Reptile64 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2008 Τι γινεται ρε παιδια με αυτη την καρτα? Πηρα εχθες μια απο το Πλαισιο (EVGA) την βαζω στο μηχανακι μου και μολις παω να τρεξω κατι σε 3Δ σβηνει η οθονη και δεν αποκρινεται τιποτα στο ΠΣ. Εχω βαλει καλα την καρτα στη μητρικη της εχω βαλει ενα 6πινο και ενα 8πινο που ζηταει περασα τους drivers 3 φορες και τζιφος, οι 8800 σε SLI δουλευαν μια χαρα, δοκιμασα και μια 9600GT δουλευε επισης μια χαρα.!! :074: :074: :074:
Reptile64 Σεπτέμβριος 30, 2008 Author #3 Σεπτέμβριος 30, 2008 αυτο θελω να αποφυγω... μενω Δραμα και το πιο κοντινο Πλαισιο ειναι Θεσ/νικη, να πληρωνω και κουριερ τωρα γμτ?!!! Κανω φορματ και τα περναω ολα απο την αρχη μηπως γινει κανενα θαυμα..
Reptile64 Σεπτέμβριος 30, 2008 Author #4 Σεπτέμβριος 30, 2008 Δουλεψε μετα το φορματ(!) περιεργα πραγματα..Να ρωτησω και κατι, αν γνωριζει κανεις, η 9600GT αν μεινει για να τρωει στην πλατη τα physX? Πως γινεται αυτο? Στο guru3D ειχε μια εικονα απο το tab των physX που επελεγες ποια καρτα θα φορτωθει αποκλειστικα για αυτο, στους τελευταιους drivers που περασα ομως δεν υπαρχει αυτη η επιλογη, την καταργησαν?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.