simboy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2008 Βρε παιδιά , από το πρωϊ παιδεύομαι και τα νεύρα μου θα γίνουν τσατάλιαΕχω ένα κάμποσα zip αρχεία σε έναν ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ που τον ονομάζω HΣυνολικά 60 GigaΚαι το κάνω ΞΕΖΙΠΑΡΙΣΜΑ μέσα στον ίδιο τον ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ Καθ'όλη τη διάρκεια συνέχεια μου λέει ότι ο σκληρός C δεν έχει χώρο και αναγκάζομαι και σβήνω προγράμματαΕβγαλα τα παιχνίδια μου , και έσβησα ένα σωρό πράγματα , και μετά πάλι τα ίδια και μου δείχνει ότι ο σκληρός ο C έχει μείνει με 500 KB Δεν θα έπρεπε να γεμίζει ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ σκληρός και όχι ο δίσκος του κομπιούτερ ? ή μέχρι να ολοκληρωθεί το ξεζιπάρισμα χρησιμοποιεί το σκληρό C το κομπιούτερ για την όλη διαδικασία ? Αφού τα αρχεία μου είναι και τα ζιπαρισμένα και τα ξεζιπαρισμένα στον εξωτερικό σκληρό Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ? ευχαριστώΕξοικονόμησα στο σκληρό C γύρω στα 10 Γίγα από σβησίματα , και μου δείχνει ότι έχω 500 ΚΒ ελεύθεραΠου να ψάξω στο σκληρό C τα γίγα αυτά που έχουν χρησιμοποιηθεί χωρίς να ολοκληρωθεί το ξεζιπάρισμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Στο temp Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Οκτώβριος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Στο temp Στο temp δεν βρήκα τίποτα αλλά ξαφνικά μου δείχνει ότι έχω ελεύθερο χώρο στον C 60 Γίγα Κάτι δε πάει καλά , ή εγώ βιάστηκα και ήθελε το χρόνο του να σβήσει από το τεμπ μόνο του τα αρχεία που δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία ξεζιπαρίσματός τους Ποιός ξέρει ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Οκτώβριος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Οταν ξεζιπαρεις, πρωτα τα γραφει στο C και μετα κανει αντιγραφη στον προορισμο που εχεις επιλεξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Οκτώβριος 2, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Ωχ οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξεζιπάρω ποτέ 60 γίγα αν δεν έχω 60 γίγα ελεύθερα στο pc ε ? Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία Το υποψιάστηκα με όλα αυτά τα περίεργα Τώρα ........ άντε να δω τι θα κάνω Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alxandros Οκτώβριος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Δοκίμασε να τα ξεζιπαρεις λίγα λίγα την επόμενη φορά και οχι όλα μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 2, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Ωχ οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξεζιπάρω ποτέ 60 γίγα αν δεν έχω 60 γίγα ελεύθερα στο pc ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Οκτώβριος 2, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 ρίξε και ένα καθαρισματάκι με το ccleaner, πάντα βοηθάει.http://www.filehippo.com/download_ccleaner/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 2, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2008 Αυτο ακριβως, μπορεις να δηλωσεις να χρησιμοποιει τον temporary φακελο σε οποιο δισκο θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Οκτώβριος 3, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2008 Αυτο ακριβως, μπορεις να δηλωσεις να χρησιμοποιει τον temporary φακελο σε οποιο δισκο θες.Πολύ χρήσιμη πληροφορία παιδιάΠάω να το ψάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.