qwerty Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2005 Παιδιά καλησπέρα μόλις παρέλαβα μια LG 1730S και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μπορώ να δώσω κλίση στην οθόνη δηλαδή να πάει πάνω κάτω. Υποψιν η οθόνη δεν έχει συνδεθεί ακόμα με το PC και παρόλο που νομίζω ότι είναι κάτι εύκολο δεν μπορώ να βγάλω άκρη οπότε ας βοηθήσει κάποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 πιέζεις το πάνω μέρος την (το ΧΟΥΦΤΩΝΕΙΣ δηλαδή ..μπροστά ή πίσω...και να είναι βέβαια σταθερή η βάση.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 ναι-ναι χούφτωστη-χούφτωστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Φεβρουάριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Το ειχα και εγω το προβλημα με την 1730. Η λύση ερχεται μετα απο λίγη ώρα οπου ξεθαρευεις και βαζεις παραπανω δύναμη. Στην αρχη ειναι μαλλον κολλημενη λόγω ακινησιας. Δοκιμασε λιγο πανω, λίγο κατω, θα ξεκολλήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 μαλλον σπρωχνεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Φεβρουάριος 15, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Παιδιά ολα ok τελικά αν και φοβήθηκα οτι κατι θα κάνει κράκ τελικά τα κατάφερα και κουνηθηκε σας ευχαριστώ όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 ημουν και εγω παθόν αλλά όπως ειπαν και οι υπολοιποι ήθελε λίγο παραπάνω δύναμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα... η πρώτη μου TFT και δεν ήμασταν για απροσεξίες. Μετά απο πολλές συμβουλές να βάλω περισσότερη δύναμη τελικά αποφάσισα να δοκιμάσω και όντως πέτυχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.