Stelaras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2008 Ξεκινησα ενα upgrade στα μοτερ του cascade μου , μιας και βαρεθηκα τις θερμοκρασιες που ειχε . Ηταν και μια ευκαιρια μιας και εχουμε και την εκθεση την επομενη εβδομαδα και θα πρεπει να το εχω ετοιμοπολεμο . 1η δοκιμη με αλλαγη μονο στο ενα απο τα δυο μοτερ ... Πρακτικα , το σχεδιο ειναι να τριπλασιαστει η χωρητικοτητα και των δυο μοτερ . Εδω βλεπουμε με το ενα μονο αλλαγμενο . Οι θερμοκρασιες σε φορτιο εχουν πεσει ηδη 20 βαθμους σε σχεση με πριν και με dual core επεξεργαστη θα ειμαι κατω απο -100C under load προς το παρων . Μεσα στις επομενες μερες θα γινει και η επομενη αλλαγη και ελπιζω σε κατι καλυτερο ακομη . Φυσικα και η καταναλωση πηρε την ανηφορα , αφου πλεον θα ρουφαει περιπου 2kw . :105: Ετσι , λοιπον , για αλλη μια φορα με νεο avatar . ΥΓ. Φωτογραφιες συντομα στη συνεχεια του thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Οκτώβριος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Mπράβο βρε Στελιο..κράτα την σημαία ψηλά!Περιμένω και την συνέχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafiropo Οκτώβριος 7, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Kαλοριζικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Οκτώβριος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 οποτε μλαμε για 9Κ - 18Κ ετσι?αντε,βαλε και κανα μεγαλυτερο να ανεβει το πρωτο σταδιο και εισαι χαλαρα χαμηλοτερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Οκτώβριος 7, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Εεεετσι σε θελω Στελιο. Συρε τον χωρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 7, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Mπράβο βρε Στελιο..κράτα την σημαία ψηλά!Περιμένω και την συνέχεια.. Εγω να δεις πως την περιμενω !!!! :033: Kαλοριζικο... Ευχαριστω ψηλε !! Σε περιμενω κατω να παιξουμε παρεα ! οποτε μλαμε για 9Κ - 18Κ ετσι?αντε,βαλε και κανα μεγαλυτερο να ανεβει το πρωτο σταδιο και εισαι χαλαρα χαμηλοτερα.. Την Πεμπτη λογικα θα κουμπωσει και το νεο 1ο σταδιο . Πιστευω να δω 10 βαθμους πιο κατω. Σωστα ... παμε για 2x18k btu . Εεεετσι σε θελω Στελιο.Συρε τον χωρο... Αυτο λογικα θα ειναι το τερμα στο cascade . Δε νομιζω να παω σε κατι παραπανω μετα .... αν και ποτε δεν ξερεις μεχρι που θα στριψει η βιδα . :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 7, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Μέχρι να κλωτσήσει gratz once again Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 7, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Μέχρι να κλωτσήσει gratz once again Η βιδα να κλωτσησει ?? :033: ... Μηπως εχει ηδη ????:115: Ευχαριστω Γιωργη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 7, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Όχι ρε θα μύριζε καμμένο όπως κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Οκτώβριος 7, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Stelara, μπράβο ρε αγορίνα! Αυτά είναι! :D:D Άλλα κόλπα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Οκτώβριος 7, 2008 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Πολύ καλός!Άσχετο: θα με κάνεις να μπλέξω και εγώ με αυτά:046: είναι να μην σου "κάτσει":098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Οκτώβριος 7, 2008 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Οι θερμοκρασιες σε φορτιο εχουν πεσει ηδη 20 βαθμους σε σχεση με πριν και με dual core επεξεργαστη θα ειμαι κατω απο -100C under load προς το παρων .Πες μου λιγο βρε Στελιο γιατι δεν καταλαβαινω...αφου εισαι ηδη στους -100 βαθμους under load τι νοημα εχει να κατεβεις χαμηλοτερα?Αμα δηλ.κατεβεις αλλους 20 βαθμους ποσο VCore παραπανω θα σου δωσει?PS.Τον χειμωνα θα το φτιαξουμε το μονοβαθμιο που λεγαμε?:001: stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 7, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Stelara, μπράβο ρε αγορίνα! Αυτά είναι! :D:D Άλλα κόλπα...! Αναβαθμισμενα κολπα θα ελεγα! :032: Πολύ καλός!Άσχετο: θα με κάνεις να μπλέξω και εγώ με αυτά:046: είναι να μην σου "κάτσει":098: Ελα στην εκθεση και θα δουμε εαν ψηνεσαι ! Τι να τα κανεις ομως με τα AMD που παιζεις ???:063: Stelaras added 4 Minutes and 53 Seconds later... Πες μου λιγο βρε Στελιο γιατι δεν καταλαβαινω...αφου εισαι ηδη στους -100 βαθμους under load τι νοημα εχει να κατεβεις χαμηλοτερα?Αμα δηλ.κατεβεις αλλους 20 βαθμους ποσο VCore παραπανω θα σου δωσει? PS.Τον χειμωνα θα το φτιαξουμε το μονοβαθμιο που λεγαμε?:001: stealth Δεν ημουν στους -100 σε φορτιο . Ειδικα με quad core και 1.8v , επεφτα στους -70 σε μεγαλα ζορια . Ηδη με τις δοκιμες που καναμε , πρεπει να βρισκομαι στους -95 σε φορτιο με quad. Τα dual core θα ειναι κατω απο -100c ακομη και σε wprime 1024m. Ο λογος της αναβαθμισης αυτης ειναι οτι θα κερδισω 100-200mhz ακομη .... και θα μπορω να κοντραρω και 2v στους επεξεργαστες . ΥΓ. Μολις τελειωσει η εκθεση θα συζητησουμε το θεμα σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Οκτώβριος 7, 2008 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Δεν ημουν στους -100 σε φορτιο . Ειδικα με quad core και 1.8v , επεφτα στους -70 σε μεγαλα ζορια . Ηδη με τις δοκιμες που καναμε , πρεπει να βρισκομαι στους -95 σε φορτιο με quad. Τα dual core θα ειναι κατω απο -100c ακομη και σε wprime 1024m.Ο λογος της αναβαθμισης αυτης ειναι οτι θα κερδισω 100-200mhz ακομη .... και θα μπορω να κοντραρω και 2v στους επεξεργαστες . Eυχαριστω για την διευκρινηση,καλη επιτυχια. ΥΓ. Μολις τελειωσει η εκθεση θα συζητησουμε το θεμα σου . Ενταξει περιμενω. stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Οκτώβριος 7, 2008 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Ελα στην εκθεση και θα δουμε εαν ψηνεσαι ! Τι να τα κάνεις όμως με τα AMD που παίζεις ???:063: και αυτά ανεβαίνουν, ψάχτο :110: απλά θέλουν και ασπιρίνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Οκτώβριος 7, 2008 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 ΜΠΡΑΒΟ...παντα τετια κατεβα μεχρι το απολητο μηδεν εχεισ χρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Οκτώβριος 7, 2008 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 Πάλι νέο avatar ε ?????? :p:p:p Καλό ψήσιμο Στέλιο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 7, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 ΜΠΡΑΒΟ...παντα τετια κατεβα μεχρι το απολητο μηδεν εχεισ χρονο Thanks !!! :D:D Ολα καλα πανω στη Σαλονικα ??? Πάλι νέο avatar ε ?????? :p:p:pΚαλό ψήσιμο Στέλιο .... Και ελεγα ... "που ειναι αυτο το παιδι ?? " ! Συντομα θα το αλλαξω παλι ! :063: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Οκτώβριος 7, 2008 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2008 καλα μια χαρα γυρνανε τα νερα σφεντονα,4C σε load κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
subzero Οκτώβριος 21, 2009 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Εγω να δεις πως την περιμενω !!!! :033: Ευχαριστω ψηλε !! Σε περιμενω κατω να παιξουμε παρεα ! Την Πεμπτη λογικα θα κουμπωσει και το νεο 1ο σταδιο . Πιστευω να δω 10 βαθμους πιο κατω. Σωστα ... παμε για 2x18k btu . Αυτο λογικα θα ειναι το τερμα στο cascade . Δε νομιζω να παω σε κατι παραπανω μετα .... αν και ποτε δεν ξερεις μεχρι που θα στριψει η βιδα . :D oh my god im crazy subzero cascade 42k btu made by stellaras:068: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.