kostvin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2008 Ρε παιδια κατι γινεται:105: κ το pc με τα 64μπιτα vista τερματιζει οση μνημη κ να του βαλω:022: .παλια ειχα 2G.Με τα 32μπιτα ηταν ολα μια χαρα.οταν εβαλα 64μπιτα τα πιγενε στο 98% κ τωρα με τα 4G παλι τα ιδια με εφαρμογεσ οπος utorrent vlc msn k nod.to torrent anevazei me 10Mb omos,αλλα δεν εχει σσημασια κ με τα 32μπιτα με τοσο ανεβαζε αλλα ηταν κομπλε.τα χαρακτιηριστικα του υπολογιστη φαινοντται στην υπογραφη μου δεν πιστεωω οτι εχω αδυναμο συστημα!υπαρχει καποια ρυθμηση τπτ μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Οκτώβριος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Τ τ τ τ τιιιι λες παιδακι μου??? Καταλαβαινεις τι γραφεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gskrekos Οκτώβριος 7, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Μυριζομαι ιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf1442169066 Οκτώβριος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 εχω μεινει κοκκαλο anyway καπου εχεις μπλεχτει φιλε μου,αν το συστημα σου ειναι ταχη και δεν κολλαει εισαι μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYannof Οκτώβριος 8, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Aφήνω κι εγώ εδώ το πόστ μου, καθώς αντιμετωπίζω παρόμοια προβλήματα. γι αυτό και προ ημερών άνοιξα το thread για τα memory optimizers για να δοκιμάσω και αυτή τη λύση. θα επανέλθω αύριο να πω αναλυτικά τα συμπεράσματα και να δώσω και τα δικά μου στοιχεία. το πρόβλημα όπως το περιέγραψε και ο φίλος παραπάνω έχει να κάνει με αρχεία-φάντασμα που φορτώνουν στην ram και από task manager δεν αποδίδονται σε κανένα πρόγραμμα. έτσι στα κουλά και ενώ με φυσιολογική λειτουργία είναι στο 42-48% των 4GB ξαφνικά βαράει ένα 75άρι και κατόπιν 98-99%. εκεί κολάει το pc, τα παίζει για κανά μισάωρο και μετά οκ. από θέμα ιών κλπ (τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση) βεβαιώνω ότι κατά 98% (υπέραρκετά σίγουρο - τέλος πάντων) ότι το σύστημα είναι clean.το μόνο που δεν δοκίμασα ακόμα είναι format. (θα γίνει και αυτό, έτσι για να είμαστε πλήρεις) lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m1442169125 Οκτώβριος 8, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Το σύστημα είναι μια χαρά από θέμα hardware για vista64. Τσέκαρε για adware/spyware και για κάναν ιό, καθώς και για τυχόν ανεπιθύμητα εγκατεστημένα προγράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Οκτώβριος 8, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Καλησπέρα, το συγκεκριμένο πρόβλημα οφείλεται σε memory leaks απο κάποιο ή κάποια προγράμματα. Μπορείς να βάλεις το process explorer και να βρείς το πρόγραμμαπου σιγά σιγά αρχίζει να παίρνει όλο και περισσότερη μνήμη.Αν το βρεις μας λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Οκτώβριος 8, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 για ξεκινα το σε safe mode να δεις ποση μνημη τρωει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostvin Οκτώβριος 8, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Λοιπον μαγκες!!!καταρχην ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.Δεν καταλαβα γτ ο φιλος Reptile64 λεει "τι γραφεις....."anyway.Τσεκαρα για ιους κ spy αλλα ειναι κα8αρο.Εβγαλα το συμπερασμα οτι τo προγραμμα που κανει τη ζημια τελικα ειναι το utorrent(οταν κανει upload).μολις το κλεινο ειναι ολα μια χαρα.Το θεμα τωρα ειναι γτ ετσι αφου με τα x84(32μπιτα) ηταν μια χαρα.Εγω υποψιαζομαι οτι επειδη ειναι x64 δεν εχει περιορισμο στη μνημη κ τα δινει ολα.Αν κανω λα8ος διορθωστε με.θελω τη γνωμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Οκτώβριος 9, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Υπάρχει περίπτωση σε pc με Vista64 να έχεις βάλει 4giga και τα windows να διαβάζουν μόνο 3?Μπορεί να θέλει καμιά ρύθμιση μέσα από BIOS ή windows για να τα δουν όλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Οκτώβριος 9, 2008 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Οχι ρε παιδια τι ρυθμιση? Κανονικα πρεπει να τα βλεπει, αλλα απ'οτι καταλαβα τελικα το προβλημα του ειναι πως του τρωει και τα 4 το τορεντικο προγραμμα που ανεφερε πρωτιστως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akamarinos1442169139 Οκτώβριος 9, 2008 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2008 Υπάρχει περίπτωση σε pc με Vista64 να έχεις βάλει 4giga και τα windows να διαβάζουν μόνο 3?Μπορεί να θέλει καμιά ρύθμιση μέσα από BIOS ή windows για να τα δουν όλα?μου ειχε τυχει σε παλαιοτερα chipsetνομιζω P31-G31πρεπει να πας στο biosκαι να κανεις disabled στοnorth bridge το memory mappingη καπως ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.