kalodios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 γεια σας παιδιά.Έχω πρόβλημα όταν πάω να εγκαταστήσω τα windows xp sp3 σε ένα pc.η εγκατάσταση των windows δεν μου βρίσκει το σκληρό δίσκο.Από ότι βρήκα στο net το πρόβλημα είναι στο ότι η εγκατάσταση δεν έχει οδηγό για τον σκληρό.Αν και έψαξα αρκετά δεν βρήκα τπτ ούτε απο την εταιρεία της mobo ούτε του chipset, και τέλος κάτι που βρήκα στο σιτε του κατασκευαστή του σκληρού δεν με βοήθησε.Επίσης έψαξα για ρύθμιση στο bios που να αναγνωρίζει τις sata σαν IDE αλλά ούτε και κάτι τέτοιο βρήκα η μητρική είναι η soltek SL-K8AV2-RL και ο σκληρός είναι ο Western digital WD1200JDμπορεί να λυθεί αλλιώς, ή μόνο με ανταπτορα ide@sata ?
dellman Σεπτέμβριος 30, 2008 #3 Σεπτέμβριος 30, 2008 To μόνο που βλέπω είναι να δοκιμάσεις είναι ένα cd με ενσωματωμένους sata drivers
kalodios Σεπτέμβριος 30, 2008 Author #4 Σεπτέμβριος 30, 2008 ναι, αλλά δεν βρήκα τπτ.. δεν ξέρω τι οδηγούς να βάλω.. καμιά βοήθεια..?
varelasj Σεπτέμβριος 30, 2008 #5 Σεπτέμβριος 30, 2008 Όταν το μηχάνημα κάνει boot λογικά θα σου δείχνει κάποιο menu του sata controller. Δεν από εκεί ποιος είναι για να δούμε τι ανάλογος driver ταιριάζει.
stealth1442169213 Σεπτέμβριος 30, 2008 #6 Σεπτέμβριος 30, 2008 Δεν χρειαζονται sata drivers,οι drivers ειναι ενσωματομενοι στα windows απο το SP1 και μετα.Καποιο αλλο πρεπει να ειναι το προβλημα,μηπως εχει επιλογη στο Bios που ενεργοποιει και απενεργοποιει τις sata ports?Σε IDE μπορεις να κανεις εγκατασταση?stealth
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.