Jump to content

ΑTI 4870 & Tagan PSU πρόβλημα με βυσμα τροφοδοσίας

malmsteenjl

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πήρα προχτές την ΑΤΙ 4870.

Και παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα.

τα βυσματα ρευματος της καρτας ή είναι πολυ κολητά

radeon_4870_power.jpg

η τα καλώδια του τροφοδοτικού Tagan 580w με αποσπόμενα καλώδια δέν είναι τα κατάλληλα σε σχήμα.tagan_07.jpg

Δηλαδή αν παρατηρήσετε τα μπλέ καλώδια του Tagan λόγω του ενησχημένου σχηματικά βύσματος αυτά δεν μπορούν να μπούν μαζί στα βυσματα της καρτας.

Οπότε πρέπει να τα ξηλώσεις προς τα πίσω και να ρίξεις μονοτική ταινία για να κάνεις την δουλειά σου όπως έκανα και εγώ.

Αυτό πιθανόν να συμβαίνει και σέ άλλα επώνυμα ποιοτικά PSU με ενισχυμένες επαφες.

Αυτά έτσι ενημερωτικά

τόσο μπέρδεμα είναι να συνδέσεις modular τροφοδοτικό? το λέω γιατί σε λίγο καιρό θα συναρμολογήσω το πρώτο μου pc!

Στο Τt της υπογραφής μου δεν είχα κανένα πρόβλημα και είναι και αυτό modular

το δικο μου το Antec TruePower Quattro 850W Modular Power Supply εχει 6+2 πολυ πιθανο να υπαρχει προβλημα και με το δικο μου σε τετοια καρτα, γιατι δεν ξεκουμπωνουνε τα +2 αλλα ειναι διπλα

ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΛΕΞ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ 6-ΠΙΝ ΕΞΟΔΟ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.