malmsteenjl Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2008 Πήρα προχτές την ΑΤΙ 4870. Και παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα. τα βυσματα ρευματος της καρτας ή είναι πολυ κολητά η τα καλώδια του τροφοδοτικού Tagan 580w με αποσπόμενα καλώδια δέν είναι τα κατάλληλα σε σχήμα. Δηλαδή αν παρατηρήσετε τα μπλέ καλώδια του Tagan λόγω του ενησχημένου σχηματικά βύσματος αυτά δεν μπορούν να μπούν μαζί στα βυσματα της καρτας. Οπότε πρέπει να τα ξηλώσεις προς τα πίσω και να ρίξεις μονοτική ταινία για να κάνεις την δουλειά σου όπως έκανα και εγώ. Αυτό πιθανόν να συμβαίνει και σέ άλλα επώνυμα ποιοτικά PSU με ενισχυμένες επαφες. Αυτά έτσι ενημερωτικά
StraKou Σεπτέμβριος 27, 2008 #2 Σεπτέμβριος 27, 2008 τόσο μπέρδεμα είναι να συνδέσεις modular τροφοδοτικό? το λέω γιατί σε λίγο καιρό θα συναρμολογήσω το πρώτο μου pc!
malmsteenjl Σεπτέμβριος 27, 2008 Author #3 Σεπτέμβριος 27, 2008 Γενικά δεν είναι μπέρδεμα. ισα ίσα που γλυτώνεις χώρο.απλά έτυχε αυτή η δυσκολία.
tsif Σεπτέμβριος 27, 2008 #4 Σεπτέμβριος 27, 2008 Στο Τt της υπογραφής μου δεν είχα κανένα πρόβλημα και είναι και αυτό modular
alexandrosss Σεπτέμβριος 27, 2008 #5 Σεπτέμβριος 27, 2008 το δικο μου το Antec TruePower Quattro 850W Modular Power Supply εχει 6+2 πολυ πιθανο να υπαρχει προβλημα και με το δικο μου σε τετοια καρτα, γιατι δεν ξεκουμπωνουνε τα +2 αλλα ειναι διπλα
kostasxerv Σεπτέμβριος 28, 2008 #6 Σεπτέμβριος 28, 2008 ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΛΕΞ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ 6-ΠΙΝ ΕΞΟΔΟ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.