Jump to content

καλυτερη cpu μεχρι 100ε για o/c

mikelos

Recommended Posts

οπως ειπα και στο τιτλο μου επειδη αποκτησα μια υδροψυξη και την εχω πανω σε εναν P4 3.0 me o/c 3.7mhz λεω να παρω εναν dual core.

ποιον λετε να παρω ετσι ωστε να μπορω να τον ξεζουμισω στα μεγιστα?

οι celeron αξιζουν η ειναι για τα μπαζα?

Ευχαριστω

Αν θες και OC και γκάζια, τότε καλύτερες επιλογές είναι:

6000+/6400+(F3 stepping) και phenom 9550 X4 με 120Ευρώ.

Υπάρχουν και οι Χ3 αλλά καλύτερα Χ2 που είναι ευκολότεροι σε OC.

BTW για μέγιστο OC θες και καλή mobo και πολύ καλές RAM. Δεν σου φτάνει μόνο ένας οικονομικός CPU(σχετικά).

Θεωρητικά, κι αν δεν ισχύει διορθώστε με, αν πάρεις ένα επεξεργαστή με μεγάλο multiplier και μικρό fsb τότε μπορείς να κλοκάρεις περισσότερο... δηλ αν πάρεις κάτι σε celeron D στα 3,2, 3,3 ή και 3,6 αν βρείς, με fsb 533 τότε αν καταφέρεις σε μια καλή μητρική να τον τρέξεις στα 1333 fsb με καλές μνήμες τότε πάς για ταχύτητες 7-8+!!! Βέβαια μετά δεν θα θες Η2Ο αλλά LN2:) Νομίζω πάντως οτι για πειράματα αυτές οι Cpu είναι ότι πρέπει μιά και τις βρίσκεις πολύ πιο κάτω απο 100 ευρώ κι αν καεί δεν θα κλάψεις κιόλας... Εμπειρία η αλήθεια δεν είχα με celeron D ποτέ αλλά σε S478 που είχα έναν μια χαρά πήγαινε...

Βασικα παει με τεχνολογια επεξεργαστων.Το fsb ειναι μικρο στα μικρα μοντελα και σε συνδιασμο με την ανοχη των μητρικων στα μεγαλα fsb(500+)

δεν εχεις θεμα απο κει.O celeron ειναι 65nm και δεν ανεβαζει τοσο πολυ mhz οπως ο wolfie.Στατιστικα μιλαμε παντα.

οπως λεει και o thorlite η 7200 με 100 η σαν κατι πιο οικονομικο ο 5200.Παντα core2duo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.