nikos2004dj Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 παιδεςαντιμετωπιζω το εξης προβλημα.ο υπολογιστης που εχω χρησιμοποιηται και απο τον αδελφο μουαλλα οταν θελει να σερφαρει στο ιντερνετ κλεινει το αntivirus (zone alarm security suite)για να κατεβαζει πιο γρηγορα λεει....υπαρχει κανενα προγραμμα το οποιο να ειναι antivirus μονο αλλα να κλειδωνει?δηλαδη να ζηταει κωδικο για να κλεισει.βρηκα ενα, το nod 32 αλλα δεν μπορω να βρω το c***k.θελω τα φωτα σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris81 Φεβρουάριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Tο zone alarm μειωνει την ταχυτητα.Δοκιμασε καποιο αλλο antivirus (norton,McAfee,Kaspersky) και ίσως ενα user account για να χρησιμοποιει ο brother.Ετσι δεν θα μπορει να το κλεισει:devil: Το nod 32 δεν το ξερω οποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αν κάνεις το εικονίδιο hide θα το βλέπει? Σοβαρά τώρα, AntiVir XP. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και δεν ενοχλεί κανένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2004dj Φεβρουάριος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 το θεμα ειναι οτι εγω ψαχνω ενα το οποιο για να κλεισει να θελει κωδικο.αυτο που ανεφερα το χρησιμοοποιουν i-cafes και ειπα οτι θα ειναι καλο.τοπ κατεβασα,ειναι καλο αλλα δεν μπορω να βρω το c*****!το antivir καλο αλλα δεν μπορεις να το κλειδωσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
screwvy Φεβρουάριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 χαχα αν είναι, να το κλέινεις κάθε φορά που είσαι μέσα, τότε τι να το κάνετε?? ok, πίσω στο θέμα, το norton προσφέρει αυτή την δυνατότητα που ζητάς. Δεν ξέρω αν θα μπορούσες να κάνεις κάτι με τους λογαριασμούς στα XP, δηλαδή να φτιάξεις έναν λογαριασμό για τον αδελφό σου, με σχετικά περιορισμένα διακαιώματα, οπώς στο να μην έχει πρόσβαση σε προγραμμάτα (π.χ στο zone alarm που έχετε και εσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 norton antivirus 2005απο τα καλύτερακαι norton internet security 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Δοκιμασε ενα antivirus κατηγοριας enterpraise, χαμηλοτεροι ποροι και πραστατευοντε με κωδικο...-mcafee virus scan enterpraise 8-symantec antivirus corporate edition 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Mcafee VSE 8i Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 21, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Το ότι το νόρτον είναι καλύτερο απλά σημαίνει ότι δεν έχεις πειραματιστεί ακόμη με άλλα.Πίστεψέ με κι εγώ έκανα πολύ καιρό να πεισθώ να ξεβολευτώ αλλά διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα.Το NOD32 πρέπει να είναι από τα κορυφαία.Δεν ξέρω πώς το κάνανε αλλά τόσο ελαφρύ δεν είναι ούτε το Symantec Corporate Edition 9.0 .Ακόμη και όταν σκανάρει είναι σα να μην υπάρχει και είναι τρομερά γρήγορο. Απλά ένα μικρό προβληματάκι είναι ότι δεν είναι εύκολο να το "μπιπ μπιπ μπιπ" τι άτιμο αλλά ό,τι κλειδώνει ξεκλειδώνει...Το νόρτον ίσως να κάνει τη δουλειά σου αλλά μπορεί να μπορεί να το κλείσει από task manager. Αυτό που θα σου έλυνε τα χέρια είναι μάλλον ένας λογαριασμός χωρίς διαχειριστικά δικαιώματα .Ακόμη καλύτερα , αν ο χρήστης δεν κάνει τίποτα πολύπλοκο ,βάλε λινουξάκι σε ένα διαμέρισμα του σκληρού σου να μπαίνει από εκεί.Ούτε firewall θα χρειάζεσαι ούτε αντιιικό ούτε επιστασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van Gerokost Ιούλιος 14, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Ξεκλειδώνει guyz..και είναι κορυφή.NOD 32..πιό ελαφρύ απ' ότι έχω δοκιμάσει, και αποτελεσματικό.Take a look κι εδω πέραhttp://www.tcmagazine.info/articles.php?action=show&showarticle=167 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.