Qlim4X Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 παιδια μηπως εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω κατι τετιο η εστω κατι αντοιστιχο???
PGM Φεβρουάριος 15, 2005 #2 Φεβρουάριος 15, 2005 Απο εδώ ειχα παρει τετοια σιτα για μια κατασκευη που ειχα κανει. Ειναι σιτα που βαζουν στα αυτοκινητα μπροστα στους προφυλακτηρες....
Qlim4X Φεβρουάριος 15, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Απο εδώ ειχα παρει τετοια σιτα για μια κατασκευη που ειχα κανει. Ειναι σιτα που βαζουν στα αυτοκινητα μπροστα στους προφυλακτηρες.... οραιος ο PGMης καλη ιδεα να γεμισω το τουτου μου με σιτες χαχαχαχα κανα καβουρι θα εκανε κατι τετιο χαχχχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχααχαχαχαα
fanisk Φεβρουάριος 15, 2005 #4 Φεβρουάριος 15, 2005 Τι λες ρε??Σε αλλα cars παει τετοια σιτα αλλα διακριτικα κ με μετρο...Υπαρχουν κ καβουρια ομως που τυλιγουν ολο το αμαξι με αυτες...
Qlim4X Φεβρουάριος 15, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 15, 2005 αστα να πανε ρε φανι το τι εχουν δει τα ματακια μου δεν βορεισ να φαδαστισπολυ καβουρια πολυυυυυυυυυυυυυυ
aggelopas Φεβρουάριος 15, 2005 #6 Φεβρουάριος 15, 2005 Για σιτες δες και εδω http://www.louis.com.gr/index.php?ctg=43
fotme Φεβρουάριος 16, 2005 #7 Φεβρουάριος 16, 2005 Αστον τον Λου'ί ...... πολυ ακριβος, ακου που σου λεω :turn:
aggelopas Φεβρουάριος 16, 2005 #8 Φεβρουάριος 16, 2005 Δεν εχω αγορασει αλλα ειχα ρωτησει και μου το προτειναν.
Qparadox Δεκέμβριος 8, 2006 #9 Δεκέμβριος 8, 2006 Παιρνοντας το φτιαρι, ξεθαβω αυτο το thread, :whistle2: μιας και εχω την ιδια απορια με τον D.J.AleXXX_gr.... Ξερει κανεις που μπορω να βρω κατι αντιστοιχο?? Πηγα σε καμποσα χρωματοπωλεια, αλλα βρηκα μονο τόνους απο κοτετσοσυρμα και σιτες Μετα απο αρκετο ψαξιμο, το βρηκα εδω http://www.mnpctech.com/moddersmesh.html αλλα ειναι απο αμερικα, και θα βγει καπως ακριβα... Καθε προταση δεκτη....
Qlim4X Δεκέμβριος 8, 2006 Author #10 Δεκέμβριος 8, 2006 Τελικά εγώ μετά από πολύ περίμενε και ψάξιμο το βρήκα στο lidl με 3 ευρώ το κομμάτι.30χ100 Και έκανε μια χαρά την δουλειά του. Επίσης βρήκα και στον Λούη στο Μαρούσι αλλά με 15-20 το κομμάτι ανάλογα το σχέδιο. Πάρε και μια φοτο
Qparadox Δεκέμβριος 8, 2006 #11 Δεκέμβριος 8, 2006 Απο πρακτικης αποψεως, πραγματικα το πλεγμα σου ειναι μια χαρα και κανει τη δουλεια του αψογα (ισως και καλυτερα απο αυτο που ψαχνω..). Στην αισθητικη τα χαλαμε λιγο (βεβαια αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο).. γι'αυτο το ερευνω το θεμα...Βεβαια, βαζοντας κανεις τον παραγοντα κοστος, και παλι γυρναμε στη λυση αλα LIDL.... απλα λεω ΜΗΠΩΣ εχει ανακαλυψει κανεις κατι καλυτερο (και φθηνοοοοοο)
Qlim4X Δεκέμβριος 8, 2006 Author #12 Δεκέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Qparadox Απο πρακτικης αποψεως, πραγματικα το πλεγμα σου ειναι μια χαρα και κανει τη δουλεια του αψογα (ισως και καλυτερα απο αυτο που ψαχνω..). Στην αισθητικη τα χαλαμε λιγο (βεβαια αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο).. γι'αυτο το ερευνω το θεμα... Βεβαια, βαζοντας κανεις τον παραγοντα κοστος, και παλι γυρναμε στη λυση αλα LIDL.... απλα λεω ΜΗΠΩΣ εχει ανακαλυψει κανεις κατι καλυτερο (και φθηνοοοοοο) Μια λυση ειναι εδω Αρχική απάντηση από PGM Απο εδώ ειχα παρει τετοια σιτα για μια κατασκευη που ειχα κανει. Ειναι σιτα που βαζουν στα αυτοκινητα μπροστα στους προφυλακτηρες....
jpavly Δεκέμβριος 8, 2006 #13 Δεκέμβριος 8, 2006 Ερμού, κοντά στην Ασωμάτων είναι ένας που έχει κάτι ρολλά σίτας έξω από το σιδηρουργείο του. Περίπου 5 το μέτρο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.