Dark_Emperor Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2008 παίδες λοιπόν έχω να κάνω μια ερώτηση γιατί εγώ μάλλον θα τρελαθώ έχω ένα mobo xfx 680i lt και πήρα από έναν φίλο μου το cpu you που είναι ένας q9400 yorkfield τεσσαρακοστή πέμπτη και μέσα στα specs λέει ότι δεν τον υποστηρίζει αλλα το θέμα είναι ότι δουλεύει μια χαρά το mobo και πετα μάλιστα. Tι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duncan11442169203 Σεπτέμβριος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 τον υποστηρίζει....δες εδώ,στην δεύτερη σελίδα...αφου λειτουργεί,τι σε νοιάζει τι λεν τα specs??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Emperor Σεπτέμβριος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 απλα δεν ηξερα μπορει να κανει κανα προβλημα το καλο ειναι οτι αν παω στης ιδιοτητες του υπολογιστη μου γραφει pentium iii μεσα στα xp pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Σεπτέμβριος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 Συνηθως με νεες εκδοσεις Bios αναγνωριζουν νεους επεξεργαστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.