Jump to content

Ποιο UPS Για το PC ? ? ?

Zaxos144

Recommended Posts

Eυχαριστω πολυ μαγκες , η βοηθεια σας ηταν πολυτιμη :057:

μαλλον θα παρω αυτο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701305

(θελω να παρω την SAMSUNG κ δεν πεζει μια...τι να κανω)

να ρωτισω κατι ακομη τωρα ποθ σας ζεστανα...

πως μπορω να βαλω τα χαρακτ του PC μου οπως εσας κατω απο τα

reply ??? :033: :033: :046: :098: ασχετοοοοοο :087:

Το βάρος δεν είναι μέτρο σύγκρισης.

Και τα 1000W+ τροφοδοτικά κάποτε ζύγιζαν 1,5-3 κιλά, σε 2 χρόνια θα ζυγίζουν όσο ένα απλό 750W.

Το ίδιο και τα UPS, κάποτε ζύγιζαν 25 κιλά τα 300VA, τώρα μόλις 4,4κιλά τα 750VA.(άρα και ποιο σύγχρονα πυνία και κυκλώματα, έχω ανοίξει MGE UPS δεν το λέω τυχαία, από κατεστραμμένο ρελέ σε πτώση)

και το 2200VA online που θα μου έρθει είναι 25 κιλά rack

Σωστό ... αλλά το βάρος της μπαταρίας δεν μειώνεται με την τεχνολογία. Το powermust 1000VA συνδέει 2 μπαταρίες 12V σε σειρά αντί μιας που έχει το 600 και 800άρι. Συνεπώς, αυτο κάτι μας λέει για την αυτονομία και την ικανότητά του να δεχτεί φορτίο.

vagsk added 3 Minutes and 41 Seconds later...

Eυχαριστω πολυ μαγκες , η βοηθεια σας ηταν πολυτιμη :057:

μαλλον θα παρω αυτο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701305

(θελω να παρω την SAMSUNG κ δεν πεζει μια...τι να κανω)

να ρωτισω κατι ακομη τωρα ποθ σας ζεστανα...

πως μπορω να βαλω τα χαρακτ του PC μου οπως εσας κατω απο τα

reply ??? :033: :033: :046: :098: ασχετοοοοοο :087:

Είναι πολύ καλό. Βέβαια αν ξανα-αγόραζα δικό μου UPS πάλι το 1000VA ή 1400VA θα έπαιρνα ... αλλά αφού υπάρχει θέμα με samsung :033: βολέψου με το 800άρι.

offtopic: Στις ρυθμίσεις του account σου φτιάχνεις μια υπογραφή και θα φαίνεται σε όλα σου τα post ... text ή και κάποια photo ... αν και στη photo υπάρχουν περιορισμοί ως προς το μέγιστο μέγεθος και διαστάσεις της photo ... ========> πίνακας ελέγχου =====> επεγεργασία υπογραφής

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.