Jump to content

Πρόβλημα με ATI 2600XT και UVD

pirforos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας. Έχω ένα ερώτημα η ATI 2600XT που έχω υποτίθεται ότι στα hd video η GPU κάνει hardware acceleration με το UVD και έτσι δεν επιβαρύνεται η CPU. Έβαλα και τους τελευταίους drivers. Παρόλα αυτά βλέπω τη cpu στο 100% όταν παίζω hd απο το σκληρό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και πως βλέπω αν λειτουργεί το hardware acceleration; Ευχαριστώ

Θελεις καποιες προυποθεσεις για να λειτουργησει...οσον αφορα τον player κυριως αλλα και τα αρχεια που αναπαραγεις.

Για mkv μιλαμε φανταζομαι?

Για αν μιλαμε για blu ray το μονο που θες ειναι το PowerDVD 7-8 αλλα δεν νομιζω να εχεις blu ray drive.

Ναι mkv δεν έχω bluray drive. Tι προυποθέσεις;

Πρέπει να το encoding να έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιείται το UVD. Πρακτικά συνήθως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο / o encoder δεν έχει ασχοληθεί.

Εγκατέστησα το MPC και όντως βλέπω διαφορά σε κάποια βιντεάκια που δουλεύει τουλάχιστον το UVD...Thanks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.