Jump to content

ψαχνω ενα σωστο antivirus

nikos2004dj

Recommended Posts

παιδες

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

ο υπολογιστης που εχω χρησιμοποιηται και απο τον αδελφο μου

αλλα οταν θελει να σερφαρει στο ιντερνετ κλεινει το αntivirus (zone alarm security suite)

για να κατεβαζει πιο γρηγορα λεει....

υπαρχει κανενα προγραμμα το οποιο να ειναι antivirus μονο αλλα να κλειδωνει?δηλαδη να

ζηταει κωδικο για να κλεισει.

βρηκα ενα, το nod 32 αλλα δεν μπορω να βρω το c***k.

θελω τα φωτα σας..

Tο zone alarm μειωνει την ταχυτητα.

Δοκιμασε καποιο αλλο antivirus (norton,McAfee,Kaspersky) και ίσως ενα user account για να χρησιμοποιει ο brother.Ετσι δεν θα μπορει να το κλεισει:devil:

Το nod 32 δεν το ξερω οποτε...

το θεμα ειναι οτι εγω ψαχνω ενα το οποιο για να κλεισει να θελει κωδικο.

αυτο που ανεφερα το χρησιμοοποιουν i-cafes και ειπα οτι θα ειναι καλο.

τοπ κατεβασα,ειναι καλο αλλα δεν μπορω να βρω το c*****!

το antivir καλο αλλα δεν μπορεις να το κλειδωσεις..

χαχα αν είναι, να το κλέινεις κάθε φορά που είσαι μέσα, τότε τι να το κάνετε??

ok, πίσω στο θέμα, το norton προσφέρει αυτή την δυνατότητα που ζητάς. Δεν ξέρω αν θα μπορούσες να κάνεις κάτι με τους λογαριασμούς στα XP, δηλαδή να φτιάξεις έναν λογαριασμό για τον αδελφό σου, με σχετικά περιορισμένα διακαιώματα, οπώς στο να μην έχει πρόσβαση σε προγραμμάτα (π.χ στο zone alarm που έχετε και εσεις)

Το ότι το νόρτον είναι καλύτερο απλά σημαίνει ότι δεν έχεις πειραματιστεί ακόμη με άλλα.Πίστεψέ με κι εγώ έκανα πολύ καιρό να πεισθώ να ξεβολευτώ αλλά διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα.

Το NOD32 πρέπει να είναι από τα κορυφαία.Δεν ξέρω πώς το κάνανε αλλά τόσο ελαφρύ δεν είναι ούτε το Symantec Corporate Edition 9.0 .Ακόμη και όταν σκανάρει είναι σα να μην υπάρχει και είναι τρομερά γρήγορο. Απλά ένα μικρό προβληματάκι είναι ότι δεν είναι εύκολο να το "μπιπ μπιπ μπιπ" τι άτιμο αλλά ό,τι κλειδώνει ξεκλειδώνει...

Το νόρτον ίσως να κάνει τη δουλειά σου αλλά μπορεί να μπορεί να το κλείσει από task manager. Αυτό που θα σου έλυνε τα χέρια είναι μάλλον ένας λογαριασμός χωρίς διαχειριστικά δικαιώματα .Ακόμη καλύτερα , αν ο χρήστης δεν κάνει τίποτα πολύπλοκο ,βάλε λινουξάκι σε ένα διαμέρισμα του σκληρού σου να μπαίνει από εκεί.Ούτε firewall θα χρειάζεσαι ούτε αντιιικό ούτε επιστασία

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.