τέτοιο μηχάνημα στην έκθεση και να δείχνει το desktop :p )

!!! Πολύ καλό παίδες ! Κορυφαία ιδέα ! Φέρνει σίγουρα πολλές αναμνήσεις :001: :001: και τα mame θα μπορούν να παίζονται όπως τους αξίζει (μέχρι να "καούν" τα δάχτυλα :118: )!!Το φυλάγατε για το τέλος αλλά απ'οτι βλέπω άξιζει η αναμονή! Περιμένουμε και τις επόμενες φωτογραφίες !!

Που βρισκεται αυτη τη στιγμη το project?

Και δεν εννοω σε τι σταδιο, αλλα σε ποιο σημειο της Ελλαδας.

Καποιο πουλακι μου ειπε πως θα φτασει σπιτι του μεχρι αυριο για να στηθει στο χωρο του event.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.