lazarosleon Οκτώβριος 4, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Ενοεις με ανεμιστηρια?Σε μητρικη,καρτα γραφικων και δισκους θα δεις διαφορα,στον επεξεργαστη οχι.Δεν μπορεις να κρατησεις τις θερμοκρασιες χαμηλα με αερα οταν δινεις τοσο ρευμα,με μια υδροψυξη κατι θα εκανες.stealthΟχι νερακι, θελω αερα δροσερουλη. Δλδ μου λες πως σε μια κατασταση push pull δεν θα δω διαφορα στον επεξεργαστη, τοτε τι στην ευχη βγηκανε οι ψυκτρες αυτες? Αλλα παιδια υποστηριζουνε πως ο 9550 με αερα φτανει ανετα τα 4.4, τι στην ευχη θερμοκρασιες πανε εκει πανω? Για τον δισκο δεν εχω προβλημα, ειναι στο κατω επιπεδο του κουτιου και δεν επηρεαζεται. Η Καρτα γραφικων εχει την λυση ετοιμη μαλλον απλα περιμενω να παραλαβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Οκτώβριος 4, 2008 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Δλδ μου λες πως σε μια κατασταση push pull δεν θα δω διαφορα στον επεξεργαστη, τοτε τι στην ευχη βγηκανε οι ψυκτρες αυτες?Πες μου λιγο γιατι δεν εχω καταλαβει,με passive cooling εισαι και κλοκαρεις?Δεν εχει ανεμιστηρα τωρα επανω η ψυχτρα?stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Οκτώβριος 4, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Noctua εχω ψυκτρα με 12 αρη ιδιας μαρκας ανεμιστηρα push. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Οκτώβριος 4, 2008 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Noctua εχω ψυκτρα με 12 αρη ιδιας μαρκας ανεμιστηρα push.Ε τοτε τι ενοεις με το push-pull,ποση διαφορα να κανει ενας ανεμιστηρας που τραβαει?stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Οκτώβριος 4, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Που να ξερω? Για αυτο ρωταω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Οκτώβριος 4, 2008 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Που να ξερω? Για αυτο ρωταω. Nα καταλαβω τι θελεις να κανεις προσπαθω για να μπορεσω να σε βοηθησω Aν μπορεις να τον κρατησεις γυρω στα 3.8-3.9 χωρις να ψηνεται (γυρω στους 60 βαθμους under load) καλα ειναι,μην ξεχνας οτι δεν ανεβαινουν ολοι οι επεξεργαστες το ιδιο. Υπαρχουν καποιοι που ανεβαινουν με stock voltage στα 4.0 και αλλοι που θελουν αρκετο ρευμα για να φτασουν εκει και με αερα ειναι δυσκολα τα πραγματα. Δεν νομιζω οτι θα δεις σημαντικη διαφορα με αλλον ενα ανεμιστηρα να τραβαει αλλα δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις. stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.