malmsteenjl Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2008 Παιδιά έχω πρόβλημα με το εξής.Έκανα προχτές μιά αναβάθμιση και πήρα τα εξής.ΑMD phenom 9950 AM2Asus MB M3A78-T kai 2x2GB ram Teamgroup xtreme 800 mhz.τα οποία συνηπάρχουν με μια άτι 4870 1 DVDRW ΙDeΚαι 2 Δίσκους Sata.Όλα αυτά κάτω απο ένα τροφοδοτικό 580w Tagan Modular.ΤΟ πρόβλημα είναι το εξής: όταν ανοίγω το pc αυτό ανοίγει κάνοντας μόνο 2 απο τα 3 μπίπ (Beep-- Beep -------------------- Beep) και δέν πηγαίνει σήμα στην οθόνη και επίσης δέν κάνει ούτε επαννεκίνηση με το RESEΤ. Μετά απο 3-4 προσπάθειες ανοίγει και δουλεύει κανονικά. Άν ανοίξει κανονικά μετά ανοιγοκλείνει κανονικά όταν το κάνω συνεχομενα. Αλλά την επόμενη μέρα κάνει πάλι το ίδιο. Τις ram τις τεσταρα με το memtest 86+ 12 Φορές!!! και βγήκαν ΟΚ.Επίσης οι θερμοκρασίες σε CPU-GPU-CHipseT είναι με την σειρά 29-58-40.μέσα στα πλαίσια λειτουργέιας τους δηλαδή.Τι μπορεί να φταίει? Τροφοδοτικό μητρική ή κάτι άλλο?.Να πώ ότι όταν το πρωτοέστησα πρίν βάλω την 4870 χρησιμοποίησα την ενσωματωμένη. πολλές φορές εκτός απο τα κολύματα στην αρχή σε ένα μύνημα της ASUS για το Express Gate τα γράμματα ήταν αλλοιωμένα ή κομμένα και δέν διαβαζόταν, και φυσικά το μηχάνημα κόλαγε. Για αυτό κοίταξα για μνήμες πρώτα.Ευχαριστώ
DrYannof Οκτώβριος 3, 2008 #2 Οκτώβριος 3, 2008 πέρασες το τελευταίο bios? επίσης επειδή κι εμένα μου έκανε κάτι παρόμοια κουλά όταν το πρωτοέστησα, δοκίμασε και με μία μόνο μνήμη καθώς και αν πατάει καλά η vga.
stealth1442169213 Οκτώβριος 3, 2008 #3 Οκτώβριος 3, 2008 Τι εγινε βρε παιδια περονοσπορος επεσε σημερα,δεν σας προλαβαινουμε.Aν εχει επιλογη στο Bios "PEG Link Mode" απενεργοποιησετην και δοκιμασε να bootαρεις.Μπορει να ειναι και τροφοδοτικο.stealth
malmsteenjl Οκτώβριος 3, 2008 Author #4 Οκτώβριος 3, 2008 θα δοκιμάσω και update bios.Το τροφοδοτικό φταίει απο άποψη ισχύς ή να έχει πάθει κάτι?
stealth1442169213 Οκτώβριος 3, 2008 #5 Οκτώβριος 3, 2008 θα δοκιμάσω και update bios.Το τροφοδοτικό φταίει απο άποψη ισχύς ή να έχει πάθει κάτι?ΑMD phenom 9950 (με τουλαχιστον 125watt TDP)+Ati 4870+Tagan+Modular δεν ειναι και οτι καλλιτερο.stealth
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.