Chaleas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2008 Καλησπερα.Εχς 2 δισκους στο κομπιουτερ μου.Τον εναν τον εχω 3 partition και τον αλλο ολοκληρο.Τον ολοκληρο δεν μου τον εμφανιζει στο my computer με απο φορματ.Ο δισκος αυτος ειναι καινουργιος.2 μηνες τον δουλευω και ολα μεχρι τωρα ητανε μια χαρα.Στο Device Manager μου τον δειχνει κανονικα χωρις καποιο ερωτηματικο.Τι να κανω?Στο Disk management ΑΠΟ ΤΟ CONTROL PANELτον εχει ως Dynamic αλλα ειναι με θαυμαστικο κι απο κατω γραφει foreign.
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 24, 2008 #2 Σεπτέμβριος 24, 2008 θελει διαμορφωση ο δισκος.και εγω το ειχα παθει μετα απο φορματ.
takis 7 Σεπτέμβριος 24, 2008 #4 Σεπτέμβριος 24, 2008 κανε οτι format θελεις να κανεις αφοβα..και ας σβησει τα αρχεια σου ολα, μη φοβασαι τπτ.Μετα τρεξε το file scavenger (μελετησε το λιγο, πανευκολο ειναι- αν θες τοτε βοηθεια με αυτο πες μας παλι) και ολα τα αρχεια σου θα επανελθουν σιγουρα.Απλα μη φοβασαι για τα αρχεια σου..αλλα φτιαξε το δισκο πρωτα.
Chaleas Σεπτέμβριος 24, 2008 Author #5 Σεπτέμβριος 24, 2008 Πως να τον κανω format απο την στιγμη που δεν τον βλεπω?Απο που? Στον δισκο αυτο εχω φοτος και βιντεο.Αναμνησεισ πολλων ετων.Τι να μην φοβαμαι? Τρεμω ολοκληρος......... Παρ' ολ' αυτα ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 24, 2008 #6 Σεπτέμβριος 24, 2008 αν ειναι τοσο σημαντικο....δοκιμασε να τον βαλεις σε ενα αλλο πισι και να δεισ αμα τον διαβασει.αν τον διαβασει καλως.αμα οχι μπορω να μαθω το ονομα μιας εταιριας που σου βγαζει τα αρχεια απο σκληρους(καμενους,χαλασμενους) οτιδιποτε που ειναι στο χαλανδριgregorypeg1000 added 2 Minutes and 21 Seconds later...κανε οτι format θελεις να κανεις αφοβα..και ας σβησει τα αρχεια σου ολα, μη φοβασαι τπτ.Μετα τρεξε το file scavenger (μελετησε το λιγο, πανευκολο ειναι- αν θες τοτε βοηθεια με αυτο πες μας παλι) και ολα τα αρχεια σου θα επανελθουν σιγουρα.Απλα μη φοβασαι για τα αρχεια σου..αλλα φτιαξε το δισκο πρωτα.πως γινεται να ανακτησεις ξανα αρχεια μετα απο φορματ???αφου περναει απο τον δισκο ενας μινι ηλεκτρομαγνητης και σβηνει τα παντα.
takis 7 Σεπτέμβριος 24, 2008 #7 Σεπτέμβριος 24, 2008 Πως να τον κανω format απο την στιγμη που δεν τον βλεπω?Απο που? Στον δισκο αυτο εχω φοτος και βιντεο.Αναμνησεισ πολλων ετων.Τι να μην φοβαμαι? Τρεμω ολοκληρος.........Παρ' ολ' αυτα ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Δοκιμασε να του κανεις format απο το disk management με δεξι κλικ επανω του αφου-αν καταλαβα καλα- εκει τον βλεπεις. Οσο για τον φοβο σου, σε καταλαβαινω απολυτα, αλλα απλα σου λεω...δε τρεχει μια...με εχει (και πααααρα πολλους αλλους εδω μεσα) σωσει απειρες φορες..ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΛΑ..απο την στιγμη που δεν ειναι corrupted ως αρχεια.. Τωρα...αν θες δοκιμασε οτι τροπο αλλο θες αν αυτος σε φοβιζει..απλα πια σε τετοιες καταστασεις..η εμεπειρια ειναι μεγαλο πραγμα. Κατι τελευταιο. Αν και παλι δε κανει format μεσα απο το disk management ή πεταξει κανενα μνμ οτι δε τα καταφερε κλπ...και αφου εχει μεσα αναμνησεις.. παρτον εξω απο το κουτι και βαλτον σε καποιο αλλο pc ως εξωτερικο γενικοτερα...και δουλεψε στη συνεχεια με το scavenger και παλι.. Βαλε στον γουγλη file scavenger και θα δεις τις δυνατοτητες του εντελως. Σιγουρα υπαρχουν και αλλα καλα προγραμματα...απλα πια αυτο για μενα και μετα απο τοσα που εχουν συμβει ..ειναι η κορυφη ολων. Δες και πες μας..
Chaleas Σεπτέμβριος 25, 2008 Author #8 Σεπτέμβριος 25, 2008 Σας ευχαριστω για ακομα μια φορα παιδια.Αλλα εχθες το βραδυ εκανα στον αλλο δισκο (και στα 3 partition) defragmentation. Και σημερα που γυρισα απο την δουλεια τον βλεπει.Δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω τωρα για να μη το ξαναπαθει αυτο και δεν το βλεπω?Να στε καλα και παλι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.