AkisD Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2008 Γεια σας. Παρακαλω να ριξετε μια ματια σε ενα συστημα που σκεφτομαι να φτιαξω. http://img529.imageshack.us/img529/8985/pcpartscroppeddn4.jpg' alt='pcpartscroppeddn4.jpg'> Καθως και αυτο το κουτακι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700290 Θελω και ενα ups line interactive για το παραπανω συστημα, με δυο οθονες tft και να κραταει λιγο ωστε να προλαβαινω να σωζω τη δουλια μου. Στον υπαρχον υπολογιστη εχω ενα mg ellipse premium 800. Θα ηταν αρκετο και σε αυτον που θελω να φτιαξω? Γενικα υπαρχουν οικονομικα περιθωρια αλλα οχι για οτι καλυτερο γενικως. Η χρηση θα ειναι εργασιας(Photoshop,CorelPainter και λιγοτερο Premiere) αλλα και ψυχαγωγια,δηλαδη κανενα παιχνιδακι που περιμενω πως και πως να τα παιξω σε νεο συστημα. Θα ηθελα το συστημα να ειναι αρκετα αθορυβο-αν ειναι δυνατον ομως αποφευοντας την υδροψυξη μιας και ειμαι παντελως ασχετος με αυτην. Γνωσεις για κλοκαρισμα δεν εχω, αλλα δεν ειμαι αρνητικος να πληρωσω κατι παραπανω αν οντως θα εχει καποια αισθητη διαφορα. Ευχαριστω.
takis 7 Οκτώβριος 4, 2008 #2 Οκτώβριος 4, 2008 1) Για σκληρο να ειναι ο C, παντα ραπτορας και ας μην ειναι τοσο αναγκαιος(γνωμη μου)..σκεψου το και θα καταλαβεις ευκολα γιατι2) Ποτε κανεις δε καταλαβε τη σημασια του κουτιου , γι αυτο και ολοι αγοραζουν απο 4πηρυνους κλπ, τρελλες καρτες γραφικων κλπ αξιας σημαντικης...και μετα σε ρωτανε μια μερα...για κανει σαν καζανι αυτο εκει μεσα? Αφου μια χαρα λεφτα εδωσα..Εχω βαρεθει ο κοσμοπς να μη καταλαβαινει την σημαντικοτητα και την αξια του "σπιτιου" οσων € πας να σκασεις..αν το δεις ετσι ισως να καταλαβεις τι εννοω..αλλξε βρε φιλε μου αυτη την επιλογη κουτιου..και δωσε κατι παραπανω ..να παει σωστα η επενδυση..Ειλικρινα..αυτη ειναι η γνωμη μου, τωρα ολα τα αλλα μοιαζουν μια χαρα - ισως και παραπανω..απο τη στιγμη που δε θα κανεις τρομερα πραγματα..Αυτα..
EliasKir Οκτώβριος 4, 2008 #3 Οκτώβριος 4, 2008 Συμφωνω με Τακη, Velociraptor στα 150 γιγα για το λειτουργικο. Επισης και για το κουτι το ιδιο, παρε ενα με καλο airflow (NZXT Tempest, Antec Nine Hundred etc) γιατι ειδικα με την 4870 θα βρασει εκει μεσα. Επισης για σκληρο θα προτεινα τον 640AAKS της Western Digital, Μονο καλα λογια θα ακουσεις γι' αυτον (κι εγω αυτον εχω) και ειναι και πιο φτηνος. Τελος για τροφοδοτικο κοιτα και το το PCP&C 750Watt και το αντιστοιχο Hipro-Tech.
AkisD Οκτώβριος 4, 2008 Author #4 Οκτώβριος 4, 2008 Οκ το πιασα για το κουτι. Δεν το σκεφτηκα παντως απο οικονομια η ελα μωρε δεν πειραζει. Απλα οταν ειδα το antec απο κοντα μου φανηκε ασχημα μεγαλο. Και καποιος εδω στα forum ελλεγε οτι οι ανεμιστηρες του ακουγονται αρκετα. Η αισθητικη ομως ειναι δευτερευουσα οποτε το θα το ξανακοιταξω.Οσον αφορα το σκληρο, το κοιταξα αρκετα για τον velociraptor, ακομα και για ssd 60gb. Απλα Ενας φιλος μου που τον εχει μου λεει οτι ακουγεται πολυ. Γι αυτο σκεφτηκα τον RE3 που ειναι ο πιο γρηγορος σε 7200.Για τα τροφοδοτικα τωρα καπου διαβασα οτι το PCP&P ειναι παρα πολυ θορυβωδες. Για το hipro δεν ξερω. Αν χρειαζονται τα 750w το κοιταω και αυτο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.